Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Tak baby ja dnes nevladzem jesť , niečo na mna lezie, bolí ma celý človek ,fitko nebolo, ani beh , a prepitá som čaju fúúúúúúúúúúúúúúj je mi na gr..c 🙄 otras
@yennn taka som z teba natešená že muž sa ma pýtal či sa mi uľavilo ,ked chodím a usmievam sa popod fúúúz..... 😅
Baby nebláznite vy už pečiete????
no dala som si čajíkov a koryzaliu lebo to je nádcha ☹ malej to konečne prechádza a ja som bola daka oslabená a nalepilo sa to na mna
Idem si lahnuť baby majte sa a zajtra vas pridem pozrieť papa
@yennn je mozne, aby aj ked nechudnem, jem ovela menej a ako mam, chudnem??? Lebo som sa vcera po dvoch tyzdnoch pomerala a cuduj sa svete, prsia ostali, pas isiel dole o 2 cm, boky ostali a co ma najviac prekvapilo bolo stehno - islo dole o 2 cm...je toto mozne??? lebo ja mam z toho v hlave uz riadny zmatok...az taky, ze som vcera dojedla crackery, co sme mali, nebolo ich tak ako kedysi, ale do k...boli, stve ma, ze som neodolala, len uz som mala z toho vsetkeho depku a riadnu ... 😠 😠 😠 😠 ...ale tie kila pojdu dolu, aj keby som ich mala nevim co... 😝
Ahojte tak som natotálku k.o. už ani prehltať sa mi neda tak to bude asi chrípka alebo čo ja viem čo , ☹ a to som mala plan isť zajtra na party von so segrami a kamoškami , 😢
ahojte, mám chvíľočku kľud , malá zaspinkala,tak dúfam, že aspoň pol hodku bude ticho, spali sme celkom dobre až do rána, takže to je super, od rána sa nalievam, jem poriadne, žiadne prejedanie, začala som s tým včera a večer som sa normálne divila, že nie som hladná ako som každý večer bola/zožrala by koňa vola 😠/tak som presvedčená, že sa mi to s vašou pomocou podarí,
@ivana82 tomuto tvojmu výrazu "j ked nechudnem, jem ovela menej a ako mam, chudnem??? "nerozumiem, čo to znamená?
ahojte.. tak mi to zatial ide.. vodičku pijem ako po opici.. včera som sa skoro v Nitre na SAD-ke pocikala.. 🙂 ale aspon mi to prečistí ladviny ked tolko behám.. mala som so sebou poctivo flašu s vodou.. čo sa moj manžel čudoval lebo ja som máličko pila.. ale neprezradím mu prečo, nech je prekvapený ked zo mna začne ubúdať moj starý kamarát tuk.. 😉
@ivana82 ahojcek, jasne ze je to mozne, velakrat sa to stava, najma ak clovek pridal fyzicku aktivitu a zacnu rast svaly - lebo kilo tuku je na objem podstatne viac nez kilo svalov. Ale aj vo vseobecnosti, odbornici preto radia radsej sa merat pretoze to je viac relevantne, nez vazenie.

@yennn viem si predstaviť babky z dediny ako sa divia, kam upaľujem 😀