Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ako super vyzeras, pekna fotka
tusim rekord
@michaelapillarova dakujem 🙂
Baby,idem spat-uz na oci nevidim 😀 Bruuu nocku 😎
pekny vecer kocky🙂 neuverite. vcera som sa rano odmerala, vratane obvodu lytok, vypila som za den 3,9 l vody a vecer som mala na lytkach o 2 cm menej, chapete tomu?? ano ano, je to presne to, o com pise
@yennn ked clovek pije ako ma, telo nemusi zadrziavat to, co netreba 😎 tym nechcem samozrejme povedat, ze po tyzdni takehoto pitia budem vyzla. inak citam vas, no je tu veselo 😀
babulky dobru nocku 🙂
@debbie
@adky
@yennn
@akika722
@jojina11
@groka .............babýýýýýýýýýýýýýý však už tu hodinu sedím a snažím sa vás od OBEDA !!! čo som tu bola na posledy dočítať a nemám šancu... ste sa rozbehli 😀 😀 😀
Strašne ma motivujete 🙂 som rada, že vás mám 😉 😉 😉 sedím tu pri vode a som si normálne musela otvoriť novú stránku, aby som vám toto napísala nech nestratím niť 🙂 🙂 🙂
@pandrholka neboj sa nie si tu sama s týmto problémom. ja som tiež schudla na pôvodnú váhu ako pred otehotnením a za dva mesiace kojenia som pribrala 6,5 kg. tiež som sa tešila že som zhodila a teraz bojujem s kilami čo som potom nabrala. no hrôza. ale spolu to tu určite dokážeme.
dobré ráno , dnes som tu skoro, to preto, že nemôžem spať, 😠 malá sa mrvila asi okolo štvrtej , potom zaspala a ja som sa len hniezdila a tak som radšej vyšla do kuchyne,
vidím , že včera tu bolo večer veselo, riadny debat @adky, @yennn, @debie , však? 😀 😀
inak @yennn veľmi pekná fotka také slniečko , musím asi navštíviť kaderníčku a prejsť na pôvodný strih a farbu / no neviem, či mi to pomôže 😀 😀 /
@afky ja sa všetkým aj tým cereálnym tyčinkám vyhýbam, lebo keď ich začnem jesť, tak nepoznám mieru
a všetka moja snaha by bola preč
@marthuska to je výkon s tým pitným režimom,máš môj obdiv, asi začnem fakt robiť čiarky , lebo sa mi zdá, že doobeda ešte ako tak ale poobede to už je horšie, alebo aj naopak , že doobeda slabota a potom sa snažím poobede dobiehať
dnes ideme do NR , do Aska potrebujem do kuchyne nový stôl a stoličky, tak dúfam, že niečo bude také. čo sa mi bude páčiť a .... no ale veď uvidím,

@yennn ja som nepouzila vzduch,ale vodu , no pri tom sprite a coca cole ktore som do seba denne tlacila som tusim aj mala pravdu 😀 😀 😀 😀