Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@vikykis viem, Janka mi uz povedala, ze ti mam dat rovnaku vahu. tak nech uz ta vaha dorazi, nech vies ako sa ti darilo. 😀 urcite uz islo nieco dole.
@filipal ano, nove babulky poprosim zajtra poslat udaje mne, uz si v tabulke, zajtra ju uverejnim. Este tam nie je toho vela na videnie, vsak su tam len pociatocne vahy a miery. Zajtra uvidime, komu sa ako darilo 😀 ale ak chces par stran dozadu je este tabulka stara, z minuleho pondelka, strana 257 😀
@groka
@katkav uhm vdaka 🙂 a neviete mi ešte poradiť nejake dobre cvičenie na spevnenie prs???
Inač čo sa tyka jedenia tak dnes som sa troška utrhla z reťaze bo som take nervy dostala, najprv mi zobudili maleho pajkovia čo išli odpisovať vodu ked som ho konečne po hodine zaspala tak sa domov vratil mm so psom a ten začal hrysť kosti a maly bol hore... Tak som to musela zajesť dostatočnym množstvom cukru, bo neviem či menzes konečne po roku a pol nedostanem lebo som dnes akasi nervozna 😖 Snad sa to neodrazi zajtra na važeni 😝
@vejula mozno uz pride tvoj menzes, ja som dostala, ked mal maly 7,5 mesiaca a jedine coho som sa bala, aby neodmietal mliecko, lebo som citala take strasidelne clanky, ze moze inak chutit a pravda je, ze ked mam, tak si maly pyta viac a najhorsie je, ze ma vzdy pred bolia hrozne bradavky, takze kojenie je "uzasne". Vahou sa ty netrap, ved uz si len kusok od svojho ciela 😉 a ak zacnes cvicit a spevnovat telo, tak ti mozno vaha pojde trosicku hore, lebo svaly su tazsie ako tuk 😉
ja som dostala menzes hneď po šestonedli :/ no čo už .. Tak ako sa držíte babuľky ????
aj ja som menzes dostala hned po 600nedeli a mala som ho popri kojeni pravidelne
@katkav no som zvedava ako bude maly reagovať na menzes, aj ja mam trochu strach ale verim že spolu tyo isto prkoname, my sme zohrata dvojka 😉
@idris mno moj drobček ma dnes 9 mesiacov a ešte som nemala, ale ja dosť často kojim stale aj v noci zo 5 krat a cez den každu chvilku ale aj tak sa mi zda že už to je na ceste, aj brucho križe ma bolia tvar akusi mastnejšiu a nalada ako pred mrchou... ale rok a pol som si užila 😉
ešte mi poradte prosím vás v akej výške cca si meriate stehno? dakujem vopred
@filipal @akika722 tabulka je naspodu strany 244 alebo 242 (myslim?) - taky dlhy odkaz odo mna. Alebo si pockajte na zajtrajsiu. Ten link je platny vzdy len ten jeden tyzden, potom sa v nom dokumenty mazu, nahravaju sa nove a dava sa novy link
@debbie tak ako chrbátik? Je to lepšie, náplasť trošku pomohla? Čo sa týka toho že nestíhaš papať, možno teraz trepem do vetra, lebo Vanesska je starsia od mojho Adina takze neviem to mozno este posudit.... ale moje uvazovanie je taketo (a zatial sa mi dari) dodrziavat: deticky predsa tiez papaju 5x denne, aj ranajky, ovocie, obedik, olovrant aj veceru... to je podla mna najlepsia pripomienka toho ze aj maminka vlastne musi takto pekne pravidelne papat 🙂 Keby som bola v robote, isto by som nestihala jest, ale ked musim dat malemu aj ovocie aj olovrant... tak hned za tym (alebo ked prebalim ablabla) sa idem napapat aj ja
papam šalatik...mrkva+kapusta biela...mnam vyyyborny/nikdy by ma to nenapadlo nebyť vas 😵
Baby, tak to je teda umenie vas docitat...pisete akoby vam za to platili, snazim sa vas docitat od rana...no vzdy sa objavi aspon jeden odkaz, co som necitala 😀 😀 😀
@debbie wooooooooooooooooow, tie fotky a tych kil...super zmena...blahozelam a drzim prsty v dalsom chudnuti 😉
@yennn konecne som dnes este nezhresila...uvidime aky bude vecer, no mam rozcitanu knihu, tak si maximalne uvarim cajicek a budem sa snazit vydrzat...snad to uz teraz pojde a nastartujem sa konecne 😅

@akika722 jo, ja to mam napalene na dvdcku 😉