Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
kocky, ale ako to robite s weckom? to je to, ze ked musim ist mimo dosazitelnych weciek, tak pijem malo.....
a v zime, ledva vyjdem z domu, uz mi je treba....
kto pridal fotky ako posledny? Nemaju popis, spravila by som album
Dievcence ked pridavate foto, dajte pozor aby bola nastavena uroven PRIVATE (iba prihlaseni mozu vidiet foto - cize iba my), akonahle je tam PUBLIC tak to mozu vidiet vsetci. Idem to poopravovat ale davatje na to pozor ok?
ja foto nahodim asi az zajtra nejake
http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/sets/
ked kliknete na tento link, tak sa (po prihlaseni vpravo hore "sign in") objavia vsetky albumy
@vikykis no zial ja som si pred rokom praskla meniskus a kym si ho nedam zoperovat tak na zumbu mozem zabudnut 😢 Takze marne sa snazim nieco najst co by som mohla cvicit - plavanie nemozem, lyzovat nie, aerobne tiez nie... asi len pilates alebo jogu, lenze na ciernej vode moc toho nie je. Takze momentalne to mam tazsie nez predtym lebo som "indisponovana" 😝 no a som odkazana na stacionarny bicykel ktory mam doma (ale neznasam ho 😝 )
@yennn no ešte zajtra pridam aktualne celu postavu aby som vedela porovnat ked schudnem 😀 no ja so taky expert pomaly 2 hodin som sa vtom vrtala kym som prišla nato že mam špatne ID yaho som napisala namiesto yahoo a chuda Jojka ak je daky problem stale ju otravujem tymto dakujem a už si dam pozor ak tam pojdem! 😀 😀 😀 😀
babulky, ale sme sa dnes dobre zas..li s tymi fotkami 😖
A ako sa vam darilo? Ja som dnes mala prijemny den - sme sa vyborne s adinom vyspinkali, potom sme boli plavat, potom spinkal 2 hodiny doruzova (inokedy len 40 minut ☹ ) a potom sme sa hrajkali. Medzitym som krasne pila a papala spravne veci 5x denne 🙂
moj den strasny
bola som s ocinom od siestej do obeda na onkologii na chemoterapiu
videla som 10 rocne deticky v satkach bez vlaskov tak som si poplakala dakujem bohu ze sme zdravi

ja hlasim super zistenie ze 2 l vody mi uz nerobia problem
a to som som myslela ze to nikdy nezvladnem 😀 boze snad aj ja schudnem sladke som nevidela uz tyzden ak neratam mini hryz z kinderka pretoze maly nastojil aby aj maminka aj ocinko aj sestricka spapali z jeho kinderka