icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
10. jan 2011

@ivca17 minuly tyzden bolo 77 takze hybe (-1kg)

jojina11
10. jan 2011

@pandrholka toto je jedna obroooovská motivácia už sama o sebe, pretože tu všetky chceme jedno a to isté, a čo ťa najviac posunie vpred? keď ťa niekto pochváli, takže je to super, že sa tu navzájom podporujeme a tým vlastne posúvame dopredu, v lete už budeme také krásne......teším, teším

elina313
10. jan 2011

@katkav
@groka ja som za ukecávanie ... nooo ... prosím prosím 😵 😵 😵

pandrholka
10. jan 2011

@jojina11 tak to máš úplnú pravdu...ja som tak hrozne rada, že som túto tému úplnou náhodou našla...som tak nabudená, že až no 😀

jojina11
10. jan 2011

@pandrholka to je fajn, hlavne to chudnutie musíme mať v hlave

pandrholka
10. jan 2011

@jojina11 no ja osobne ho mám v tejto chvíli až moc v tej hlave, ale tak to má isto byť, keď chce človek niečo dosiahnuť

hirunka
10. jan 2011

@pandrholka no mne na kontrole po sestonedeli tiez povedal ze jazva drzi a vsetko je v poriadku ale na cvicenie som sa ho nepytala ale teraz sa urcite opytat uz do piatka vydrzim , v piatok idem k nemu tak sa popytam a budem mudrejsia.......nejde mi tak ani o chudnutie kvoli vahe ale kvoli tomu aby som sa lepsie citila a hlavne zdravotne

vikykis
10. jan 2011

@hirunka
@jojina11 ak chcete to dvd so zumbou hodte mi do iP adresu

jojina11
10. jan 2011

@pandrholka máš pravdu, bez toho to nejde, ale je fakt, že bez tejto skupiny by som to nezvládla

nanika
10. jan 2011

Baby, robila som ten cviklovy salat co tu bol link z mmb, mne chutil, muz ofrflal a mladsi sa z neho poblil... tak si vyberte 🙂

katkav
10. jan 2011

@groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
babulky, tak ste schudli krasnych 15,5 kila, gratulujem 😉
vecer vam poslem aj graf, ma porazi, som ho akurat vymazala ale nedokazem pochopit ako 😠 . snad sa Janka nenahneva, ze som vam poslala novacikovsku cast tabulky 😉

akika722
10. jan 2011

@vikykis skrachuješ pri nas 😅

nanika
10. jan 2011

baby, niektore ste si dali tie fotky ako verejne, mam poopravovat?

nanika
10. jan 2011

@katkav mozes tam prihodit ako novacika aj mna?

jojina11
10. jan 2011

@vikykis poslala som ti, ale zadarmo to nechcem aspoň za to dvd + poštovné,predsa 😠

yennn
10. jan 2011

@maatkka 69 je podla mojej tabulky -1kg co nepovazujem za "mierny" ubytok, blahozelam 🙂

pandrholka
10. jan 2011

@katkav no myslím, že je to super...som šťastná
@hirunka no ja som sa na to pýtala preto bo som chcela trošku spevniť to brucho po pôrode tak aby som si náhodou neublížila
@jojina11 veru nebyť tejto skupiny tak by som sa do toho asi až tak nedokázala ponoriť

akika722
10. jan 2011

baby ja som divnááá 😒 stale mam presne na cm tolko kg kolko cm pas,aj ked som mala 62kg som vtedy mala 62kg 😲 ako je to možnééééééééééé???alefakt to si všimam už zopar rokov,každy cm navyše+kg navyše 😲

hirunka
10. jan 2011

@pandrholka a ako sa ti dari s cvicenim a co cvicis brusaky?

akika722
10. jan 2011

@jojina11 aj ja som Viky vravela že jej zaplatim ved nemože robiť charitu ked je na materskej 😒

katkav
10. jan 2011

@nanika ved ty si v starej tabulke, nie?

nanika
10. jan 2011

@akika722 podla mna uz nie, som pred casom pisala jennn, nech nekazim priemer :(

yennn
10. jan 2011

@macekovam ak si si naozaj ista ze nikde nerobis chybu a ides na 101% tak musis vydrzat, mierny prirastok je bezna reakcia organizmu, za chvilku to pojde dolu, navyse cvicis takze rastu svaly ktore su tazsie nez tuk. Ak by to slo stale hore, tak jes malo, ale o tom potom, uvidime

pandrholka
10. jan 2011

@hirunka no v lete som aj cvičila ale potom som sa akosi opustila...ako som však v piatok objavila túto skupinku úžasných žienok tak som sa do toho znova pustila...hej cvičím brušáky...chcem ešte kúpiť švihadlo....a s 1,5l fľašami posilňujem ruky 😀

jojina11
10. jan 2011

@akika722 pravdaže nie, predsa to vieme všetky, inak ja veľmi necvičím, musím sa priprieť, jednak tu nemám veľmi miesto a keď sa náhodou zavriem do spálne , že si zacvičím, tak malá za mnou jačí po 20 min , ako najatá a mám po cvičení

jojina11
10. jan 2011

už sme hore ja musím ísť, pekný deň,.možno sa tu stavím večer

yennn
10. jan 2011

@lusia_99 bohuzial iba -0.1 nie 0.3 (ale lepsie nez prirastok 😉 ) ide ti to krasne , len tak dalej

macekovam
10. jan 2011

@yennn a ako jes ty?? mohla by si tak orientacne napisat???ak sledujes en.prisum kolko KJ denne...vies ja som uz skusila vela diet a vzdy sa mi to vratilo spat...ale teraz hladam nejak sama seba🙂 ak mi rozumiess...chcem zistit co mi vyhovuje a by nebol problem s tym zit a nemusela som ratat KJ...neviem ci ma pochopis..

katkav
10. jan 2011

@nanika aha, ok, tak si ta pridam ja 😉

katkav
10. jan 2011

@yennn dufam, ze nevadi, ak som niektorym nedockavcom uz poslala tabulku 😖 zbijes ma? pochval sa, kolko si schudla ty? vsetko co si pribrala na Vianoce je prec? 😉