icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ellysa
27. nov 2010

ahojte ani ja sa neozývam kvôli malej, od pondelka dostala veľmi zlú reakciu na očkovanie, do toho chrípka, takže celé noci nespíme a máme doma umrnčané choré stvorenie, na stravovanie ani pitný režim ani nestíham myslieť, tak uvidím, čo bude v pondelok, pravda je že ani nejem ale ten stres sa môže odraziť, no čo hlavne nech je drobec v poriadku potom to doženiem

mimini
27. nov 2010

@yennn kupovať ideme v Poprade, akurát pred hodinou sme si boli po znalecký posudok 🙂 , na chudnutie- ako, mi vyrátalo BMI: 28.2 a denný príjem 7080 KJ, tak neviem, v cm sa my zdá že to povolilo, lebo nohavice sú mi volnejšie aj keď tento týždeň sa to nedá povedať, lebo čakám mrchu a brucho mám ako balón. Cestou domov som si kúpil nove číslo Diety tak sa idem zmotivovať a vydumať niečo na zajtra na obed, lebo mamča varí zabijak diety SVIEČKOVÚ 😠

jojina11
27. nov 2010

ahojte, dnes som načrtla ,manželovi, o digi váhe, ale on je taký nechápavý, v niektorých veciach, čo mu nepoviem po lopate... nakoniec si tú váhu kúpim sama a bude 🙂

debbie
27. nov 2010

@yennn všetko naj naj drobčekovi a ty si sa inak načančala...... 😀 krásna foto

adky
28. nov 2010

Pozeram,ze kolko je uz hodin,tesila som sa,ze ste vcera vecer a v noci vela popisali,ze budem mat co citat a tu nic a vas nikde 😕 Kde ste baby? @yennn ?

jojina11
28. nov 2010

@adky ahoj ja som teraz prišla,

malá mi cez deň vôbec nespí, neviem či aj vám detičky tak málo spali, sem sa ani nedostanem, aj ja ,že počítam, kto čo napísal a tu nič

yennn
28. nov 2010

Ahojte dievcence, vcera som nebola bo sme mali dvojitú oslavu, tak od rána prípravy, hneď od rána boli u nás celá rodina, poobede hostina, skoncili sme az vecer a padla som mrtva. Ani teraz nestiham, docitam vecer, oki? 🙂

yennn
28. nov 2010

@sssimi urcite sa odvaz, ja zacinam pomalicky chapat ze najvacsiou chybou je po nejakom zlom dni / tyzdni / obdobi, bat sa postavit na vahu. Chcem sa naucit znasat dosledky za svoje spravanie, a ak to aj hned nenapravim, tak viem co to spravi s vahou, ked sa spatne stravujem deň / tyzden...... 🙂

@katkav mas este 5 kil a 5 tyzdnov, nie je to nerealne, da sa... ale musela by si sa teraz do toho pustit naplno, bez vynimky, absolutne 200% 🙂

@adky dakujem, a ako by som potom vyzerala, keby som fakt tych 70 kil mala 😀 No, to pecenie bolo zabavne - 2x som mala zababrane ruky od cokoladovej polevy, 1x od kolaca - a poctivo som si ich umyla, uf to bolo sadomaso... 🙂

yennn
28. nov 2010

@debbie ako ti je? Boli ste nakoniec na tej babskej žúrke?

@elka 74 tak nech sa rychlo vyzdraviete!

yennn
28. nov 2010

@mimini tak drzim palceky nech urobite spravne rozhodnutie a nech kupa domu ako aj stahovanie prebehne s co najmensimi stresmi 🙂 Nohavice su dolezitejsi ukazovatel, ak su ti volnejsie (a nie je to len preto ze su nevyprane 😀 ) tak sa teš 🙂 Ja mam Diétu predplatenú 😉 Sviečkovú si daj bez knedle

@jojina11 tak na chladničku napíš veľký odkaz "Milý Ježižko.... " 😀 Myslím že je to taký rozumný a vtipný kompromis medzi nechápavým manželom a keď si ju kúpiš sama 🙂

yennn
28. nov 2010

BABY PRÚUUUUUUUSER ☹ Tusim som sa cez tyzden prepocitala - pamatate si na to "kolecko" co mi ukazuje BMI? Davala som tu nanho foto. Tak ono to je asi posunute a špatne fo funguje... este stale mam obezitu 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

katkav
28. nov 2010

@yennn no potesilo by ma to velmi, keby sa mi to podarilo, vsak uvidime...lezie na mna chripka...kurnik sopa.. 😖
ja musim dat dole skoro 20 kil, aby som sa dostala do nadvahy 😉 takze mam co robit
neboj, dostanes sa do tej hranice nadvaha, Ty si sikulka 😎
http://www.vypocet.cz/bmi?BMI_Vyska=172&BMI_Vah...

yennn
28. nov 2010

@katkav tento BMI vypocitavac sa mi paci. Ja som mala svojho casu na pocitaci taky program, ono to asi vtedy este BMI neratalo, alebo bohvie mozno ano... ale ukazovalo tam taku tucnu venusu, normalnu venusu a strasne chrdu venusu, furt som si tam nahadzovala kolko mam, kolko este potrebujem kym bude normalna venusa.... 😀

katkav
28. nov 2010

@yennn to znie ako zabava, tento je taky, ze Ti natvrdo povie, kde Ti stoji rucicka na vahe 😉 aj mne sa zda tento vcelku sympaticky, aj ked ma caka este dlha cesta, ale viem, ze sa tam urcite dostanem buduci rok iste 😉

katkav
28. nov 2010

lonely, I feel lonely, I have nobody, I'm on my oooown.... 😀 tak som si zaspievala a nikde nikoho...pojdem asi teda spat, ked na mna lezie ta hnusna chripka a vonku tak pekne snezi, chudaci ti, co zajtra niekam idu, napr. do prace 😀

yennn
28. nov 2010

Caute kocky, tak posielam nejake foto zo vcerajska, ako som komusi slubila. Dve torty - jedno cervene auticko pre Adinka a grecka zrucanina pre mužíčka 🙂

debbie
28. nov 2010

ahojte som tu , 😀 idem dočitať

katkav
28. nov 2010

@yennn pekneee 😉 maly je strasne zlaty 🙂

elka74
28. nov 2010

@yennn ahoj. posnažíme sa ale nevypada to dobre, malá mi nejako chrčká.. zajtra ideme k doktorovi ☹

yennn
28. nov 2010

@katkav dakujem 🙂

@elka74 nic sa neda robit, bežkajte k doktorovi, teraz je take obdobie ☹ Ale snad uz zacne riadne mrznut, tak uz toho tolko nebude vo vzduchu. Drzim palce, nech to rychlo prejde

yennn
28. nov 2010

Babulky ja len uspim dítko, tak ma tu niekto pockajte (@debbie) ak sa vam chce

debbie
28. nov 2010

@yennn Nádherné fotky ste krááásna rodinka 😀

debbie
28. nov 2010

@yennn No ešte som chorá trošku niesom ale už až taká unavená , dnes od rana som stihla celý byt dať do pucu,vianočné upratovanie a výzdoba juchúúúúúúúúúúúú 😀
No jesť mi moc nechutilo tak dufam že sa to neukladalo čo som si dala bolo toho žalostne málo no bolo mi na gr...c ☹ a fitko nič no dufam že zajtra už budem ok aj na to fitko ☹

yennn
28. nov 2010

@debbie dakujem za pochvalu, naozaj som vcera bola stastna, ze mi vsetko vyslo tak ako som si predstavovala. Tak som spokojna 🙂
Je mi luto, ze sa tak blbo citis, to potom aj nalada je na hov..o, poznam ☹ Dufam ze coskoro budes v plnej sile a krase. Neboj, isto sa nic neukladalo, to len pri dlhodobej hladovke, praveze myslim ze si musela riadne schudnut...
Takze v piatok ste neboli?
Vidim ze aspon niekto ctí advent 😀 Viáááánoce šalala 😀 😀 😀

jojina11
28. nov 2010

ahojte, dobrý večer prajem

772009
28. nov 2010

ahojte ,tiež sa pripajam

debbie
28. nov 2010

@yennn no nebola som , cítila som sa blbo a vonku by ma mohlo ofuknuť a aj horučku to by bolo už hrozné, tak som zavolala všetkych kto chcel prísť ,k nam poobede a bolo to...večer som síce bola na umretie ale tak dnes už fajn celkom , zajtra ratam že to už bude na 95% 😀
Ved si šikulka prečo by si to nezvládla 😀 😀 😀 ,jj viem ako si to myslela,niekedy sa snažíme a okolnosti idu proti nám

jojina11
28. nov 2010

@772009 ahoj ,tak sa ti podarilo, som rada

ak toto @772009 je moja neterka , o ktorej som vám minule písala, ale ona sa Vám ešte predstaví a dúfam, že ju medzi seba príjmete

yennn
28. nov 2010

@jojina11 prijmeme medzi seba kohokolvek komu sa chce chudnúť, čím viac nás je, tým lepšie sa nám darí.
@772009 vitaj medzi nami. Musím povedať že takýto nick je najväčšie incognito čo som kedy videla. A ja tu môj celosvetový nick používam, aj foto... no mala by som sa zamyslieť nad svojím súkromím 😉

@debbie jasne, netreba nic silit, šalieť pôjdete nabudúce. Aby si bola zdravá, lebo bez toho je všetko akosi horšie, nie?

yennn
28. nov 2010

@772009 aha už maš aj fotku, tak to je trošku lepšie 😀