Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav no, my sme nespali dve noci, co teplotoval, ale teraz uz len sopli. To len je v uvodzovkach, lebo to u nas znamena muky s vytieranim nozteka, boje gladiatorov s odsavanim, a bitky predatorov pri kvapkani 😎
Mam aj melir, ale ked teraz tak porovnavam predlohu s vysledkom (odhliadnuc od toho ze kto sa chce porovnavat so sharon stone, nie?) tak naozaj neodhadla tu farbu
Inak ste si vsimli, ze kto viac prispieva, sa mu aj dari schudnut?! Lebo ak sa tu niekto ukaze raz za tyzden, nahlasi stagnaciu, alebo minus 100g
inac naozaj, ked to tak vezmem (ako sa hovori u susedov) kolem a kolem, tak mam brucho jak pred porodom, nafuknute jak balon ☹
@yennn daj si senny list,ten ti zarucene pomoze-myslim,caj si z neho priprav 😝 😉
som zvedava na fotku 😀
Kocka? to si piiiiiis,pred mesiacom som si kupila v tescu tricko (ked mali 70% vypredaje 😀 ) s 3/4 rukavom,takle biele a cislo 38! chapes? 38! nie 46-48 ako pred pol rokom,ale 38! a dnes? Zo srandy som si ho vyskusala 😀 ono je celkom dobreeee-predpokladam,ze este ked schudnem nejake 3-4 kila bude mi uplne akurat,ale uz aj teraz by som ho mohla nosit 😀
@nanika jasne ze sme si vsimli - co spominas na svoje stare casy? 😎 😝 😀 😀 😀
To som zaregistrovala, nielenze nahlasi stagnaciu, ale tradicne aj nahlasuju vahu neskoro....
No, je to o tom, aj mne uz tato skupina Xkrat pomohla ku zvladnutiu krizy. Ak by som sem neprisla, tak z krizy sa stane niekolkotyzdnova, ak nie dlhsia prejedacka, koniec so zdravym stravovanim a pod.
Tato skupina ma drzi na uzde - aj ked ta vaha kolise vselijako, a nie raz som mala stagnaciu, ak by som sem nechodila tak to dopadne horsie
ahojte kočky..ako vam to ide??
ja nechapem,držim to čo pisala zuzuh 😉 /ešte raz dik/ akože zatial treti deň a že 0,5kg mam dole 😲 😲 😲 😲 😲 😲 to je možne??? 😀 dodržiavam,no veeelmi veeelmi sa snažim,važim a snažim sa neprekročiť ani jeden gram..a nie som hladna 😲
@akika722 kam sa ponahlas? Ved za tri dni polkila dole je perfektne. To si si fakt stanovila kilo tyzdenne ? Musis vsetko brat s rezervou. Kazda mame ine telo, kazda mame aj inu nadvahu (na to nezabudaj!) a kazde telo reaguje inac... kazdy organizmus potrebuje ine mnozstva potravy --- ja musim zjest ovela viac nez ty, aby som schudla

@filipal ja mam nahlasenych uz 15 co odislo z tej prvej skupiny babuliek - dost, nie?