Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn švagor ma vytiahol. On si dal teraz predsavzatie tiež schudnúť, tak sme si boli dať do tela v jednom penzióne vo Vinnom. Ináč, čítala som že infra sauna výborne odvodňuje a odburáva tuk, lebo pôsobí priamo do buniek...sedela som tam vyše pol hodiny a vyšla som mokrá ako myš... 🙂
@ivana82 ja sa zavriem v kupelni, rozhodne to nekricim po celom byte (odovodnujem to tym ze nechcem zobudit syna), ale si to 3x posepkam, fakt mi to uz nepride ani take divne, uz to dokonca ani tolko netrva - nemam potrebu sa tam obzerat a riesit jak prvy den. Vyskusa to, je to zvlastne. Ja si robim bodky aby som dodrzala tych 21 dni, je to taka vtipnejsia a mila cast mojho planu s chudnutim 😉
BABULE MALA SOM mensiu oslavu,ale nedala som si vobec nic,ale malo mi chybalo,som si vzdy vravela,rano je vazenei 😀 vypila som 2 a pol litra vody a idem spat kocky,dobru noc
zajtra sa tesim na nase pokroky 😉
@yennn pitny rezim dodrziam denne vypijem 2-3l vody,mam zvyk vecer pri telke dat si zihlavovy caj.a caj na cistenie krvy striedam to,a s mojim jedalnickom je to uz horsie s mm mame pizzeriu a kebab a to je moja slabost 😅
ranajky su u nas zaklad-jem to co mm a tamer/nas syn/ kupujeme iba biele pecivo,ine nikomu nechuti...a kazdy den varim polievku pre tamera on je od nej zavysli je to polievkozrut a druhe kedy ako najcastejsie kuracie maso/bravcove nejeme vobec/ na prirodno...nemam ziaden specialny stravovaci plan...zeleninu jem malo,ovocie az privela a sledke 😕 😕 to tiez
@angie267 určite ten menzes s tym ma niečo spoločne.. tiež citim že už už to pride, a vidim na sebe že sa ani nemusim tolko snažiť ako pred tym a chudne sa mi lahšie (klop klop) nech to nezakriknem.... Ale hormony su silna vec a riadia strašne vela veci určite aj vahu... to proste neoklame... no ved uvidime ked sa postavim zajtra na vahu ako je to so mnou, lebo pravdu povediac ked som cez vianoce pochudla pričom som žrala a žrala nemala som teraz až taku motivaciu sa držať na uzde a dala som si aj kolačik aj ine tučne veci.. Tak uvidim zajtra či za to chudnutie možu fakt zmenene hormony, alebo si to len nahovaram a začnem zas fičať naplno 😉
a este som zabudla dodat ze ja som domaci dojedac...co ostane ja dojem je to hrozny zvyk celej nasej familie
@yennn mne to nepride ako obmedzovanie, lebo si zacinam uvedomovat, ze to, co a kolko zjem je pre mna zle a skodim sama sebe...minule mi to dost pomohlo, ked som pred rokmi schudla 8 kil, tak snad mi to pomoze aj teraz...ale zatial co papam mi chuti, ono je to asi dost podla toho, aby si sa nastavila...aaaaaaaaaaale, prave tebe mam prehovarat do duse....jaaaaaaaaaaaaaaaaj no... 🙂 neboj, vsetko bude ok...nik sa obmedzovat nebude 🙂
@yennn
@debbie baby, predpokladam, ze by sme sli na vikend, ci nie? tak jeden mozno ten prvy vecer by sme si dali nejaky uvitaci koktejl so vsetkym vsudy a potom na druhy den sa budeme krotit a potit niekde v bazene alebo saune alebo na prechadzke...proste program... 😉 uz to mam vymyslene...dovolenie mam a to je najdolezitejsie...aspon pre mna 🙂

@debbie @ivana82 dakujem baby, ste zlate 🙂