Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
no kde ste? 😀 😀 😀 😀 😀 všetky teraz papáte obedík? Čo ste mali? 😅 😵 😵 😵 😵
@juliakocka a ty si bola u lekára a ten ti určil diagnozu a predpísal daný liek ,či si si to naordinovala sama?
@debbie ja som mala pred mrchou chut na cesnak,tak som sa ocesnakovala a teraz po menzese len na cibulu,tak sa dnes cibulujem-a mala sa ku mne nechce ani priblizit 😀 Pred chvilou som is ju zobrala na ruky,zacala som jej spievat a ona mi davala ruky na usta,chudatko-co to musela dychat 😀 😀 😀
@michele11 @liana81 @adky dakujem za pochvalu, ano to je aktualna foto spred 3 dni
@michele11 áno áno, presne tak, cukor v káve nemá čo robiť 😀 (nikomu to nepovedz, ale skúšala si med? Mmmmm - vymeň a bude to ešte zdravšie keď už musíš, káva má s medom úplne inú chuť)
@michele11 ja sa v pôstnych dňoch nevyznám, ale keď normálny deň keď papáš máš vypiť 3 litre vody, tak v ten pôstny keď je len voda, nie je to málo? Neviem, preto sa pýtam...
@sssimi bavime sa o tom istom, jasne 🙂 Inac zemiakova baba mňaaaam 🙂 PS: zakysanku som tam ani nepostrehla, vidis jak davam pozor? 😝
@adky tak to sa tesim na pondelnajsie vazenie ! Si perfektna, musi ta to uzasne motivovat! 🙂
inac @liana81 - nesmierne ma tesi, ze si teraz najdes trosku viac casu na nas ako predtym 😀
@debbie aha vidis, musim prešaltovať na euro, heheh 🙂 I ked.... neviem neviem, euro je drahsie, to by si tej pochvaly musela kusok pridat 😉
@adky nielenze das vediet, ale ber fotak do ruky a sup sem foto !!! 😀
@michele11 aj ja sa pripajam k blahozelaniu, nech sa ti dari vo vsetkom co si naplanujes 😉 a nech ste vsetci zdravi a lubite sa! 🙂
baby dajte nejaky tip na veceru, ja uz som zufala, stracam inspiraciu ☹ Na obed bola brokoli polievka a kuraci steak zapeceny s rajcinou a mozzarelou light a k tomu dusena zelenina.
Na veceru co, hm???
@yennn jasne, daaam foto daaam 😀 Opat v bielom rolaciku,ok? 😀 Ale podla mna tam nebude velky rozdiel,ajked-nohavice mi uz padaju,dokonca jedne rifle co som si kupila pred 2 mesiacmi som dnes postrihala a usila malej podsite roll up rifle .....takto skoncia vsetky moje rifle,pretoze nechcem ich nechavat v skrini a mat istotu,ze co ak niekedy priberiem-ze si budem mat potom co obliest,no isto-to uznikdy viac,uz nikdy viac neprejdem na normalnu, chutnucku a nezdravu stravu,som tak silno motivovana,ze to dotiahnem do konca,hoc pojdem aj cez mrtvoli,ale do toho vytuzeneho konca uz konecne dojdem 😀
@adky vsak tebe chybaju uz len 2 kila a dobehnes ma 😀 ale nevadi, mozno ma to motivuje aby som sa nenechala predbehnut 😉
ja mam depku, pretoze po 2 ukazkovych dnoch zdraveho stravovania, umorneho vazenia kazdeho susta a pocitania kalorii som prosimpekne pribrala 0,5 kg....tak toto uz co je za haluz ?!
........teda niezeby som sa predtym stravovala uplne zle, (aby ste si nemysleli ze sa snazim len tieto dva dni 😀 😎 ) ale teraz som si dala zalezat aby som to mala vsetko spocitane
a este k tomu Adipexu som chcela, ze mne ho predpisala endokrinologicka po prvom porode, ked som prestala kojit, lebo uz som tiez mala depky z nadvahy a neschudla som z neho NIC....ale sajrajt je to poriadny to vam poviem...nikdy viac. A asi o polroka som sa dala na chudnutie zdravym stravovanim a schudla som aj bez liekov 😉
@maya30 heeeej? Tak to ma motivovalo este viac,preteky mam rada 😀 😀 😀
A presne-toto sa stale jeden tyzden aj mne,cely som sa stravovala pekne,tak ako ostatnea pribrala som 0,1 kg,jedine co-pila som malo vody a som si toho vedoma...pijes jej dost? /ani vela ani malo) ? A len cistej z vodovodu?
čvate baby tak dnes je fakt hrozny den... maly je uplakany ani sekundu nesmie byť sam... a vysledky z moču nemal najlepšie tak musim zajtra ku dr či nema nejaky zapal močovych ciest. ach jaj tak ma to trapi 😔
inač dnes som fakt ani nestihla pravidelne jesť a obed som mala až o pol štvrtej, bohužialm fakt som ani nemala kedy si ho urobiť. aj to som si už robila tak že maleho pod pazuchou a druhou rukou som varila... no ako važne bojovy stav.
Ale najhoršie je to že sa bojim o maleho, zlatičko moje, tak zajtra prosim držte palce nech to nieje take čierne ako to dnes vidim 😔
@adky budem sa snazit ti to stazit ako sa len bude dat 😀 ale vizualne musis byt aj tak stihlejsia kocica ako ja lebo si vyssia 😉
myslim ze pijem dost, predtym som pila ca 6-7 400ml poharov vody alebo caju, ale potom som citala ze lepsie je pit po mensich davkach a castejsie, tak teraz pijem 2,5deci, ked si spomeniem, ale 2 litre su to urcite....ja sa skor bojim ze to je hormonalneho razu, uplne mam zblbnuty cyklus....pred tyzdnom som bola na gynde v 30.den cyklu, sliznica ako na kramy, do toho folikul velky ako pred ovulaciou 😒 a teraz som 37.den a kramy nikde...tak kto sa v tom ma vyznat 😠
@vejula dnes hovorili, že dnes je magický dátum a spája sa z depresiami, veci nemusia vychádzať ako si naplánujeme, tak to možno súvisí s tým 😀 😝 ale ja mám dnes práve dobrý deň - zatial, ja som včera mala blbý deň, maličká zaspala až o 23.00 a už som myslela že ma porazí 😠 😕 🤐 😵
@adky tak to je perfektne, ani nevies aka som rada ze si takto silno motivovana, vazne! To si lepsia nez ja. Ja som sice tiez velmi silno motivovana, ale odmietam momentalne snivat o "normalnej" postave, zatial sa sustredujem na silvester, a dlhodobe ciele si vobec nedavam. A co sa tyka veci - tak ja mam 2 abtajlungy v skrini - v jednom su veci co su mi velke a v druhom veci co su mi zatial male .... 😔
A to foto som myslela skor cislo na vahe, nie rolacik, rolacik az na silvestra 🙂

@adky Určite to tak bude 😉
@michele11 tak ak to nezvládnem pôjdem piecť. Len tie vajcia musím kúpiť 😀