Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 dakujem za opytanie, je mi lepsie a tesim sa z toho 🙂 🙂 🙂
No tak to sa dalo cakat, ze bude vazit inac - 50:50 ze to bude viac 😉 Ale zase ak to bolo okolo obeda, to si v sebe mala ranajky, desiatu, a 1.5 litra tekutin (ak nie ten obed), vsak? 😉 Takze to nebude mozno az take hrozne 🙂
@yennn no neviem, neviem, pretože som len raňajkovala a potom sme išli do mesta takžeani tá voda nebola bohviekoľko, ale na obed som potom už mákla, aj s tekutinami, no veď vravím, uvidím, teraz sa už nemôžem na nič vyhovárať, už aj váhu mám 😠 takže mi ukáže , koľko to naozaj je, 😀 a žiadne medzi 😀
@jojina11 no, ako komu vyhovuje. Niekto musi zacat na 100% alebo nic - lenze musi byt silny, pretoze strasne silne nasadenie mnohokrat vedie k zlyhaniu po dvoch-troch tyzdnoch. Ja osobne ked som zacala na jesen, tak som naozaj zacala pitnym rezimom - som si povedala ze tento tyzden bude len pitny rezim. To ze potom ako by-product vzdy prihodis aj nejake ine obmedzenie, to uz je druha vec 😀
Aj teraz to vlastne tak bolo, ked som jedla suchare a hnackovala, tak som sa hlavne snazila pitny rezim aby som sa neodvodnila zbytocne.
A zase povedzme si narovinu - ten pitny rezim je dost velka fuska, nie? Ale zase nie je to az take bolestive ako ine obmedzenia, pre zaciatok 🙂
@katusradus nie nemali by sa suchare jest poobede, resp. na olovrant sa este moze, ale potom uz by sa nemal podla mna
@katusradus dík , veď aj Danko mal teraz niekedy, tak všetko naj aj jemu, nie som si istá dátumom, hej digi mi odvážila viac , ale to som aj čakala,
@yennn aj keĎ som sa na Vianoce naozaj snažila, čo to som predsa zjedla, a hlavne keď mám nervy, tak jem a to mám skoro stále, takže asi tak 😒
**************************************************************************************************************************
BABULKY JA VIANOCE VOBEC NELUTUJEM, DOPRIALA SOM SI CO SOM CHCELA, NICOHO SOM SI NEODOPIERALA, PROSTE UZILA SOM SI POHODU A KLUD A VEDELA SOM ZE OD JANUARA IDEM ZNOVU NA 100%. A NAOZAJ UZ DNES IDEM.
AJ VY? 🙂
PS: nieze mi niektora v pondelok nahlasi plusko, dufam ze uz ste vsetci na tej spravnej ceste! 😀 Lebo bude bitka 😀
********************************************************************************************************************************
ahojte
tak hlasim,ze doteraz som vydrzala s kosikom sladkosti na stole,nedala som si ani kusok,dokonca syn nacal kolekciu tak som prisla k nej a ovonala a potom tu polku zaniesla mm nech zje a zjedol,on inak nelubi sladke az tak,nemusi ani pol roka mat,ale obetoval sa,asi si myslela ze to zjem potom,ale nezjedla by som ,hodila by som do kosa,uplne vazne,no ale bolo mi to luto vyhodit,ked to neskonci v mojich ustach,tak nech si pochutna niekto iny za mna 🤐
teraz putuju salonky ,kolekcie do baru,lebo nas caka s mm pekny vecer pred tv a teda aby ma to nelakalo
volala som s krstnou a ta sa mi priznala ze som ju baby ja stale vravim ze minuly rok,ale nie to bol pred minuly rok,ved minuly som bola tehotna,tak ako som schudla ze som ju motivovala a ked som jej dnes povedala,ze idem zas do toho,tak ze ide so mnou tiez 😅
cavte žienky ako sa držíte?? My sme mali dnes druhý štedrý večer, no všetko bolo pôstne a nezjedla som toho veľa,ale teraz som hladná :/ a vody prijem strašne veľa keďže môj hrnček má 8 dc xexex
Ahojte, tak moje zajedanie bolesti hlavy mi zanechalo na dnesnej rannej vahe skoro cele jedno kilo, ale mozem si za to sama, fuj, hnusne som sa prejedla, boli sme este u nasich a to bolo same - ponuknite sa, ved co sa hanbite? proste ako na vychode... 😠 tak sme prisli domov obaja s manzelom nakysnuti ako na prasknutie, tak sme to zaklincovali poharikom piva (ktore ja inak neznasam a nepijem) a cuduj sa svete, ono to trosicku zabralo...no, nebudem to tu rozpisovat do detailov 😀 😀 😀 na to nie ste asi zvedave...ale od dnes som uz dobra, aby som v pondelok nenahlasila plusko 😀 😝 😝
ahojte,dobre ranko
kurnik ja som taka skapata,uz ma boli na hrudniku ked kaslem a kasel mam suchy,uz aj kicham stale,chodim naobliekana po byte a uz mi aj ranajky nechutili,ale nacpala som ich do seba,na olovrant dam activiu jogurt a odtavim si 250ml pomarancovej stavy
respektive kocky @yennn kolko mozem vypit doma odstavenej stavy z pomarancov?lebo ja by som vypila aj 400ml do obeda keby som mohla,ale pytram sa,lebo toto neviem
a este som od pondelku nestala na vahe a ja uz chcem pondelooooooook,lebo som straaaaaasne zvedava na to "magicke "cislo na vahe
a darcek k narodedninam som si povedala muzovi chcem novu digitalnu vahu,lebo tato co mame je prasknuta,vazi sice,ale je hruba,mne sa nepaci a niekto tu hadzala link a mne sa tak zapacila,len ja chcem uz vahu,ktora ukazuje aj 1,3,5,7,9 moja ukazuje len po 200 vkach gramy

@adky Andrejka aj ja ti želám všetko najlepšie k meninám, aj keď takto pozde 😉 hlavne veľa zdravia, šťastia, pohody,a nech sa ti podarí schudnúť na takú váhu, ako si predstavuješ 🙂