Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte mile chudnuce spolubojovnicky, ja nestiham ani citat, ani pisat 😒. Mam za sebou narocny tyzden, Emka je chora, dnes ideme k lekarke, lebo sa jej k soplikom pridruzila teplota a kasel, aspon, ze Sarinka je uz zdrava. Dufam, ze vas budem mat sancu docitat a potom aj prispievat
@yennn , moja vaha je 62.2, myslim, ze ubytok 0,5, to je pre mna obrovsky uspech, kedze som mala plno prehreskov, hlavne kvoli nedostatku casu, aj ked vsetko sa da, ked sa chce, nejako som to tento tyzden nevykryvala, hadam uz bude lepsie 😉
OoOoooo našla som svoje miery s pred 2 mesiacov,mala som: riťku- 124,teraz mám 115, bruško: 100,teraz mám 97, prsia: 112,teraz mám 100, a stehno: 78,teraz mam 68 ! 😀 😀 😀 Vaaaaaauu,dobre,ze?
kozy sa mi stracaju,sak som z nich schudla 12 cm !! 😀 😀 😀 Ale niee,predpokladam, ze zisli aj tie speky z chrbta,uz mi na chrbte neprevisa sadielko cez podprdu tak ako niekedy 😀
A kde ste vsetky? Zacnem trpiet samomluvou,resp. samopisanim 😀 😀 😀
A vyzera to tak ze dnes nikam nejdeme, ani do poradne, ani na navstevu... maly nam v noci ochorel ☹
@adky super ti to ide, vcera som musela manzelovi robit tu babovku a to o pol desiatej vecer, velmi mu chutila
@michaelapillarova cize druhy krat si ju robila? SOm rada ze chuti 😀 Sak je to rychlovka,napec mu aj pernicky,ja som svojmu dnes napiekla a su fantasticke,mozem ti dat recept 😎
@adky no druhykrat som robila, hej mozem mi dat recept a este som sa chcela spytat, ze kolko stoja tie mikulasske cizmicky?
@michaelapillarova jedna ta cizmicka stoji 4 eura,cize za 3 je to 12 + 1,20 je postovne,daj vediet ci ich mam zacat robit 🙂 AK nie tak nevadi,pockaj o chvilu dam recept
@michaelapillarova Pernicky:
pol kila hladkej muky, 3 vajcia, 200g praskovy cukor, 125g palmarin, 125g med, kypriaci prasok do pernika /cely/ 2 čajove lyzicky sody bikarbony.vsetko spolu vymiesime, med rozpustime vo vodnom kupely aby nebol stuhnuty, tak isto aj palmarin. ked mame vypracovane cesto zabalime ho do potravinarskej folie alebo mikrotenoveho sacku a dame do chladnicky postat na 24 hodin. Potom cesto rozvalkame na hrubku cca pol centimetra, dame do vyhriatej truby na 180°C a pecieme 5 minut. Ked vytiahneme este horuce pernicky potrieme rozslahanym vajickom, budu krasne leskle. Ked vychladnu, skladujeme v uzavretej nadobe, kam neprenikne vlhkost 😎
@adky mozes urobit tie cizmicky, ak mas cas, ak nie tak potom neskor, budu na dalsie vianoce
dik za recept
@adky "len" sopel, ale riadny ☹ Mali sme ist dnes do poradne, ale som volala a nedovolila mi prist medzi zdrave deticky, co chapem, ved zato som volala. No a su tri moznosti: 1.) v sobotu sme v noci vetrali 2.) vcera sme boli polhodinu na zahrade (aj ked zababuseny) 3.)vo stvrtok sme sa nechtiac stretli s kamaratom, co mal tiez sople... ktora je spravna? hm. hm. hm.... 😒
@michaelapillarova napis mi do IP ake mena tam mali byt,zabudla som 😅

čafte ja som sa zase nepovazila rano a teraz uz napapana oblečena ta neviem či vam prezadim 😀 ale ked som sa v piatok pomerala tak oproti začiatočnym cm sm bola velmi prekvapena neveim či som zle merala ale babyyy brucho skoro nič ale boky -13cm, zadok -8cm a stehno -2