icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
24. nov 2010

@yennn viem si predstaviť babky z dediny ako sa divia, kam upaľujem 😀

yennn
24. nov 2010

@jojina11 heheh, to je pravda 😀 😀 😀 😀 Ale nic to, aj tak ta uz davno ohovaraju, co si budeme namyslat 😎 😝
(ps: dufam ze si sa neurazila, to bol taky (polo)žart ... samozrejme čest výnimkám)

ivana82
24. nov 2010

@adky tie pancusky u @yennn si robila ty??? su nadherne, si sikulka...asi preto tu teraz nie si tak casto, co??? no proste klobuk dole 🙂

jojina11
24. nov 2010

@yennn nie neurazila, kto chce zámienku na ohováranie si nájde

yennn
24. nov 2010

@jojina11 pravda, zamienka sa vzdy najde... na vsetko

adky
24. nov 2010

@yennn ta co si.....mna to nepreslo este doteraz 😀 vybrat baterku nepomoze,aj tak som ju mame slohla naspat 😀 Vazim sa minimalne 3x do dna 😀 😀 😀

adky
24. nov 2010

@yennn a preco by sme ta nepodrzali? Ved na to tu sme,navzajom sa podporujeme a tahame dalej 😀

adky
24. nov 2010

@yennn Neboooj,peniazky uz nabehli dnes rano 😀 Jooooj aka som rada,ze sa ti paaaaacia 😀

adky
24. nov 2010

@yennn naaadherne,pristanu ti tam tie cizmicky 😀

adky
24. nov 2010

@ivana82 ano,ja som sila-prijmam objednavky uz cca tyzden,zatial som ich usila 22 ,zacala som vo stvrtok 😀 Presne preto tu som len zriedka 😀

debbie
24. nov 2010

@yennn gratulujéééééééééééééééééém zlatičko, som šťastná s tebou viem ako si sa veľmi snažila a toto je parádna odmena za to že si posluchala ,... verila som ti,,... 😀

adky
24. nov 2010

@yennn vaaaaaau,az teraz citam,ty uz si "len" nadvahova!!!!!! GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM 😀

debbie
24. nov 2010

Tak baby ja dnes nevladzem jesť , niečo na mna lezie, bolí ma celý človek ,fitko nebolo, ani beh , a prepitá som čaju fúúúúúúúúúúúúúúj je mi na gr..c 🙄 otras

@yennn taka som z teba natešená že muž sa ma pýtal či sa mi uľavilo ,ked chodím a usmievam sa popod fúúúz..... 😅
Baby nebláznite vy už pečiete????

debbie
24. nov 2010

@adky počuj si fakt šikulka , kráááásne si to tej yennn ušila ,klobuk dole a sklánam sa

jojina11
24. nov 2010

ahojte som tu idem prečítať odkedy som tu nebola
@debbie teraz je také obdobie chrípkové, to sa len tak nehovorí, vírusy sa majú k svetu

yennn
24. nov 2010

@debbie @adky dakujem dakujem dakujem, vedela som ze sa potesite 😀

yennn
24. nov 2010

@debbie moja ty budes chorucka? ☹ ☹ ☹ ☹
Tak utekaj do postele, daj si oscilococinum alebo daco rychle proti chripke a cajik, a paralen... a mozno sa rano zobudis oukej.

yennn
24. nov 2010

@adky isto sa nevazis 3x denne?! To mi nehovor, este kazde rano som ochotna, ale nieze sa z toho vykluje abstak ktory treba posluchnut 3x denne. Naco by si sa vazila ked nie si nalacno? Ci to uz je taky masochizmus - ze ako priberas v priebehu dna a ako potom rano schudnes? 😝

yennn
24. nov 2010

@adky krasne tam pristanu a veru ich tam aj necham, tie cizmicky, aj ked este nie je ani advent.. .je to take "ujútne" 🙂

debbie
24. nov 2010

no dala som si čajíkov a koryzaliu lebo to je nádcha ☹ malej to konečne prechádza a ja som bola daka oslabená a nalepilo sa to na mna

debbie
24. nov 2010

Idem si lahnuť baby majte sa a zajtra vas pridem pozrieť papa

yennn
25. nov 2010

@debbie tak sa mojka drž a dufam že to nebude nic zle. Aj ked aj taka "obycajna" nadcha v den kulminacie dokaze pekne otravit zivot ☹
Snad sa z toho rychlo dostanes. Daj si do caju aj medik, neboj sa urcite z neho nepriberies, ale dobre ti padne 😉

ivana82
25. nov 2010

@yennn je mozne, aby aj ked nechudnem, jem ovela menej a ako mam, chudnem??? Lebo som sa vcera po dvoch tyzdnoch pomerala a cuduj sa svete, prsia ostali, pas isiel dole o 2 cm, boky ostali a co ma najviac prekvapilo bolo stehno - islo dole o 2 cm...je toto mozne??? lebo ja mam z toho v hlave uz riadny zmatok...az taky, ze som vcera dojedla crackery, co sme mali, nebolo ich tak ako kedysi, ale do k...boli, stve ma, ze som neodolala, len uz som mala z toho vsetkeho depku a riadnu ... 😠 😠 😠 😠 ...ale tie kila pojdu dolu, aj keby som ich mala nevim co... 😝

debbie
25. nov 2010

Ahojte tak som natotálku k.o. už ani prehltať sa mi neda tak to bude asi chrípka alebo čo ja viem čo , ☹ a to som mala plan isť zajtra na party von so segrami a kamoškami , 😢

jojina11
25. nov 2010

ahojte, mám chvíľočku kľud , malá zaspinkala,tak dúfam, že aspoň pol hodku bude ticho, spali sme celkom dobre až do rána, takže to je super, od rána sa nalievam, jem poriadne, žiadne prejedanie, začala som s tým včera a večer som sa normálne divila, že nie som hladná ako som každý večer bola/zožrala by koňa vola 😠/tak som presvedčená, že sa mi to s vašou pomocou podarí,
@ivana82 tomuto tvojmu výrazu "j ked nechudnem, jem ovela menej a ako mam, chudnem??? "nerozumiem, čo to znamená?

vejkasmejka8
Odpoveď bola odstránená
elka74
25. nov 2010

ahojte.. tak mi to zatial ide.. vodičku pijem ako po opici.. včera som sa skoro v Nitre na SAD-ke pocikala.. 🙂 ale aspon mi to prečistí ladviny ked tolko behám.. mala som so sebou poctivo flašu s vodou.. čo sa moj manžel čudoval lebo ja som máličko pila.. ale neprezradím mu prečo, nech je prekvapený ked zo mna začne ubúdať moj starý kamarát tuk.. 😉

ivana82
25. nov 2010

@jojina11 myslela som to tak, ze vahovo nechudnem, papam tak ako mam, zdravo, snazim sa dodrziavat pitny rezim a pod. chudnem v tom zmysle, ze mam menej centimetrov v pase a na stehnach 😒 snad som to uz teraz napisala zrozumitelne 🙂

yennn
25. nov 2010

@ivana82 ahojcek, jasne ze je to mozne, velakrat sa to stava, najma ak clovek pridal fyzicku aktivitu a zacnu rast svaly - lebo kilo tuku je na objem podstatne viac nez kilo svalov. Ale aj vo vseobecnosti, odbornici preto radia radsej sa merat pretoze to je viac relevantne, nez vazenie.

yennn
25. nov 2010

@debbie óóó to mi je luto, ☹ nielenze ti ne na h.vno ale este ti to aj prekazilo taketo žurkove plany? 😠 Zakon schvalnosti bohuzial v tomto funguje perfektne, ked sa na nieco moc tesis, vacsinou to vypali zle ☹