Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
kde ste baby... dufam že nie v chladničkách .... 😀
babulky tak sa pochvalte ako sa vam darí chudnuť a čo vam robí problémy...
@sssimi hlavne ze ide, uz som to poslala aj mailom 🙂
@debbie napisala som si ta. 12 kil do silvestra, to by som si asi netrufla, ale jasne ze ked si maknes, da sa. Drzim ti palce 🙂 🙂
@liana81 verim ze buduci tyzden to klesne, urcite nebudes musiet nastupit 90-dnovku. Ako sa ti darilo dnes? Okrem ranajkovej hostiny, potom uz si bola znovu na "spravnej" ceste? 🙂 A kam sa chystas cez vikend? Ja teda tej svokre. Tak podme vymysliet nejaky plan, ako sa nenechat podkopat v odhodlani.
@debbie ja viem, že sme zdravé. Veď práve preto si musím nájsť niečo čo nemám a chcem. A teraz sa to perfektne dá. V júny som dorobila Bc. Na Mgr mám odklad, takže sa môžem začať trošku venovať aj samej sebe. A keď sa do toho nedostanem teraz, tak neviem kedy. Momentálne je najlepšie rozpoloženie hviezd na to začať s chudnutím pre mňa 😀
@yennn no s tymi fotkami čo ja viem... jedine že by to bolo pristupne len nam, fakt nechcem aby si moje fotky v spodnom pradle pozerali cudzi ludia... bohvie čo sa tu za ludi pohybuje, už sa mi stalo že mi tu z konika skopirovali z albumu moju fotku a použivali ju ako profilovu na pokeci, takže verejne určite nie
Kočky, teda kerá oná vymyslela to fotenie????? 😝
Tak som sa odfotila v roláčiku, ktorý normálne nosím len pod sveter. 😉 Ono - rolák je už tak dosť zrádny, keďže zahaľuje dekolt (čokoľvek s dekoltom postavu opticky zoštíhľuje) - ale teda na tejto fotke vyzerám vážne na zjedenie (pozn.red.: ako šamrola ) 😀
@vejula, cicuš nevíš čítat? 😀 Nikto tu o spodnom prádle nehovoril. Len som navrhla, aby si sa odfotila a aby si mala nad čím žasnúť, keď to potom porovnáš s tou silvestrovskou fotkou. Ja sa teda fakt nepotrebujem fotit v spodnom prádle, zvolila som rolák - viď môj predchádzajúci príspevok 🙂
Len sa odfoť - teraz aj potom. A s fotkami už naložíš ako chceš. Môže byť?
@michele11 - ty ale to aj ja mám doma taký šroťák a vyzerá ako model ( to nasere!) 😀
No ale si myslím, že ak sa máš trápiť kvôli tomu, tak sa asi neoplatí.
No a na ergo ponocovania, asi mám nejakú poruchu, lebo žijem v noci a do desiatej potom spím, no ale aj malá, takže pohooooo.

no mne až neklesne váha budúci pondelok, tak začnem opäť s 90-dnovou diétou, už som ju držala 2x a schudla som trošku....ale cez víkend idem preč, tak predpokladám, že v pondelok zase pokles nezaznamenám 😝
@zuzuh no ako sa zumbovalo? Ja keď som tam bola vidíš, som nemala s kým chodiť na zumbu ☹ ale chodila som tam do materského centra s maličkou