Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 no pockat, niezeby ho to nezaujimalo, ale musela som mu vysvetlit ze preco tolko casu travim na MK - ze ako je to pre mna dolezite (inac by mi to nepreslo 😉 ) a tiez neznasam ked mi (ktokolvek) cita cez plecia, bez ohladu na to co prave robim, takze sa to snazi respektovat...
Ahojte baby, zatial sa celkom drzim, ale mama robi bryndzove tycky jaaaaaaaaaj
@jojina11 ja tiez musim povedat ze konecne moj "pobyt" na koniku dostal zmysel - dovtedy som mala pocit ze musim vsetko citat lebo budem zla mama, odkedy som nasla tuto temu, tak inde chodim iba ked ma nieco zaumima (teraz som na "strava po 1.roku" - ja som zufala, pomoc nema niekto nejake receptiky, vobec neviem co varit, pomoooooc)
@yennn Ja som tiež myslela na ten mobil, asi to aj tak urobím. No bude sranda, keď mi to bude každú hodinu vyzváňať, ale som v poslednom čase taká rozlietaná, že nestíham ani na WC. 🙂 Dnes som sa ešte nezastavila, máme robotníkov a som celý čas v kuchyni+malá...uf...až teraz som zjedla polievku...ináč skoro nič. 😒 .A večer ešte Zumba... 😅
baby, ale musim sa trochu pochvalit, pekne pokracujem v treningoch v posilke.
a dokonca (a to sa uz nechvalim 🙂) som zasla az tak daleko, ze som si objednala proteinovy napoj (po treningu je vyborny) a prirodny spalovac tukov. doteraz som robila vsetko len uplne prirodzene, ale skusim si takto pomoct.....
No, odolala som. Co je blbe, moj olovrant bol omacka chrenova s dvoma kuskami jazycka, este to mam v zaludku, je mi zleeee. Tak mi treba, ked jem, co mi netreba, ale v ramci alternativ, ze bud hladna, alebo toto to bolo este celkom ok... Ale inak ok, rano chlebik a pol s francuzskou natierkou, zelenina, desiata maly cerveny pomaranc, jogurt a ovsaky, obed salat s jednym vajickom a trosku salamy a syra - to bol mac donald a za tym som dojedla malej polievku (vyvar s mrkou, pastrnakom a kuracim maskom) a potom ten olovrant. Ak budem este hladna, no neviem, neviem, mam kyselinu az v krku, este schrumnem kalerab a hajde o siedmej na kute, snad to zajtrajsia vaha prezije.
Ahojte, tak moje stravovanie bol cisty des. Ranajky o deviatej - 2 chlebiky /doma peceny/ s maslom a obed pred chvilou 😖 😖 kuriatko som zemiakmi. Pohyb - zas len okolo malej a prechadzka. Robim si chutky na jablkovy kompot...cakam mamu, kedy pride postrazit malu a padame aj s manzelom do obchodu...konecne dosla materska, ideme sa rozsupnut - v ramci moznosti teda 😎
A rano som sa aj zabudla odvazit. Aasi mi odchadza baterka vo vahe, to bude prekvapenie, ked vymenim baterku a zajtra naskoci nejake hausnumero... 😝
Vratila, chodievam okolo tretej, pol stvrtej, kvoli deckam, lebo Oli nespi a potom mi zahuci v aute a ema je cerstvo vyspata a najedena, tak to tiez lepsie znasa.
Pochopia, tisko zavidia, ale bol problem, ze ine, taka vec, co by nebola rovno po zaruke mesiac tam nebola a ja radsej risknem omacku, ako nejaku otravu :(
@nanika jeeeej, co uz nevidia na datumy? skus im niekedy nieco take zdrave a zaroven chutne uvarit. mozno zmenia nazor na zdrave stravovanie.
inac nam tiez dnes mama urobila segedinsky gulas. pre nas s kuracim masom. a bol vyborny!!! 😝 mnam
dala som si malicku porciu s 2 tenuckymi knedlami.....ale musela som sa riadne drzat, inac by som zozrala cely hrniec! 😅
@filipal to bezne robim s morcacinou, bud s chlebom, alebo holy, len postraseny s jogurtom, miesto smotany a muky. Mnam, mam morcacie stehna horne, urobim, dobry napad, len musim skocit do lidla pre kapustu 🙂
vidia na datumy, ale zily im to netrha, malemu kludne daju dzus rok po zaruke :( Clovek sa tak nastve, ze si tam jedlo nosi, alebo je len bezpecne veci :( Otec chce, aby mu mama varila take a mozem ich presviedcat, naliehat, snaha marna, vsetci traja aj s bratom nadvaha 20-30 kg, ale to je akurat tak hrach na stenu :(
ahojte..viete mi niektora poslat ten link na nas fotoalbum???? ☹
paci
ahojte ste tu niektorá
ahojte....no "konečne" človek nemusel dočítavať milión strán 😀 ...mala som teraz chvíľku čas, tak som sem skočila, ale ako vidím, je tu dosť mŕtvo 😅 ....chcela by som poprosiť o nejaké receptíky, čo k obedu a na večeru bo mám pocit, že akosi stále jem dokola to isté 😒 ......musím sa však pochváliť, napriek tomu, že mám "svoje dni" tak mi hlava vôbec nezabieha na nejaké lakotiny a to v tomto období, to bolo na nevydržanie...stále som mala chuť na niečo a také kombinácie, že dovidopo a teraz nič, som spokojná 🙂 ...zatiaľ poslúcham 😀
ahojte, tak nasla som si konecne cas, tak som tu...dakujem, ze nemusim docitavat min. 5 stran 🙂 na rozdiel od pandrholky ja svoje dni este len cakam, tak mam chute a stale by som jedla a jedla a jedla a neviem co...mam chut na strasne vela veci, povedzte, mohla by som daco??? lebo ja uz nevladzem....a aj ta voda sa mi uz zhnusila,asi nastupia na rad caje 😒 😠 😠 😠 😠 ale ja to vydrzim,....ale ked mate nejake napady, sem s nimi 🙂

@yennn ale čoby, na druhej strane kto by sa aj opovážil 😠 😀