icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
9. feb 2011

@filipal nehanbim 😀 neviem,ale ja si tu kozu skoro necitim-tak to asi moc nebude boliet,alebo mam medzi prsty zobrat trosku viac? nie len cisto kozu?

filipal
9. feb 2011

@adky kozu aj s podkoznym tukom a trosku vytahovat.....(jaaaj, zle sa to opisuje! 😝 )

baby, teda neviem ci sledujete nasu konkurencnu temu, ktora ma v nazve cislo....ale take blbosti su tam obcas, ze mam chut zasiahnut....ale nebudem sa do toho montovat....

akika722
9. feb 2011

@yennn niééé,moja mne sa to zda dosť,ja sa tešíííím..len tfuj tfuj nech to pokračuje,doteraz zo mna kila nešli dole skoro vobec 😅

nanika
9. feb 2011

Aha, toto su rifle, ktore mam na tej fotke v sete, z vianoc, mam radost 🙂

sanym
9. feb 2011

@nanika, však ty si už hotová kočka 😉 🙂

filipal
9. feb 2011

fiiiha
@nanika ved ty si uz super kocka! ved ty uz nemusis chudnut! teraz si akkurat! taka zenska!

filipal
9. feb 2011

@sanym 😀

jojina11
9. feb 2011

baby vy ste sa riadne rozbehli, vás dočítať je umenie 😀

sanym
9. feb 2011

@filipal 😉

marthuska
9. feb 2011

@yennn Janka, a ako si sa dala ostrihat? 🙂 ja sa tiez chystam, no ale nie je kedy

marthuska
9. feb 2011

@nanika ved tie rifle su ti uz poriadne velke 🙂 v lete budu z teba padat... 🙂

yennn
9. feb 2011

babulky, asi si dam na desiatu synovu čučoriedkovu presnidavku, mozno pomoze 😀 Ci opacne - cucoriedky zapekaju? Kto sa v tom ma vyznat 😉

A ako robite lanove semiacka? Davno som citala ze aby ucinkovali, musia byt drvene. Ja maziar doma nemam, a kvoli lan.semiackam sa mi ani kupovat nechce, ale ktosi mi poradil ze si mam kupit mlyncek na korenie na to... vy ich ako pouzivate?

yennn
9. feb 2011

@marthuska uz som dala dnes rano fotku moja. Uplne nakratko. Zvykla som to mavat krajsie, no mozno sa mi tehotenstvom zmenil aj tvar hlavy 😀 😀 😀

marthuska
9. feb 2011

@filipal prekrvit? akym sposobom. co sa tyka gelov, mam ich rada, ale co sa tyka natretia, za 90 sek som hotova. viac sa mi totiz nechce

yennn
9. feb 2011

@nanika paraada, perfektne 🙂

akika722
9. feb 2011

@yennn a mlymček na mak nemaš???aj ked ich poriadne rozžuješ,ma to rovnaky efekt 😉

marthuska
9. feb 2011

@yennn aaale, hlavu mas isto taku istu, len mas viac starosti 😀 ja napr neobujem 39 topanky, len 40, starnem asi 😀

akika722
9. feb 2011

@nanika 😲 😲 😲 😲 odpadnem..a ved ty maš uplne ploche bruško 😲 😲

yennn
9. feb 2011

@akika722 nemam ani mlyncek na mak. Sila, nikdy som ho doma nepotrebovala. Mak pouzivam len na posypanie syrovo-tvarohovych pagacikov 😉

nanika
9. feb 2011

@marthuska ja uz ich teraz zvleciem bez rozopnutia 🙂 O mesiac ich vratim aj s druhymi muzovi, to uz ale musim pohodlne zapnut tie dvoje moje 🙂
Dakujem baby, no, trci mi brucho do predu a stehna mam ako medvedica, inak mi tuk pekne schadza zo vsetkych miest naraz 🙂

yennn
9. feb 2011

@marthuska moznoze to je jak s tou hlavou - aj tvoje nohy maju viac starosti 😉
Ale nie... mozno mam skor horsiu spravu, asi sa ti rozisla klenba nohy, ak neobujes svoju velkost 😒

akika722
9. feb 2011

@yennn ani ja mlynček nemam 😅 a mixer? 😕 to by nešlo?asi ta mala lyžička sa neoplati mixovať že? 😀 alebo do zasoby 😀 alebo rozžuť

jojina11
9. feb 2011

@yennn kočica si, nemaj z toho depku, vlasy dorastú a o týždeň budeš písať ako si veľmi spokojná, s ľanovými semiačkami teda ja osobne skúsenosť nemám, ale ten list seny , čo spománala @adky, ten teda poznám
@nanika, však ty si riadna kočICA, to ja sa ešte do nijakých rifiel spred tehu nevmestím ani náhodou
inak moja váha ide od pondelka dolu, sa divím, ani radšej nenapíšem číslo, aby som nezakríkla, klop, klop 😀
@filipal do tej témy nechodím, načo aj, stačíte mi vy a rozčúľovať sa alebo radiť nemá zmysel 🙂

@akika722 téda, no dobre ti to ide, buď spokojná

akika722
9. feb 2011

@jojina11 zatial som 😅 len nech to neurieknem 😒

nanika
9. feb 2011

ze ploche brusko, ha ha ha

@yennn predavaju aj mlete...

jojina11
9. feb 2011

@akika722 neboj, ked to na teba funguje tak je to OK,/ myslím na rady z toho jedálnička/

jojina11
9. feb 2011

no rada som tu bola ale robota čaká, takže sa zatiaľ majte pa,pa

akika722
9. feb 2011

@nanika aj ja chcem aby na mne nohavice vyseli ☹ ☹ ☹
@jojina11 snažim sa ako to len ide 😅

nanika
9. feb 2011

@akika722 jeeeeej, nova foto, krasny ste, vsetci traja, akkika, ty si taka pekny baba 🙂 Budu moja, budu, len to chce cas 🙂

akika722
9. feb 2011

@nanika 😲 ja?pekna?? 😀 😀 😀 čosííí...deti aaano,dakujem 😵