Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@ivana82 ahojcek, vitaj u nas, tak nam zatial povedz ako sa stravujes (co, kedy a kolko papas) a ako pijes (co kedy a kolko vypijes za den) a pripadne ak si supiš a stíhaš aj pohyb tak daj 🙂
PS: ak si zufala, si tu spravne, je tu uzasna energia a je tu citit neskutocnu vôlu chudnut, ak si kazdy den najdes aspon chvilku casu prist sem, citat, prispievat, diskutovat, tak uvidis ze sa namotivujes. 🙂 Ostatne som ti dala do IP
@yennn hehe,nieee,ale som rada ze je nas z blizkeho okolia viac 😀
Jasne,potom sa dohodneme kde sa stretneme,ja by som nebola proti ist si napriklad zaplavat aj s deturencami do aqua city poprad 😀 ale to je skor taky blizsi stred k vychodu 😒
No sak potom sa dohodneme-som zvedava kolko nas bude 😀
@adky - damska jazda super napad, uz teraz mam povolenie od manzela ist na vikend niekde prec, len sa nikto nedal nahovorit z mojho okolia...beriem hned 🙂 kedy balime???
Teraz ku mne ako ste chceli - pred porodom 83 kg, po porode pri prichode domov 80 kg, vianoce 2009 - 92,5 kg - takze oci mi isli vyskocit z jamok 😠 😠 😠 tak som sa zatala a od leta tohto roku som stihla ist na tych 88 kg, jedno kilo hore/dole, dnes rano som mala 89,7 kg, co je zase u mna krok spat... moje zvyky - jedalnicek :
R - 3v1 /to musi byt, nevladzem bez toho/, dva kusy ovocia alebo jogurt
D - nic, max. nejaka voda, caj, dzus
Ob- polievka alebo rovno druhy chod, bezne ako doma, aj ked nezdrave 😠 3 v1
Ol- nič
V-nič, niekedy zhrešime a dame si s manzelom bagetu alebo pizzu, tej zjem tak 3 kusky max.
Teraz som zacala skusat 90 dnovku, som na nej treti den, zatial mam pocit ze hladujem a ked sadnem k obedu zmlsnem ho ani neviem ako a vecer som hladna, zeby som zjedla aj papuce...Snazim sa pit vela cajov a vody, no nejak to do mna nejde...tak snad mate dost informacii o mne a idem sa trosku venovat svojmu drobcekovi 😀

@yennn a presne,jogurt si aj ja niekedy davam na desiatu a niekedy na olovrant,zboznujem ten jogobela light pecene jablko 😀 😝 mnaaam 😎 A som rozmyslala,ze niekedy by som si mohla dat a olovrant aj detsku vyzivu,napr. jahodkovu,tu mam rada a nema vela Kj,uvidime co to spravi 😎