icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
6. jan 2011

@yennn ja som nepouzila vzduch,ale vodu , no pri tom sprite a coca cole ktore som do seba denne tlacila som tusim aj mala pravdu 😀 😀 😀 😀

yennn
6. jan 2011

@adky ja viem co som pisala, a myslela som to vazne, presne tak ako teraz, nie? 🙂 Ale zase pockaj, tak neprehanaj, ano sla som ti cez vianoce 2.5 kila naproti ale kvoli tomu nemusis spochybnovat moje slova a umysly, moja 😠 🙂

yennn
6. jan 2011

@adky heheh tak s tou kolou a spritom to bolo celkom vtipne 🙂

adky
6. jan 2011

@yennn aaaaaale,ved to bolo ciste podpichnutie 😀 😀 ja viem,ze si to myslela vazne 😉

yennn
6. jan 2011

inac baby dnes sa popisalo od vecera 5 stran (tusim v tom mam prsty ☹ ) a od rana 10 stran, chapete? Pamatas si @adky este ked sa tato tema zacala? Ked som prisla ja, boli tu za mesiac ci kolko vam to vydrzalo 4 popisane strany. @debbie naozaj si stihla docitat?

adky
6. jan 2011

@yennn no,teraz to uz je vtipne,ale vtedy nebolo 😀

michaelapillarova
6. jan 2011

@yennn ako super vyzeras, pekna fotka

yennn
6. jan 2011

tusim rekord

yennn
6. jan 2011

@michaelapillarova dakujem 🙂

adky
6. jan 2011

@yennn jasnacka,pamatam-vsetky sme sa na to vykaslali,az si nam sem nakukla ty a pritiahla nas tu opat,....teraz rozmyslam,co je so zakladatelkou temy? Lilithkou? som ju u dllllllllho nevidela 😕

elina313
6. jan 2011

@yennn prosím prosím aj ja chcem dostať včerajšiu IP ako návod :D :D :D

adky
6. jan 2011

@yennn ....... @debbie docitava,ale moc jej to neulahcujeme ked furt piseme nieco nove 😀 😀 😀

yennn
6. jan 2011

@adky lilithka sa odhlasila ☹ tak ako dalsi 13 ludia... ani to neregistrujete, ale bolo tu kopec dalsich...

yennn
6. jan 2011

@elina313 poslala som ti, ja uz ani neviem co tam vsetko je, ak by si nieco nerozumela, pokojne sa pytaj tu vo fore, nech aj ostatni vedia, a tiez isto budu vediet odpovedat aj ostatne baby

adky
6. jan 2011

@yennn no fakt,netregistrujem to 😢 teda skoda,mala som pocit ze ma silnu pevnu volu

adky
6. jan 2011

Baby,idem spat-uz na oci nevidim 😀 Bruuu nocku 😎

marthuska
6. jan 2011

pekny vecer kocky🙂 neuverite. vcera som sa rano odmerala, vratane obvodu lytok, vypila som za den 3,9 l vody a vecer som mala na lytkach o 2 cm menej, chapete tomu?? ano ano, je to presne to, o com pise
@yennn ked clovek pije ako ma, telo nemusi zadrziavat to, co netreba 😎 tym nechcem samozrejme povedat, ze po tyzdni takehoto pitia budem vyzla. inak citam vas, no je tu veselo 😀

yennn
6. jan 2011

@adky ja uz tiez pojdem, tiez mam pocit ze ma zradza zrak uz

marthuska
6. jan 2011

@yennn az 13??? preco?

yennn
6. jan 2011

@marthuska tak neviem ci telo zadrziava vodu zrovna na lytkach... ale vlastne mozno ano, ved prave nohy su vzdy opuchnute. No tak super, vidis. Dufam ze sa ti dari 🙂
Drzim palce na docitavanie, dnes sa popisalo 10 stran 🙂

ja uz idem lebo uz som tu dlho a muz sa uz mraci 😀

akika722
6. jan 2011

@marthuska to ako robiš že tolko vody piješ? 😅 ja vypijem max 3l

yennn
6. jan 2011

@marthuska chces pocut dovody? Jedna povedala ze ju sem niekto chodi ocumovat, ina povedala ze ma zdravotne problemy, dalsia ze rodinne, a dalsie po tyzdnoch stagnacie skonstatovali ze momentalne to nie je ono...

yennn
6. jan 2011

babulky dobru nocku 🙂

marthuska
6. jan 2011

@yennn ano, lytka jednoznacne, okrem inych partiii. no ked ma sem bude niekto ocumovat, tak si zmenim nick, nie, veeeelmi jednoduche. ano ano chapeme tvojho mm 😀

marthuska
6. jan 2011

@akika722 no hned po zobudeni vypijem dva velke pohare a hned si spravim aj caj k ranajkam, pohar ma 0,36 litra, cize po ranajkach mam uz liter za sebou. inak to nemam sancu spravit. ked mi nechuti, robim si zazvor alebo citronovu vodu

akika722
6. jan 2011

@marthuska fuuuu.a nie si cely deň na wcku? 😀

elina313
6. jan 2011

@debbie
@adky
@yennn
@akika722
@jojina11
@groka .............babýýýýýýýýýýýýýý však už tu hodinu sedím a snažím sa vás od OBEDA !!! čo som tu bola na posledy dočítať a nemám šancu... ste sa rozbehli 😀 😀 😀
Strašne ma motivujete 🙂 som rada, že vás mám 😉 😉 😉 sedím tu pri vode a som si normálne musela otvoriť novú stránku, aby som vám toto napísala nech nestratím niť 🙂 🙂 🙂

betty21
6. jan 2011

@pandrholka neboj sa nie si tu sama s týmto problémom. ja som tiež schudla na pôvodnú váhu ako pred otehotnením a za dva mesiace kojenia som pribrala 6,5 kg. tiež som sa tešila že som zhodila a teraz bojujem s kilami čo som potom nabrala. no hrôza. ale spolu to tu určite dokážeme.

jojina11
7. jan 2011

dobré ráno , dnes som tu skoro, to preto, že nemôžem spať, 😠 malá sa mrvila asi okolo štvrtej , potom zaspala a ja som sa len hniezdila a tak som radšej vyšla do kuchyne,
vidím , že včera tu bolo večer veselo, riadny debat @adky, @yennn, @debie , však? 😀 😀
inak @yennn veľmi pekná fotka také slniečko , musím asi navštíviť kaderníčku a prejsť na pôvodný strih a farbu / no neviem, či mi to pomôže 😀 😀 /
@afky ja sa všetkým aj tým cereálnym tyčinkám vyhýbam, lebo keď ich začnem jesť, tak nepoznám mieru
a všetka moja snaha by bola preč
@marthuska to je výkon s tým pitným režimom,máš môj obdiv, asi začnem fakt robiť čiarky , lebo sa mi zdá, že doobeda ešte ako tak ale poobede to už je horšie, alebo aj naopak , že doobeda slabota a potom sa snažím poobede dobiehať
dnes ideme do NR , do Aska potrebujem do kuchyne nový stôl a stoličky, tak dúfam, že niečo bude také. čo sa mi bude páčiť a .... no ale veď uvidím,

jojina11
7. jan 2011

@adky o tých cereálnych tyčinkách to malo ísť tebe, len som klikla vedľa a nedá sa mi to už opraviť 🙂