Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
a akurat som isla vyskusat zjest sladkost so zapchatym nosom, to fakt cítite iba ze to je sladke, robila som nasim puding ale teraz som robila test iba s troškou na malej lyžičke, takže je to tak o nič neprichádzame ked to nezjeme
@baculka77 tak ten obraz, ktory pises ze mas pred ocami, ten ked si sa pozrela v spodnom pradle do zrkadla, ten je pre teba kľúčový. Mysli nanho kazdy vecer, naozaj kazdy vecer, ked zavries oci. Kasli na cln s pieskom, tato spomienka je dolezita. Ak samu seba v predstave dokazes vidiet stihlu, tak mas polovicu uspechu.
@yennn som no to chodíme vždy s tatíkom lebo krpaňa neobsedí a behať po avione sama za ňou ufff možno ak zhodím ešte 10kg budem stíííhať hihihi no ved neboj stretko dame určite no asi bez detičiek inak by sme sa asi ani neporozprávali....ved počkaj ked ti začne hovoriť viac a behať naša ma dve nové slovíčka minimááááááne ,,,, maximááááááne 😀
@yennn naozaj to funguje akurat ked mas zadrzany nos tak sa ti ani neda dychat ale nicitis chut toho sladkeho ako sme zvyknute, ze napr. margotka je kokosova , banan v cok. je bananovy atd ale ten puding mame vanilkovy s grankom a to som vobec necitila iba ze to je sladke a dakujem za radu s tou predstavou
docvičenééé..uf..ale mam zas na niečo chuť...pomooooooooooooc 😔
@yennn no som aj zabudla odpísať
do fitka som mala isť v pond. ale mm bol v práci a ja som celú noc bola pri malej čo sa budila a vstala o deviatej , to sme nestíhali doobedné cvičenie ako vždy ... musela som navariť , oprať a vyvesiť upratať , tak som si šla iba kupiť čižmy hihihi 😀 😀 😀
V utorok sme boli s malou doobeda konečne na vzduchu bolo pekne , pošta na pešo a tááák a poobede som chcela isť cvičiť no mm nas vzal do NR boli sme pozrieť kombinézy lyžiarske ... no mlyny ako otraaas ☹
A dnes už vieš .... ☹ rano mm zubar ja s malou potom ja zubar mm s malou pak šiel do práce na fitko nebolo ani kedy myslieť
No a zajtra ak bude malej dobre rano musím variť dnes som nestíhala pri nej , bola prvoradá..... ☹ chuda moje ,ale poobede ak boh da idem na to ....
A to že chceš začať so športom trošku schvalujem a neviem prečo ma berieš ako vrcholovú športovkinu ale ani ja necvičím stáááále a aj pol hodinka sa rááááta mojka to vieš , a začni s tým že zase vyberieš šlapak a denne daš pár km .... čo ty na to??? 😉
@debbie tak prepac a ako ta mam brat ak nie ako vrcholovu sportovkynu, ved si tu jeden cas strasila s dvojfazovymi treningami 😀
No bicykel vyberiem, ked zlozime stromcek, co bude cez vikend. Dovtedy ho nemam kam dat. Ale uz sa tesim, lebo je v spalni pri stene a mame z neho zase vesiak, co v obyvacke nebyva 🙂
babulky dnes sa rozlucim skor, lebo som si vstupila do svedomia, budem viacej spinkat nech sa mi zacne darit s chudnutim. A predsa idem meditovat nie?
PS: a teraz vazne, muz si daco potrebuje pozriet na internete a laskavo mam prestat vysedavat za ntb 😝
Takze dobru nocku vsetkym. A rano hajde pred zrkadlo! 😀
Bru nocku
@tinika mňa dr.odhovarali lebo som ako 20ročna prekonala rakovinu obličky a jedna musela preč..a rok nato som otehotnela...tak mi povedali že dieťa aj tak zdrave nevynosim a mam dve 😀 a uplne v poriadku 😀 len mi pri normalnom porode hrozilo že začne tym tlakom zlihavať aj ta čo mi ostala tak preto som to mala od začiatku plnovane

@baculka77 no ja ked som bola prvykrat na zumbe, tak som mala okolo 106 kil a skackala tam taka mladucka asi 50 kilova slecna, mozno som jej aj pridala kila, ale viac urcite nemala, prsia mala take rozslapnute lentilky pod kobercom a skackala si ako zajko a ja mamicka, co koji, prsia mam teda plne mliecka, som si musela davat pozor, nech si zuby nevyrazim tym skakanim 😀 ja som tiez taka, ze ked mam privela stresu, alebo mam skor pocit, ze mam nejak viac veci, ktore neviem rychlo riesit, pritom riesitelne su, tak sa ukludnujem jedlom, co je inak dost velka blbost, lebo problemy su na to, aby sa riesili a hoci si clovek da cokoladu alebo co, na riesenie pride a vacsinou po tom ako ju uz zjedol...rozmyslala som, ze teraz od noveho roka to budem robit tak, ze si vzdy ked budem mat stres spravim riadne velku salku dobreho cajika a budem srkat a hudat, kym na nieco nepridem 😉
@yennn jasne, ze s tym daco spravime, vsak ked sa zbavime kil navyse, budeme vyzerat mladsie, uz sme to videli aj na tvojich foto, ze to tak plati, takze budeme krajsie, sebavedomejsie a budeme mat viac chuti schudnut este viac 😉