icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

vejula
30. jan 2011

@adky tak si to niekedy kukni, je to sranda 😀 😀 😀

adky
30. jan 2011

@vejula ked na to natrafim tak kuknem 😎

vejula
30. jan 2011

@adky uhm, inak ako.. tysa stale pekne držiš čo??? ja som akosi polavila, tak neviem ako sa do toho dostanem... ale tak teraz hlavne nepribrať. a ked mi budeš dychať na chrbat tak zaberem 😉 len daj potom nejake avizo 🙂

groka
30. jan 2011

@adky tie linky pootvaram ale neviem co dalej,takto dam si to napalit ale ako vyzera ta zoralates?ake cviky su tam co to je posilnovanie?

adky
30. jan 2011

@vejula tiez na mna prislo obdobie polavovania,nejem "len" zdrave veci,napr. dnes aj vcera som is dala na ranajky syrovu natierku kde je maslo,tucny syr,salama,vajco-nic dietne,sice som si to dala na celozrnne pecivo,ale mam pocit ze taketo mini prehresky tiez spomaluju chudnutie,zatial mam dole 0,8 kg za tyzden,ale bola by som radsej keby som sa v stravovani vedela drzat tak akoniekedy, ked napr. spravim jest mojmu milemu-nezaobide sa to bez ochutnania,ked malej davam jogurt-tiez sa to nezaobide bez ochutnania 😠

adky
30. jan 2011

@groka ale dala is si to rozrarovat ? mas to asi 6 linkov ktore su v rar suboroch,potrebujes na to program winrar-ten ti to spoji do videa 😎

jojina11
30. jan 2011

ahojte, ako sa máte, dnes je u nás zamračené, už dve noci som poriadne nespala, malá sa stále budí, tak som unavená/ je to nezvyk po prespatých nociach/ mám za sebou raňajky , desiatu a pasujem sa pitným režimom, inak nevuem ktorá ste tu spomínali to chudnutie s mesiacom, tak u mňa je to asi opačne, lebo mne od pondelka každý deň pribudlo +0,1 tak ma veľmi zaujíma zajtrajšok 😒

groka
30. jan 2011

@adky to by mi spravil muzov bratranec,len ja by som to chcela vidiet najsrko co to je,ten program nemam v pc ja

pandrholka
30. jan 2011

@jojina no ani u mňa veru ten mesiac akosi nezaúčinkoval, hoci som nepribrala ale stagnujem na tej istej váhe ako v pondelok 😠 ....to poznám keď je človek zvyknutý na pekne prespatú noc a potom sa dieťatko budí....ja som sa teda dnes vyspala do ružova, že 11 hodinový spánok 😀 ....tata sa dnes ráno postaral o malého 🙂

adky
30. jan 2011

@groka tak to asi inac neuvidis,az po rozbaleni 😎

groka
30. jan 2011

@adky no a co tam ta opica vystraja?posilnovanie?cviky?klasicke na partie?

gajana1
30. jan 2011

Baby ja som nešťastna z tej mojej vahy všetko čo robim neučinkuje jem len zaleninu zeleninové šalaty celozne pečivo minimalne, kur. mäso na vode a jem pravidelne 5x do dňa maličke porcie, pijem 3l vody denne a ja niežeby som šla vahou dole ale hore ☹

nanika
30. jan 2011

@gajana1 moja, skusila si si uz nahodit denny prijem, kolko ti to robi? Lebo co pises, tak sa mi zda, ze s takym zlozenim jedalnicka nedaz za den ani povinnych 5000 kj. Preco sa ochudobnujes o ine jedlo, ved mozes toho tolko za den pojest a pritom chudnut. Prosim, prerataj to a daj vediet, dame to do poriadku, uvidis 🙂

pandrholka
30. jan 2011

@gajana1 nebude to náhodou tým, že by si svojmu telu dodávala menej ako by potrebovalo na úbytok váhy?!?!?...asi si robí zásoby, že čo ak viac nedostane a preto to má opačný efekt?!?!? 😒

jojina11
30. jan 2011

@pandrholka možno jej už konečne pôjdu zuby,
a stou váhou, teda fakt neviem dnes by som si chcela aj zacvičiť, malú dám ocinovi, nech sa postará a pôjdem na to 😀

gajana1
30. jan 2011

@nanika oki idem to skontrolovať to ma nenapadlo
@pandrholka dik

pandrholka
30. jan 2011

@jojina ešte nemáte ani jeden?!?!...my máme len dva takže tiež žiadna sláva, ale slintáme zase o dušu tak, žeby išli ďalšie?!? 😒 ....no aj ja sa dnes snáď konečne zase dokopem k tomu cvičeniu 😒

adky
30. jan 2011

@groka na zaciatku je rozcvicka a potom mas jednotlive cvicky na jednotlive partie 😎

katkav
30. jan 2011

no baby, navnadili ste ma, asi si aj ja dnes nacvicim, lebo to posledny tyzden flakam 😉 ale tak aj zehlenie a upratovanie spaluje kalorie 😉

groka
30. jan 2011

@katkav zehlenie na mna osobne nema vplyv ani upratovanie,vcera som dala prechadzku a konecne sa to mohlo dole o viac ako inokedy 😉

groka
30. jan 2011

@pandrholka Jruko ma vonku spodne jednotky a ma poraidne opuchnutu spodnu stolicku 😨 a aj spodne dvojky,nepokojny je od vcera,kaka do kazdej plienky jednej,placlivy je,nervozny,vsetko hryze a slinta,vobec nejdeme so zubkami tak tabulkovo

groka
30. jan 2011

@gajana1 mala som ten isty problem,treba sa aj hybat,aspon na man to zacalo posobit vahou dole

nanika
30. jan 2011

este kusok a mam to stiahnute, dakujem, no som zvedava, kedy to budem cvicit :(

elvera
30. jan 2011

baby, poslete prosim vas aj mne tie cviky? dakujem

katkav
30. jan 2011

@groka mne vcera maly velmi nechcel spinkat, ale von prechadzat sa na dve hodiny by ma nikto nedostal. Bola som na prechadzke den predtym a licka mi zamrzli 😉 najlepsie pojdu kila na jar si myslim, lebo budeme vonku s deturencami viac, viac pohybu, viac spalenych kj 😉 clovek je pri slniecku aj stastnejsi, nevymysla, co by pojedol, co nema 😉

akika722
30. jan 2011

idem sa pochvaliť aj tu 😀 😀 😀 ryža a sojove mäso,malemu tak chutilo 😀 😀 😀

akika722
30. jan 2011

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22748&ord... že čo som našla 😀 😀 😀

elvera
30. jan 2011

Baby, ktora mi viete poradit? Chcela by som si objednat dvd od Zory Czoborovej s nejakymi cvikmi na precvicenie celeho tela, ale neviem, ktore je fajn. Je ich tu viac a neviem sa rozhodnut. Ktore mi odporucate? Dakujem

groka
30. jan 2011

@akika722 sojove maso som nikdy nerobila,ako to chuti?inak ako kuracina,bravcovina?

akika722
30. jan 2011

@groka jasnééééééééééééé že inač 😀 😀 😀 😀 😀 to nie je mäso,to sa len tak vola a chuti to užasne.ja bravčovinu nejem vobec,len sojove a kuracie..no ešte morčacie 😉