icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katusradus
16. dec 2010

ja ano,ale drobci sú chorí obidvaja a keby ste videli aké vypekajú.... 😎 hned by ste si dali

katkav
16. dec 2010

ahojte baby, chodim sem sem tam nakuknut, co mate nove...uz mam skoro vsetko napecene...ja mam tiez vela kamaratiek, ktorym napecie svokra alebo mamina, ale moja svokra vie tak jablkove pyte alebo piskotu, este strudlu z listkoveho cesta asi zvladne, ale inak nepecie aj ma cukrovku a moja mamina zase nestiha, takze pokusam samu seba...uz som aj zhresila, snad to nebude pohroma v pondelok 😉

idris
16. dec 2010

@katkav no ja mam na pecenie svokru ale 3 druhy upeciem aj ja no svokra pecie pre cele mesto mam pocit a potom kazdemu stale nabali skatulku no vesele. Ja radsej varim ako peciem 😅

maya30
16. dec 2010

hlasim ze aj ja vypekam kazdy vecer uz od pondelka, zatial suche linecke rozne druhy a bielkove spicky na kokosky...@yennn cokoladovu polevu som na linecke uz dala, dnes spajam lekvarom a buduci tyzden budem plnkou, ale potom to uz musi do chladnicky.....a som strasne happy ze na nic z toho nemam chut, vyslovene sa musim donutit aby som ochutnala 😀

marthuska
16. dec 2010

@yennn http://allrecipes.com/Recipe/Cooky-Cookies/Deta... alebo ak chces cokoladove, tie su vlavo 🙂 a pri Servings si klikni na metric a mas to 😀 inak stale mi je akoby ma parny valec presiel.

marthuska
16. dec 2010

dobru nocku

yennn
16. dec 2010

@marthuska aha, dakujem pozriem to 🙂

yennn
16. dec 2010

@adky tak hlavne ze sa dozvedam zaciatok serialu az po jeho konci dobra som nie? 😀 Ale teda co hovoris na ten zaver? Jaka romantika 🙂 🙂 🙂

adky
17. dec 2010

@yennn och,jak rychlo zbuchali koniec ....do 2 minut 😠 Ale tak super,som rada,ze je de facto oslobodena. Len nechapem toho primitiva co na nu mal dozerat-ze jak zmenil nazor 😀 A ta trapka zo socialky co bola pozriet jake ma vybavenie dieta? Ma dozrala ked zahlasila "utiste si to dieta,co ste to za matku" ....hlupana 😀

jojina11
17. dec 2010

@adky
@yennn ahojte, no ja som ten posledný diel nakoniec nevidela, Vladka sa zobudila s veľkým plačom a už som mala dopozerané 😖
inak u nás je dobrá zima, ráno -17°C

adky
17. dec 2010

@jojina11 AHooj,hmmm,to je teda skoda,bol fakt dobry,ale vsetko sa skoncilo tak ako sa malo,vseko dopadlo dobre 😎
Takaaa zima? Ja som von este nebola,ale snad u nas je teplejsie,vcera bolo "len" -3 🙂

yennn
17. dec 2010

@adky no ta scena s tou navstevou jeho a kuratorky bola dost drsna, nechutne. Ale tak on nezmenil nazor - ved riaditelka povedala ze sme sa vacsinovym hlasovanim rozhodli (a on predtym povedal "ja som povedal co som chcel") takze podla mna on bol proti.
Ano bolo to zbuchane za 2 minuty, ale ja mam rada happy endy takze mne to neprekaza, ja by som dokazala aj jeden cely diel happyendovy pozerat 😝

@jojina11 juuuj tak to nemozte ist ani von ked je ta taka zima u vas. ☹ Tu je "prijemnych" -8 takze momentalne ani ja by som nesla, ale tak je predpoklad ze do obeda z toho bude nejakych -2-3 takze pojdeme.

adky
17. dec 2010

@yennn aha,to som nepostrehla co povedal 😀 Ja mam tiez rada happy endy,len keby boli dlhsie ako posledne 2 minutky 😀

yennn
17. dec 2010

@adky a jojka este odstrihava konce - podla mna poslednych 10-30 sekund zrusia ☹

adky
17. dec 2010

@yennn no,ale tak za poslednych 10-30 sekund by sme sa aj tak nic poriadne nedozvedeli 😀

michaelapillarova
17. dec 2010

Ahojte bambulky. Vcera sa svagrine narodila dcera, takze mala ma sesternicu. Vola sa trosku zvlastne: ELINA

adky
17. dec 2010

@michaelapillarova Elina ako v seriali upirske denniky 😎 Krasne meno 😉

michaelapillarova
17. dec 2010

@adky hej paci sa ? nechcela povedat ako sa bude volat, tak sme boli trosku prekvapeni, prva dcera sa jej vola Cynthia

vejula
17. dec 2010

čavte baby ako zvaldate predvianočne pokušenia?? ja mam akesi poslabšie dni, takže musim zmobilizovať sily a dať sa dokopy, lebo bude zo mna len dalšia gula na vianočny stromček 😅

katkav
17. dec 2010

ja sa snazim drzat na uzde, ale musim sa priznat, ze som ochutnala z toho, co som napiekla 😉 lebo ked pridu svokrovci je dost mozne, ze nestihnem zase ochutnat 😉 dnes su to 2 tyzdne do Silvestra, asi 5 kil dole nedam, ale novy rok bude novy zaciatok, tak snad buduci rok mi to pojde lepsie to chudnutie 😉

elen58
17. dec 2010

@yennn ja už mam tiež napečene 6 druhov linecke,citronove,vanilkove a kokosove rohličky ,orechy a dvojfarebnu špiralu,všetko už mam asi 2 dni zlepene lekvarom,obalene v čokolade je to trvanlive pečivo takže možeš ja už mam naskladane v krabiciach,a dnes som plnila už aj medove platy akurat večer polejem čokoladou a kokosove guličky už mam hotove tiež dnes.

adky
17. dec 2010

@michaelapillarova aj cynthia je krasne,mam rada take originalne mena 😉

yennn
17. dec 2010

@michaelapillarova @adky aj ja mam rada originalne mena, keby som nemala rydzo slovenske meno, ktore ma v mene mäkčeň tak by sa isto môj syn volal uplne inac.... U dievcat je to ine, aj keby som sa volala mrkvičková, tak by som asi riskla zaujimave meno u dcery- ved ho bude nosit iba 20-30 rokov a potom sa mozno vyda, nie? Cynthia je krasne, aj Elina (aj ked ja som "elina" cele dlhe roky volala elektricenku na MHD 😀 )
Kazdopadne blahozelam k novemu prirastku do rodiny 🙂

elen58
17. dec 2010

Ahojte baby tak už mam napečeno hura !!!!!!!!!!!!Inak v nedelu cestujeme na SR.takže ma začina tlačit čas a začina mi cestovna horučka,už si pišem čo mi treba aby sme dačo doležite nezabudli,každy den vypieram 2 pračky a hned žehlim,je toho fakt hodne.Ako zvladate pečenie aj ochutnavate,ja sa snažim hodne premahat ale tiež som už zhrešila a dala som si.

adky
17. dec 2010

hm,kde te? Som tu sama? 😖

jojina11
17. dec 2010

@adky ahoj ja som teraz prišla

adky
17. dec 2010

@jojina11 ja tiez a pozeram ze sa tu od poslednej mojej navstevy nic nezmenilo 😀

idris
17. dec 2010

Ahojte babule tak ja mam dnes blby den len jem a jem .. Na obed som mala udenú makrelu , a potom som sa pustila do orieskov, susenych bananov v cokolade a v jogutre, a zaklincovala som to kapustovou poloievkou na divine 😅 😅 😅 ako koniec sveta. Bola som s malou u lekarky a dala nam antibiotika a mala teplotuje.

jojina11
17. dec 2010

@adky no ved všetky makáme či nie?

idris
17. dec 2010

mne sa najviac pacia klasicke slovenske mena ale to sa mi zapacilo az teraz kym som nemala dieta pacili sa mi vseliake ako je Anne-Maria, Sofia, Viktoria .... .