icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

groka
5. jan 2011

@akika722 cica pocuj 250 brusakov?co si sa odtrhla z retaze?toani svalovku nemas?

jojina11
5. jan 2011

ahojte všetky, idem dočítať,
@akika722 Samkovi všetko najlepšie k 5-mesiačikom 🙂

groka
5. jan 2011

@akika722 pripajam sa ku gratulke k 5 mesiacikom,nas to caka v piatok,ze ako to leti,nechapem 😖
baby kuk mojho drobca,bude mat 5 mesiacov,2 zubky vonku,treti nam ide a sam sedi,zla foto lebo mikal hlavou

gajana1
5. jan 2011

@akika722 gratulky k 5 mesiačkom

@jojina11 gratulky slečne k 8 mesiačkom

tinika
5. jan 2011

všetkym oslavencom gratulujem k pribudajucim mesiačikom .) veeelmi to leti, nas nedavno rok a uz ma dalsi mesaic za sebou 🙂

adky
5. jan 2011

Babyyy,co ste ?? Ziadny surodenec 😀 Menzes dnes dosiel (akurat na moje meniny-to mi je darcek 😀 ) ale mam aj krajsi darcek-dnesna vaha- 89,9 😀 😀 ,hlavna vec ze vcera to bolo 90,7 😝 ....bud sa vaha so mnou zahrava,alebo pr eto ze mi konecne dosiel menzes som aj kus lahsia 😀

ada001
5. jan 2011

@adky Vsetko najlepsie k meninam zelam 🙂 Aky pekny darcek si si dala.Citala som si noviny a aha co som nasla http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/m...
nem8 take problemy ako ja 🙂

ada001
5. jan 2011

@adky a gratulujem samozrejme aj k osmicke na zaciatku 🙂 🙂 🙂

akika722
5. jan 2011

@groka ahojte...mááám ledva sa dnes hybem..ale len na bruchu 😅 nič to...ale mam zo seba dobry pocit 😀
@jojina11 aj ja malej k 8.m 😵
@groka
@gajana1 ďakujeme 😵
@groka kokso..tvoj už sedi 😲 mne Pati sedel na taky vek,Samko je ako babo 😀 sneži sa,nejde mu to ale pohoda,mame kopec času 😎
@adky všetko naj k meninkám 😵

vikykis
5. jan 2011

@adky
@akika722 aj my gratulujeme k meninam a drobcovi k vymesaciu

akika722
5. jan 2011

@vikykis ďakujemééé 😉

yennn
5. jan 2011

ahojte babulky, tak ja som si dnes povedala v spodnom pradle do zrkadla aka som so sebou spokojna uplne bez vyhrad, pridala som aka som krasna a ze budem este krajsia - a cuduj sa svete, vobec to nebolelo 😀
PS: a robila som aj test so salonkou (@debbie 😉 😝 ) a je to pravda - kym som mala zacpaty nos, tak som iba citila ze je to sladke, snad aj podla konzistencie (a tym ze som vedela co to je) by som uhadla ze je to aj cokoladove. Ale az ked som ju dojedla a odcpala som si nos, tak som zistila ze je to mandlove. Ale dala som si len polku - druhu polku zjedol muz. A cuduj sa svete - vobec som nemala potrebu zjest viac. Zeby to tym zaspatym nosom? No ak by to takto fungovalo, tak by sa takto mohol riesit nejaky deficit cukru - zacpat nos, a zjest 😀 😀 😀

marthuska
5. jan 2011

@adky gratulujem hlane k osmicke no a k meninkam tiez🙂

marthuska
5. jan 2011

babulky som rada, ze si takto rozpravate pred zrkadlom, ale uvidite, o take tri tyzdne ako budete super vsetky vyzerat 😀

yennn
5. jan 2011

@adky Adi vsetko najlepsie k meninkam a najma blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam k osmicke 😀 Clovece ved ty si presla z 11 na 8 tak to uz je co povedat - za tri mesiace 😀

yennn
5. jan 2011

a ak je tu este nejaka Andrejka o ktorej neviem, vsetko najlepsie aj tebe 😉

yennn
5. jan 2011

@akika722 @debbie @tinika @akika722 ja ze co ste tolko popisali od vecera a vy tu dve strany rodiiiiiiiiiiiiite? 😠 😀

groka
5. jan 2011

@yennn vy si tu papate salonky a ja mam potrebu potom tiez
inak som odzdobila stromcek,makacka jak fras,lebo sme maly zive hova.o salonky + kolekcie z neho som dala do kosika a je to na stole v obyvke,kde sa zdrzujem najviac ,no ale nedala som si a aj by som chcela aby to tak aj ostalo
obe deti mi spia,ze aky veget,wou,idem pozametat po tom stromceku,lebo vacsinu najvacsiu spinu mame prec,ale este chcem a aj umyt dlazky a umyt riad a ja som na dnes skoncila veru 😉

groka
5. jan 2011

@adky no aj ja ti prajem moja vsetko len to nejlepsie k meninkam a hlavne zdravie a potom uprimne este tolko zhodenych kil,kolko este chces a ozaj kolko este chces dat dole?teda na aku vahu sa chces dostat?
no a taktiez velka gratulka k 89,to je parada

mne sa inak stahuje zaludok,to citim a neni som uz taka nafuknuta strasne ako som bola,zohnem sa pred problemov a bez toho ze by som ocervenela ako rak

yennn
5. jan 2011

@groka nepapame salonky, to by sme si nedovolili 😉 To bol len test a salonky bola polka. No ak mas na stole misu so salonkami, asi to nemas jednoduche.... raz vraj v nejakom kostole povedal farar, ked odporucal mladym zenam chodit v sukniach "normalnej" dlzky, ze "DAJ SENO K HORIACEJ ZAPALKE A UVIDIS CO SA STANE" ..... to ze tym myslel ze zeny v minisukniach si vlastne koleduju o znasilnenie 😲 , je uz len taky vedlajsi produkt a nie dolezite pre tuto temu. Ale podla mna je to krasna veta a da sa aplikovat aj v mnohych inych prikladoch v zivote a na tvojom mieste by som misu so salonkami skratka dala prec z dohladu, tot vsjo 😀

yennn
5. jan 2011

@groka toto presne - ja som si tiez ked som sa prejedla cez vianoce a sli sme na prechadzku, a chcela som si zaviazat cizmy, tak som si vravela "ufffff, tusim mi bolo lepsie, ked ma pri tom netlaci plne brucho a nezadychavam sa" 😀

betty21
5. jan 2011

@groka jeeeej, už máte zúbky???? a toľko??? my budeme mať v sobotu 4. mesiace a zatiaľ nič. ste rýchly naozaj.... 😀 😀 😀 . ja som malej včera bola dať prepichnúť ušká, chúďatko moje večer ich malá také červené. asi ju to aj bolelo, lebo plakala . ☹ ☹ ☹

groka
5. jan 2011

@yennn ja som tak trosku presvedcena,ze si z toho kosika nedam nic,neviem,pre mna to je tka skuska,ci co,ale tak na druhej strane verim tomu,ze do vecera ju schovam do baru
a aj ked dostanem na nieco chut co nemozem,spomeniem si na vas a ja si nedam 🙂

betty21
5. jan 2011

@groka gratulujem k 5. mesiacu 🙂

yennn
5. jan 2011

@groka ak sa chces skusat takto na zaciatku chudnutia, a pritom este si sa ani poriadne nenastartovala, tak drzim ti palce 😉

marthuska
5. jan 2011

@yennn
@adky veru, adky ty si prosta makacka, niekto mi tu dycha na chrbaaaaaaat 😀 musim pohnut kufrom 😀
@akika722 myslim, ze s tymi brusakmi, to je nejako moc. treba spravit podla mna 30 a poriadnych. nie tych z lahu az do uplneho sedu. no ved nie som trener...

yennn
5. jan 2011

@betty21 pridala, ale tabulka sa aktualizuje len raz tyzdenne (teda ak su zmeny, ja to robim priebezne, ale uverejnuje sa to len v pondelok). Jo? 🙂

betty21
5. jan 2011

@ada001 no nemá, aj ja som schudla na svoju váhu pred tehu, ale nie na 48 kg, to som mala niekedy na základnej škole 😀 😀 😀 😀 , ale i napriek tomu že sa starám o dve deti a nemám si čas ani sadnúť cez deň som pribrala pri kojení 6,5 kg. a neprejedala som sa teda vôbec..... ☹ ☹ ☹ ☹ , ale teraz to napravím, určite 🙂

yennn
5. jan 2011

@marthuska mne uz @adky prestala dychat na chrbat, sprosto ma predbehla. A ulavilo sa mi xixixixi 😀 😀 😀 Uz sa nemusim ponahlat a pojdem si svojim tempom. Nejak ti ma prestal boliet chrbat, ani päty uz tolko nebolia, ked mi po nich nestupa. Vsak ona 1.7. bude stupat na paty @vejula 😀

yennn
5. jan 2011

@betty21 mozno si papala praveze malo a preto si pribrala - dava ti to logiku alebo vysvetlim?

groka
5. jan 2011

@yennn dala som si zavazok a som rozhodnuta zhodit , tie vycitka potom nechcem mat ked zhresim niecim 😀
baby mozem ist robit halusky aj iba s polohrubej muky?nemam hrubu