icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
20. nov 2010

@debbie ja som ho kupila preto, lebo som dnes zase v Diéte citala po X-ty krat pravidla zdravej vyzivy a aj ked to mam relativne nastudovane, jedno mi treba neustale pripominat - ryba 2x tyzdenne. My nemame ani 1x - a pritom lubime, musim si to napisat na chladnicku.

@adky neviem zatial, lebo som to napasovala uz na tento tyzden, ktory este nema udaje. Ale tak ked ma neklame moj matematicky odhad, mala by si to byt stale ty, myslim. Uvidime. Ty snehulienka, ty si zo vsetkych zien na zemi najkrajsia 😀 Ale naozaj neviem, skusala som seba - to bolo nejakych 6.5 % skusala som @vejula to bolo tiez okolo 6% a tvoja bola okolo 10-11 tusim. V pondelok sa dozvies, ty nedockavec jeden 😀 Ale myslim si ze to bude motivovat dost 🙂

yennn
20. nov 2010

@tinika vy vyberate namet? Fuha, u nas sa torty musia zajednat 2-3 tyzdne dopredu! Mame cervene auticko 🙂

yennn
20. nov 2010

dam mimi spat a hned som spať 🙂

adky
20. nov 2010

@yennn heeej? Vauuu,som zvedava o kolko % som sa zmensila 😀 😀

tinika
20. nov 2010

@yennn tak vidis ja mam znamosti, tuto na krstiny som v stredu neskoro večer objednavala s tym ze som mala dohodnute ze budem potrebovat ale este som nevedela kedy 🙂) a tu druhu teraz som pisala ze mam zaujem ale tiez budem vediet az v pondelok či na tento vikend .)

lusia_99
20. nov 2010

ahojky babulky som vas nakukla pozdravit.....a dakujem za nazory 🙂 Jennnik krasne si nam tabulku vylepsila dakujem..uz sa tesim na pondelok... 😉 ja som sa dnes celkom drzala uz som si pomaly ńa tento styl stravovania zvykla a nerobi mi problemy..tak sa vytesujem z toho 🙂 (aj ked dnes som trosinku flakala pitny rezim 😅 ) a ja zajtra varim sviečkovu (hovadziu) na smotane a knedle..tak Pánboh pomahaj 😀 😀 😀

debbie
20. nov 2010

@yennn ja pečiem malej sama aj zdobím , a mna si neskúšala ... 😀 radšej nie že?

adky
20. nov 2010

@lusia_99 zajtra take jedlo? Ved na dalsi den je tu pondelok a s nim aj vazenie 😀

debbie
20. nov 2010

@adky ale lusia nepovedala že to bude aj jesť
😀 😀 😀 😀 😀

adky
20. nov 2010

@debbie aaaaha,nevsimaj si ma...som dalsia blondyna 😀 😀 😀

erika0802
20. nov 2010

@yennn DAKUJEM ALE POVIEM TI JE TO STALE O TOM ZALUDKU...☹

lusia_99
20. nov 2010

no baby je to vo hviezdach......ale popravde??? myslim ze kusok okoštujem no 🤐 🤐 🤐

lusia_99
20. nov 2010

ale len trolilililinku....slubujeeeeeeeem 😀 😀 😀

yennn
20. nov 2010

@lusia_99 @adky @debbie .... myslim ze ked neda knedle, tak je svieckova uplne idealna papu - ved predsa (snad kvalitne) hovadzie so zeleninovou omackou, nie? 🙂 Ok ok ok, viem ze vacsinou je prešpikovana slaninou, ale ináč.... či nie? 🙂

lusia_99
20. nov 2010

@yennn az na tu smotanu :D

yennn
20. nov 2010

@debbie ani si nevies predstavit ake som mala patalie s tortami (ta pre maleho ma ani tak netrapila, auticko vie barskto spravit) ale ta pre muza co som si vymyslela.... nikto nevedel. Potom som dohodla tu s jednou kockou co je z GA, ale potom som ju musela odrieknut lebo som nevedela kto by po nu do GA siel, ja nie bo odrana mame navstevy a muz tiez nie, ved prenho to ma byt prekvapko. Potom som dohodla s jednou BA cukrarkou a tej som poposielala kopec linkov s nametmi, co som s tym stravila 2 hodiny hladanim na zahranicnych strankach a ona to nevedela otvorit ☹ tak potom som este 3 hodiny jej robila prezentaciu, jak debil. A to este neviem ako to vypali 😔

yennn
20. nov 2010

@debbie a obdivujem ze dokazes upiect tortu. Ja sice tiez rada peciem zakusky, ale tortu som este neskusala... mas aj nejake fotecky pekne?

yennn
20. nov 2010

@lusia_99 aha.. .no tak ja som svieckovu este nerobila, bo neviem takze smotana ma nenapadla. Tak ale naozaj, aj ked so smotanou, ak uz mas chutnat, tak daj max 1 knedlu, ak to nevies bez... ok?

debbie
20. nov 2010

@yennn no ak si odkrojí a odloží so zeleninou pred rozmix.a pridaní smotany a muky tak ok ale to je varená sviečková a to je ok 😀 😀 😀 😀

yennn
20. nov 2010

@adky ale co ma tu svieckovu varit v utorok? 😀 😀 😀 😀

debbie
20. nov 2010

@yennn mam no nie už v pc počkaj pozriem dačo

debbie
20. nov 2010

@yennn aku pre muža si dala?

lusia_99
20. nov 2010

baby...jak sme si pekne podrobne rozobrali tu sviečkovu 😀 inak to musim varit lebo mmm dneska doniesol domov mäsko a ja nemam v mrazaku ani kuscicko volneho miesta tak musim 😒 inak som mala na plane bravcovu sviecku so syrovou omackou a zemiaky..viem tiez nic moc dietne ale lepsie jak svieckova nie????

yennn
20. nov 2010

@debbie rada ti poslem foto, ked bude. Niezeby som mala tajnosti pred vami, ale radsej nebudem na nete zverejnovat co ma byt prekvapenie pre mojho muza (uz som tu jedno spominala, pamatas?) . Nahoda je blbec, nahodou kdesi klikne a precita si... nebudem riskovat. Ale tak na slovenskom nete som take fotky nenasla, takze bola to fuska a uvidime jak si s tym poradi. V zahranicnych tiez nie, ale verim ze nie som jedina co si taketo nieco vymyslela na celom svete, len som asi do googla nevedela zadat tie spravne klucove slova v cudzom jazyku 😠

debbie
20. nov 2010

@debbie tak Vaness tortu som nenašla ale túto som robila pre maminu k 50

ellysa
20. nov 2010

@debbie wow nádherná

yennn
20. nov 2010

@lusia_99 fuha moja tak to je vyhovorka dňa 😀 😀 😀 Vies jake by boli fajnove stejky s dusenou zelenou fazulkou? Nemusi sa hned robit svieckova so smotanou a mukou (@debbie aj na muku som zabudla) a knedlami 😀
PS: nechap ma zle, svieckova je moje najoblubenejsie jedlo, esteze ju neviem varit 😉

debbie
20. nov 2010

@yennn a ozaj čo to tvoje prekvapko , nepísala si či bolo a čo to bolo

yennn
20. nov 2010

@debbie tak ta torta je neskutocnaaaaaa ! Šikovníčka jedna 🙂 Tie stužky bordove su stužky alebo nejaky cukrarsky material?

yennn
20. nov 2010

@debbie prekvapko bolo, tiez poviem az buduci tyzden, aby som sa neprezradila na nete 🙂 Ale bude to super, som zvedava co povie 😀 😀