icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

marthuska
8. nov 2010

@katusradus gratulujem🙂 ja mam len o sto gramov menej 😒

marthuska
8. nov 2010

@adky dobre ranko, tipujem, ze si uz dvojciselna. uz sa citis v poho? 😎 vraj si mala nejake zdrav. problemy

marthuska
8. nov 2010

inak baby, kto tu daval recept na spenatove palacinky, skusala som, fan-tas-tick-eeeee 😀 diki.

mimini
8. nov 2010

@yennn dobre ráno ja hlásim 77, mám teraz veľký problém s vodou viac ako 1,5 litra moje telo odmieta ak si dám viac začne ma ťahať na vracanie 😠 nechápem ☹ ☹ ☹

ivca17
8. nov 2010

@yenn ahoj, takze ja hlasim 76kg.. co uz, snad uz buduci tyzden bude lepsia vaha. 🙂

katusradus
8. nov 2010

@marthuska no ide nám to dole veelmi pomaly 😠 ale lepšie než hore 🙂

adky
8. nov 2010

@marthuska ahoj,este kusok mi chyba aby som bola 2 ciferna 😀 A dik,uz som zdrava 😀

adky
8. nov 2010

@yennn Moja dnesna vaha-presne 101,0 KG 😀 čiže -2 kg

vejula
8. nov 2010

babyyy ja sa ospravedlnujem ale vhu dam zajtra bo dnes rano som zistila že už mam vo vahe vyšlahanu baterku 😖 a teraz ked už som najedena by to nebolo objektivne
inač gratulujme všetkuym ktore ste schudli, a kočky nepište len vahu ale aj zmenu oproti minulemu važeniu, lebo potom neviem či ste vlastne schudli alebo neschudli, kdže si samozrejme nepamatam vašu predoslu vahu. dakujeeem

dominikuska
8. nov 2010

ahojte, vazim rovnako 83 kg. Utekam vonku pokial neprsi. papa

debbie
8. nov 2010

Ahojte baby hlasim vahu 78,8kg nič moc ale tak aj tomu som rada 😀

debbie
8. nov 2010

@adky gratulujrm už v stredu budeš isto dvojciferná 😀 😀 😀

adky
8. nov 2010

@debbie dakujeeem,budem sa snazit, ty mas tiez super ubytok,krasnu vahu mas,chcela by som 😀

lusia_99
8. nov 2010

ahojky babulky tak hlasim aj ja ...zial stagnaciu..ale lepsie nez priberanie 😉
takze...vaha 81.9. pas:97cm (O), boky:108cm (-1) stehno 63cm (O), a prsia102cm (O)
dneska zumba tak snad nieco strasiem zo seba 😕 a gratulujem ostatnym 🙂

sssimi
8. nov 2010

@monyccka Tak skúsim tú večeru s mliekom. Ja sa nerada v niečom obmedzujem. Bez problémov si rozdeľujem jedlá na 5x denne. Krásne som si na to zvykla a už si žalúdok pýta aj sám. Nikdy nemiešam 2 jedlá v danú hodinu, Síce som to ani nerobievala ale po jedle som si často dopriala maškrtu. Teraz to nerobím a sladké si dávam namiesto jednej porcie jedla. Proste si to moje telo pýta a ja sa za svätého neviem vzoprieť. Knihu priznám sa sa mi nechce zháňať. Ja som už naštartovaná a odlahčené čítanie by mi moc nepomohlo. Samozrejme, že sa mám rada, ale viem že sa to dá aj lepšie. Ja nemám nadváhu. Zatiaľ som v norme, ale chcem zísť na tú optimálnu váhu. Od dnes skúsim tie vločky. S tým problém nemám-tie mám rada. A ty sa vôbec neobmedzuješ v jedení? Aké pravidlá to dodržuješ? A čo sladké?

sssimi
8. nov 2010

@yennn ja stagnujem 67,5

gabriela_michaela
8. nov 2010

@yennn Ahojki, tak ja to tento tyzden nebudem... Moje skore je nula zhodenych kg :( cize vaha 73,5

yennn
8. nov 2010

caute babulky, ja som dnes hrozne rozlietana ale nebojte, tabulka do vecera bude, nebojte sa. Poobede zacnem zapisovat 🙂

debbie
8. nov 2010

@yennn len nelietaj prosím ťa ..... lebo pršííííí 😀 😀 😀

debbie
8. nov 2010

@adky a ako ťa poznam denne tri krát na váhe kým neukáže dvojcifru aj do utorka to zmákneš hihihi 😀 😀 šikulka si a mohla si si dať vyšší ciel ,no vidíš tak v uvažovaní nad vahou v marci ,buť prosím ťa na seba prísnejšia a ver si viac a nie že tam daš len mínus 10kg to ty maš za mesiac hihi 😀 lavou zadnou dole

debbie
8. nov 2010

Poslušne hlásim že vodičku musím už brzdiť....viac ako polovicu mam už v sebe zase si davam pozor , je to ale u mna hrúúúza.
Tak hlasim dnes som mala na obedík brokoličkovú polievku krémovú bez smotany 😀
Zapekaný tanier, zemiačky na platky brokolica , koroninky , mozzarela light, mrkvičkový šalátik
a na olovrant ešte netuším a večeru tiež .....dajte typ 😀

adky
8. nov 2010

@debbie najprv som chcela dat -2kg 😀 ale dala som -4kg,ciel som predbehla tak som ho u @yennn opat zmenila na 99 😀 Sranda,asi aj tento ciel predbehnem skor ako pride silvester 😀 Do marca mam ciel 84-ale to je este daaaaaleko 😀
Ze 3x denne na vahe? Co si- staci rano a vecer - fascinuje ma ten pol kilovy az kilovy ubytok cez noc 😀 😀 😀

yennn
8. nov 2010

baby co to? Len tak zbezne kukam a az na par svetlych vynimiek 🙂 tu tento tyzden nejaka hromadna stagnacia?!

@debbie ja tiez uz musim brzdit vodu, mam uz 2 litre v sebe (vratane polievky) 😒 Ale priznam sa bola som dnes u kamosky, ktora ma ponukla samymi dobrotkami, sladkymi a slanymi, ale nedala som si NIC, NIC, a este raz NIC ! Tak preto mam v sebe tolko vody, liala som to do seba, len aby sa neohlasil zaludok 🙂

yennn
8. nov 2010

@debbie potvrdzujem! @adky si vôbec ale vôbec neverila a naozaj mi nahlasila 2kilovy ciel do silvestra 😀 😀 😀 Blázonko jeden 🙂

yennn
8. nov 2010

ja som papala kuracie sote so zelenou fazulkou (mnamka, prvykrat v zivote som to robila) a k tomu 3 mesiaciky zemiaku vareneho

yennn
8. nov 2010

@adky ale teraz ked nad tym rozmyslam, ak budes mat do silváča 94, tak potom do marca v pohode zmaknes na 84 za tri mesiace. 😉

marthuska
8. nov 2010

@yennn presne toto ma napadlo, ze ci je to pocasim. co je somarina samozrejme 🙂 neviem preco sa nam nedari (teda preco sa niektorym z nas nedari) ale ked citam napr @adky alebo @debbie a este vela dalsich (ved viete, ktore) tak mam chut si dat pol litra vody a ist si zabehat. baby, ste super 😀

yennn
8. nov 2010

@marthuska teraz budem sprostá, ale je to tak: ja neviem prečo sa nedarí ostatným kočkám, ale ja presne viem prečo moja váha teraz zastagnovala, kde som urobila chybu, kým som sa nechala prehovoriť na žranie somarín 😀
Nemyslím si, že počasie ovplyvňuje chudnutie 😠 ale samozrejme má vplyv na náladu a kto si nedá pozor a podľahne jesennej melancholii, tak sa lahko vzdava svojich cielov, pretoze cez jesenne mrholenie nedovidi do leta na krasne letne dni pri vode 😀

debbie
8. nov 2010

@yennn no pááááni tak ako klobúk dole ja by som jednu dobrôtku dala určite a potom pridala 5min.na páse hihi

debbie
8. nov 2010

@yennn no neviem či tých 84kg @adky nedán už vo v polke februára dako sa rozbehla a nech to tak vydrží ja cvičím niečo pribudne /sval/ sa zvačší a je po krásnom mínuse , prečo tuk nevaži viac ako sval??? 😠 😠 😠