icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

groka
31. jan 2011

@adky prosim ta mohla by si mi do ip hodit link na tu zoralates?nechce sa mi to hladat,ak by si bola taka zlata

pandrholka
31. jan 2011

@groka je to na strane 409 😉

groka
31. jan 2011

@pandrholka dakujem 😉

vejula
31. jan 2011

@nanika hihi, mno od noveho roka pomalšie 😅 lebo fakt viacej jem, ale napriek tomu som za ten mesiac dala 2 centi dolu z pasu a centi zo zadku... mno a zadok by už aj mohol ostať 😝 len tak to si niekedy človek nevybere z čoho schudne... ja som typ s menšim pozadim a väčšim popredim 😀 😀 😀 a brucha radšej ani nespominam 😝 no najhoršie je že mne na brucho nepomaha ani cvičenie, neviem prečo ale aj ked som mala 47 kg tak bruško som mala vždy a teraz po porode samozrejme väčšie...
Inač ty si fakt krasne schudla 😵 aky je tvoj ciel? myslim konečny ciel?

pandrholka
31. jan 2011

@groka nemáš začo...si to pamätám bo sa to chystám tiež stiahnuť 🙂

macekovam
31. jan 2011

@adky jasnacka...teraz uz to ide pomalsie....ze ...predsa mas o 24 kg menej...ale dotiahneme to aj s pol kileckom na tyzden....

macekovam
31. jan 2011

@nanika 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dobra je ta zora...ta nam zaruci krivky.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

debbie
31. jan 2011

ahojte babulky idem trošku počítkať čo ste preberali , som tu 🙂 je tu niekto 😀

macekovam
31. jan 2011

@adky no...brucho zaostava lebo ho najmenej pri beznej aktivite zapajas....a nie len ty ale my vsetky....na schudnutie brucha chodza alebo tak nestaci...musime sa zohynat a to je vacsinou pre silnejsich ludi tazke a neprijemne a vyhybaju sa tomu...prikladom je tucnota a obuvak....clovek priberie do brucha a hned ho hlada 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 svokrovci sa bez neho nevedia ani obut..

zana0077
31. jan 2011

@debbie, ahoj, sme tu viacere
@darsy, potiahneme, coby nie, ja som tu tiez nova, ale babenky su fajn, kazda nieco pridava a citanim sa dostavam stale do lepsieho "svungu", ci uz su to uspechy alebo neuspechy nas chudnucich...motivacia je super vec...

macekovam
31. jan 2011

@debbie ahoj ja som tu ako sa ti dari

zana0077
31. jan 2011

@macekovam, svata pravda...xixixi si predstavujem seba ako tehotnu, ked som uz hlavne posledne tyzdne fucala ako parna lokomotiva...xixixi bohuzial, zostalo mi to aj po porode ☹ ☹ ☹ 😝

zana0077
31. jan 2011

Ma nenapadlo si odmerat aj stehno a ruku...to idem okamzite uz aj teraz...

macekovam
31. jan 2011

@zana0077 neboj aj mne to zostalo...a teraz sa potim ked mam to brucho cvicit...ale inak to nepojde....som si nalozila tak rychlo s tym prec aby som isla z kratsej cesty🙂ja mam teraz pas ze 96....

macekovam
31. jan 2011

@zana0077 niekedy mi je az do placu co nevladzem....ale ked ja chcem spat staru formu... 😵 😵 😵 😵 😵

debbie
31. jan 2011

ahojte baby
@macekovam darí sa mi dobre až na to že som v noci dostala mrchu a som ako mechom ovalená moc som toho nenaspala až som si dala nadranom tabl. od bolesti a v tom sa mala zobudila ....ale inak fajn

macekovam
31. jan 2011

@zana0077 ta zora je riadna makacka....uspech zaruceny🙂nedam na nu dopustit...

zana0077
31. jan 2011

stehno60cm...xixixi to bol niekedy obvod mojho pasu...to bolo daaaavno..xixixi 😀 😀
ruka 36cm..paradny "svalovec" so mna... 😖 😖

adky
31. jan 2011

@nanika dakujem 😀 ale ta rozcvicka od Zory je super,ze? mne sa paci-perfektne ma uvolnila 😎

macekovam
31. jan 2011

@debbie aha....ty aj cvicis poctivo ze ja som sa teraz odhodlala aj pocas ms...dala som si malu pauzu medzi cvicenim a odcvicila som....inak po porodoch mam riadnu mrchu.....mrchu🙂

zana0077
31. jan 2011

@macekovam, ja som kedysi dala 20 brusakov a som myslela, ze zomriem... 😀 😀
Idem kuk na ten zoralates

adky
31. jan 2011

@groka ja sa budem tesit ked budem mat na konci tohto tyzdna 85,to by bola parada 😀
tiez som mala na zaciatku taku silnu volu,ze som zo ziadnej maskrty ani neochutnala,ale teraz sa trosku podlomila,tu si odkusnem z toho,tu z toho,sladkosti mi zacali chutit (pred chudnutim som ich nejedla,len slanosti,sladkosti mi skoro nic nevraveli) 🙂

adky
31. jan 2011

@groka uf,tie linky nemam,neukladala osm ich,musia byt len neikde tu v teme od minimi,ja som to tahala rovno odtial

adky
31. jan 2011

@macekovam samozrejme,teraz mni ani nevadi ze to ide pomalsie,v podstate uz teraz som so sebou spopkojna,len chcem doladit detaily 🙂

adky
31. jan 2011

@macekovam no,presne tak-brucho pouzivame najmenej,ved aj ked lezim a chcem sa posadit tak pouzivam ruky a brucho ani nezapajam,aj ked by som mohla 😀

debbie
31. jan 2011

@macekovam ano cvičím a tiež cez mrchu no ale niekedy mam problém sa postaviť od bolesti nieto fitko riešiť takže podla okolností , 😀 a aj odpočívať treba 😀

zana0077
31. jan 2011

Akosi mam problem stiahnut ten zoralates

debbie
31. jan 2011

@adky ahoj , ved ty si riadna šikulka už som sa naštartovala na sto percent a hlavne tým , že mi ideš po krku ... 😀 😀 😀 , a také sustočko sladkého si ty môžeš dovoliť

zana0077
31. jan 2011

Babenky co mate male babatka (ako ja) a kojite, ako to zariadujete s detickami, ked chodite aj cvicit? Podotykam, ze manzela mam 4-5 tyzdnov v praci a 1 tyzden doma...to by som sa asi moc nenacvicila, keby ze sa spolahnem nanho... A svokru nemam. A moja mamina este pracuje...a pri telke to nie je ono...

macekovam
31. jan 2011

@adky pockaj aka budes fesanda v lete...a kedy sa chystas cvicit rano ked som cvicila brucho som na teba myslela..🙂

macekovam
31. jan 2011

@debbie ale jasne ked boli tak boli....)ved ty si sportovec...to lahko dozenies... 🙂