icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
15. dec 2010

@ivana 82 aj ja sa pripajam ku gratulacii, hlavne nech ste zdravi a vsetko je v poriadku 😀 to je krasny vianocny darcek.

michaelapillarova
15. dec 2010

@yennn no presne, ze vecer uz nemozem, lebo sa to ukazalo aj rano na vahe, tak dnes som si ich dala len na obed

adky
15. dec 2010

@michaelapillarova jasne,velke-ved su to mikulasske cizmicky,na dalsi rok ich na mikulasa mozes napchat sladkostami 😀 Ale ludia ich maju vystavene aj pocas vianoc-ako vianocnu dekoraciu 😉 Som rada ze sa pacia 😎

maya30
15. dec 2010

caute baby, ak mate cas, pozrite si fotky ako schudli sutaziaci v tejto relacii http://tv.yahoo.com/biggest-loser/show/37103/ph...

ivana82
15. dec 2010

waw, krasne to poniektori pozhadzovali, no vidiet tam vysledky cvicenia...maju moj obdiv 🙂

adky
15. dec 2010

@maya30 och,ja neveriiiiim,ty kokso-to je uzasna a ta Lisa-nadherne schudla ! 😲

debbie
15. dec 2010

Babulky ahojte nestíham dočitavať po večeroch planujem dcérke oslavu toto už mam na tortu namodelované /fuzy až na torte prilepím/ dnes robím kvietky a ostatok, riešim nedostatok miesta a pod, ale strava ok, nebojte držím sa hihih tak v pondelok po oslave som tu ako na koni, dočítam to všetko .... držte sa babulky

elina313
15. dec 2010

Baby, nejak mi ten pitný režim nejde ...a máte aj stanovené presné hodiny, kedy jete a kedy jete najneskôr ?

adky
15. dec 2010

@debbie jej jej jeeeeeej,kraaaasna 😲 😀 😀

debbie
15. dec 2010

@adky kujééééém celu tortu dam pak ked bude hihi toto je predpríprava

ivana82
15. dec 2010

@debbie to je nadherna - takze nakoniec bude kittynka? drzim prsty, aby sa vydarila.... 😉 potom cakame fotocky 🙂

debbie
15. dec 2010

@ivana82 jj nemam čiernu na minnie tak bude kitty ,jasné ,fotečky dam aj mna aj tortu ...

strasska
15. dec 2010

@elina313 ja som dnes mala blby den, pretoze sme boli celi den mimo, kontroly u Dr a tak...ale vecer som sa uz spamatala
mam taku fintu, mozno blbost, ale ved uvidis.....priprav si flasu vody na viditelne miesto a vzdy ked okolo prejdes, tak sa napijes...
A nezufaj, sak si este len zacala 😉

michaelapillarova
15. dec 2010

@adky ano uz som ich dala nad televizor, vyzera to super, este raz vdaka

ivana82
16. dec 2010

ahojte, kde ste vsetky??? peciete a pripravujete na vianoce? 😉

elina313
16. dec 2010

@strasska 🙂 ale ja som to včera celkovo nezvládla, o 22 :00 som si dala veľký pribináčik s 2 rožkami, no uznaj, to o diéte neni 🙂
Asi je to aj tým, že som nastavená na ten Nový rok, tak sa ešte tak nekontrolujem, ale keď som to dojedla, také výčitky svedomia som mala... ☹ ☹ ☹

ivana82
16. dec 2010

Taaaaak a mozem chudnut dalej, menzes prisiel dnes doobedu, takze z tehulkovania a priberania nic nebude 😒 takze este @yennn nechaj si ma v tabulke...dakujem 🙂 a pekny den vam zelam 🙂

yennn
16. dec 2010

ahojte ja zase len na skok, ani nestiham docitavat, len co spapam obedik 🙂

yennn
16. dec 2010

@ivana82 moja, to nemyslis vazne 😢 Si si ista? Ved uz si mala pozit. test - ako je to mozne?! Mozno to je len take... neviem co, ale stava sa to.

yennn
16. dec 2010

@elina313 mala by si sa napapat do 1h od zobudenia, potom do 2-3h desiata a tak dalej (obed, olovrant, vecera prip. druha vecera). Naposledy treba papat podla toho kedy ides spat - mala by si nieco zjest este 3h pred spanim. Takze ak ti vecera vychadza na 19.00 a spat ides o desiatej tak ok. Ale ak ides spat neskor, tak das este nieco male (kusok zeleniny, syru ci sunky...)

yennn
16. dec 2010

babulky a viete o tom ze aj z pecenia sa chudne? Ja som sa napriklad teraz dost namakala kym som si vypracovala cesto - tych spalenych kalorii 🙂 🙂 Len podmienkou chudnutia pri peceni je zakaz ochutnavania 😉

yennn
16. dec 2010

@debbie jeeej to si fakt robila sama? Ta je nadhernaaaa 🙂 Tak to som zvedava na finalny produkt 🙂

marthuska
16. dec 2010

@ivana82 no tak to su teda veci. asi to tak ma byt. nebud smutna. mozno treba najprv schudnut a potom sa uvidi 🙂 ked sa mi podari schudnut, druhe babo dufam zvladnem 🙂

marthuska
16. dec 2010

@yennn vidiiiiiiiiiis, tak preto nechudnem, lebo ja mam na pripravu cesta robit 😀 tak sme prisli na zahadu. treba si cesta rucne spracovat, v tom to je 😀

marthuska
16. dec 2010

@debbie poviem ti, to bude torticka, ty si teda uzasna, cize sito vies aj krasne kreslit. ja by som take nespravila ani keby co bolo. 🙂

marthuska
16. dec 2010

@elina313 vies, mohla si si dat len pribinacik alebo len jeden rozok... ale to je zbytocne teraz nad tym polemizovat. skus si uvedomit, na co si myslela predtym, ako si to zjedla. niekto ta nas... nahneval? alebo si bola hladna? ake je to to druhe, znamena to, ze si poriadne neobedovala. no a inak ako tu uz pisali baby, jeden prehresok do tyzdna nespravi velku galibu. horsie, ak by to bolo denne. takze klud 😀

marthuska
16. dec 2010

babulky, idem pokracovat v liecbe, opatrujte sa a nech vam kolaciky nezhoria. papa 🙂

debbie
16. dec 2010

@yennn ahoj ano sama hihihi kým mala spala poobede , a povečeroch kvietky predpripravujem 😀 😀 😀

debbie
16. dec 2010

@marthuska dakujem no robím to len kôli malej inak by som sa s tým nesr...la ani ja no čo neurobím pre moje srdiečo malé... 😀 videla som u nas v obchode fotky a otras .... a plnky samé maslo to nelúbime ... tak aj min.rok som robila aj teraz budem ,

debbie
16. dec 2010

Baby muž mi dnes povedal že kde mám to burcho čo som mala pred mesiacom 😀 😀 😀 Hova...o jedno hihihi 😀 😀 😀