icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

gajana1
8. jan 2011

@akika722 len pár brušakou mam povelenych lebo ešte niesom ani 2 mes. po laparoskopii žlčníka

akika722
8. jan 2011

@gajana1 aháááá,som nevedela ☹ ale tak potom celkovo asi cvikom na brucho by si sa mala vyhnuť,nie?
na čas...či možeš?neubliži to?

gajana1
8. jan 2011

@akika722 mam začať pomaly zaťaovať svalstvo brušne že by to nemalo ublížiť

akika722
8. jan 2011

@gajana1 držim palce,nech to je ok 😉 ja na brucho tie brušaky asi len 😒

gajana1
8. jan 2011

@akika722 začnem aj ja s nimi pomaličky a tiež vytiahnem aj loptu

akika722
8. jan 2011

@gajana1 fit loptu?hm..to je napad asi ju idem nafukať 😀

sanym
8. jan 2011

@gajana1 skús skracovačky - to sú akoby polobrušáky, kedy sa dvíhaš len kúsoček nad zem a driek ostáva na zemi. Alebo v ľahu na chrbte dvíhať jemne panvu hore-dolu.

sanym
8. jan 2011

Zabudla som napísať pri tom dvíhaní panvy pokrčiť nohy - a zadok odlepovať od zeme a späť. Píšem ako talian, ale snáď sa to dá predstaviť. 😉

sanym
8. jan 2011

Chrúmam práve ľadový šalát s cottage syrom a paradajkou - je to fajn, ale mne k tomu taaak strašne chýba chlebík.

akika722
8. jan 2011

@sanym ja robim tiež len skracovačky 😝 a to s riťou cvičim tiež..to pomaha dosť,alebo.lahneš na bok a zdvihaš nohu hore dole... 😀

sanym
8. jan 2011

@akika722 Ja som sa tieto cviky naučila na taebo-aerobicu, chodila som pred sviatkami a len čo sa decká vymotajú z kiahní chcem začať znova. Inak veľmi odporúčam - človek sa super odreaguje a vypotí. Mne sa to páči oveľa viac ako klasický aerobic aj ako zumba.

adky
8. jan 2011

@groka no,ak by sme mali na obed polievku a za tym zemlovku,tak by som si dala len tu polievku,hoc aj 2 porcie,alebo by som si pripravila nieco dietne,kedze polievka moc nezasyti,robim si aj dietne veci,ak doma mame nevyhovujuci obed,napr. si uvarim zemiacky vo vode,alebo ryzu a k tomu kuracie masko na prirodno,alebo opecene na masielku atd... lenze mi sladke jedla nevarime,takze ten problem nemam 😀

akika722
8. jan 2011

@sanym ja tu velmi na vyber nemam...neviem či sa aerobic ešte cviči,zumba heej tak konečne vypadnem z domu 😎 a mm sa bude potiť doma pri krpcoch 😀

sanym
8. jan 2011

@akika722 veď v konečnom dôsledku je jedno čo svičíme, hlavne že tie naše zadky konečne rozhýbeme. 😀 Ja sa tento týždeň potím každý deň 15 min. na orbitreku, tak som zvedavá čo v pondelok. Či sa budem smiať či plakať.

michaelapillarova
8. jan 2011

@akika722 ja si tiez zacvicim, ale doma, kupila som si cd, tak cvicim

akika722
8. jan 2011

@sanym
@michaelapillarova 😀 😀 😀

dnes som večerala čalamadu zavaranu 😀 som mala naa nu taku chuť skoro som zdochla 😖

michaelapillarova
8. jan 2011

@akika722 a calamadu si nemozme dat?

akika722
8. jan 2011

@michaelapillarova ved to je zelenina sama nie??? 😒

akika722
8. jan 2011

halooooo @adky @yennn čalamada hej alebo nie????? 😕

michaelapillarova
8. jan 2011

@akika722 tak hadam si mozme dat, aj ja mam na nu chut, som si tiez chcela dat a myslus, ze by som mohla aj teraz?

sanym
8. jan 2011

akika722 ja čalamádu papám - je tam síce nejaký pridaný cukor, ale nevadí.

akika722
8. jan 2011

@michaelapillarova
@sanym my robime taku kyslejšiu...ja ju milujem..ved to je zelenina..no radšej čalamadu ako čokoladu 😉

sanym
8. jan 2011

@akika722 aká poetka je z teba 😀

michaelapillarova
8. jan 2011

@akika722 tak si teda idem trosku dat

akika722
8. jan 2011

@sanym
@michaelapillarova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kika58
8. jan 2011

dobry vecer maminy, uz dlhsi cas si vas tu citam, a chcela by som sa k vam pridat 😔 , teda ak ma zoberiete medzi seba ...

elina313
8. jan 2011

baby ja som zistila, že sa nafigu vážime ....

michaelapillarova
8. jan 2011

@akika722 no,prave si na nej pochutnavam 😉 , moja mala este stale spi, dnes pojdeme spat, asi o polnoci 😠

elina313
8. jan 2011

@kika58 ahojky 😉 pridaj sa, motivuj sa a motivuj aj nás 🙂 🙂 🙂

sanym
8. jan 2011

@elina313 😀 😀 😀