Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@pandrholka toto je jedna obroooovská motivácia už sama o sebe, pretože tu všetky chceme jedno a to isté, a čo ťa najviac posunie vpred? keď ťa niekto pochváli, takže je to super, že sa tu navzájom podporujeme a tým vlastne posúvame dopredu, v lete už budeme také krásne......teším, teším
@jojina11 tak to máš úplnú pravdu...ja som tak hrozne rada, že som túto tému úplnou náhodou našla...som tak nabudená, že až no 😀
@pandrholka to je fajn, hlavne to chudnutie musíme mať v hlave
@jojina11 no ja osobne ho mám v tejto chvíli až moc v tej hlave, ale tak to má isto byť, keď chce človek niečo dosiahnuť
@pandrholka no mne na kontrole po sestonedeli tiez povedal ze jazva drzi a vsetko je v poriadku ale na cvicenie som sa ho nepytala ale teraz sa urcite opytat uz do piatka vydrzim , v piatok idem k nemu tak sa popytam a budem mudrejsia.......nejde mi tak ani o chudnutie kvoli vahe ale kvoli tomu aby som sa lepsie citila a hlavne zdravotne
@pandrholka máš pravdu, bez toho to nejde, ale je fakt, že bez tejto skupiny by som to nezvládla
Baby, robila som ten cviklovy salat co tu bol link z mmb, mne chutil, muz ofrflal a mladsi sa z neho poblil... tak si vyberte 🙂
@groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
babulky, tak ste schudli krasnych 15,5 kila, gratulujem 😉
vecer vam poslem aj graf, ma porazi, som ho akurat vymazala ale nedokazem pochopit ako 😠 . snad sa Janka nenahneva, ze som vam poslala novacikovsku cast tabulky 😉
baby, niektore ste si dali tie fotky ako verejne, mam poopravovat?
baby ja som divnááá 😒 stale mam presne na cm tolko kg kolko cm pas,aj ked som mala 62kg som vtedy mala 62kg 😲 ako je to možnééééééééééé???alefakt to si všimam už zopar rokov,každy cm navyše+kg navyše 😲
@pandrholka a ako sa ti dari s cvicenim a co cvicis brusaky?
@hirunka no v lete som aj cvičila ale potom som sa akosi opustila...ako som však v piatok objavila túto skupinku úžasných žienok tak som sa do toho znova pustila...hej cvičím brušáky...chcem ešte kúpiť švihadlo....a s 1,5l fľašami posilňujem ruky 😀
už sme hore ja musím ísť, pekný deň,.možno sa tu stavím večer
@yennn a ako jes ty?? mohla by si tak orientacne napisat???ak sledujes en.prisum kolko KJ denne...vies ja som uz skusila vela diet a vzdy sa mi to vratilo spat...ale teraz hladam nejak sama seba🙂 ak mi rozumiess...chcem zistit co mi vyhovuje a by nebol problem s tym zit a nemusela som ratat KJ...neviem ci ma pochopis..

@ivca17 minuly tyzden bolo 77 takze hybe (-1kg)