icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

marthuska
12. feb 2011

precitala som si knizku o spani deti, prisla som na nu tu na MK na fore ohladom spania/nespania deticiek. ako vravim, nieze zaujimave citanie. ale funguje to. dnes ideme mat na obed kapra🙂 tesim sa. ja si dam kapra na vode a salat nie, nebojte sa 😀 inak uz peciem bez toho, aby som vobec ochutnala a nic to so mnou nerobi. a som stastna, ze manzelovi a rodine chuti 😀 drzim vam palce 🙂

adky
12. feb 2011

@mia258 ked jej tecu slinky tak ťo neznamena ze jej idu zubky,Vaneske tiekli do roka 😀

nanika
12. feb 2011

@marthuska myslis tu knihu "kazde dieta vie spat" ci ako sa to vola? Mam ju stiahnutu, musim ju dat muzovi na vytlacenie, teraz citam "kazde dieta sa vie naucit pravidla".

mia258
12. feb 2011

@adky myslela som viac ako obvykle 😀

yennn
12. feb 2011

@adky oproti vcerajsku? Nie o kilo, ale o -2.6 ... cez noc ☹ Ale to je dehydratacia cista. Akurat sa konecne precistili tie creva - musim dat nabuduce pozor, co si prajem, ked budem mat zacpu 😀

yennn
12. feb 2011

@sanym dakujem, drzte sa aj vy 🙂

yennn
12. feb 2011

@nanika a co by to malo znamenat, ze je nov?

marthuska
12. feb 2011

@nanika ano tu. nemusela som ani praktizovat to vkladanie do postielky, lebo to sme my ovladali od 6tich tyzdnov. malinka spavala krasne celu noc od 6tyz takmer do pol roka a potom bac. vsetko bolo opacne, budenie sa aj 10 aj 15krat za noc. nevedela som, co sa deje. zubky atd. no a konecne az po vyse pol roku je to zase ok

marthuska
12. feb 2011

@yennn Janka ze -2,6? ved to sa ani neda🙂

nanika
12. feb 2011

@marthuska tak mi to napis prosim, my cicmame celu noc 🙂

nanika
12. feb 2011

@yennn ze od buducej soboty bude dorastajuci mesiac a nie ubudajuci, takze by sa malo tazsie chudnut, ale ako pozeram moj kalendar, ja som isla rovnako, ci uz bol spln, nov, alebo stvrt 🙂

adky
12. feb 2011

@yennn -2,6 ? ty kokso,tak ty budes mat 85 kil skor ako do konca marca (ak oich uz nemas) 😀 ale fakt,prajem skore uzdravenie,viem ze je to neprijemne,aj ked to - na vahe potesi 🙂

jojina11
12. feb 2011

ahojte dievčatá, vidím, že sa snažíte, @yennn voľjako sa ti to otočilo moja, len sa daj rýchlo do poriadku, nech si čím skôr v pohode 😉
@nanika ja mám tiež každý deň stres a nervy, a každý deň z niečoho iného,čím to je? 😀 asi stárnem 😀

a kde máme debbie???dávno som ju tu nevidela, alebo som mimo?

jojina11
12. feb 2011

idem niečo porobiť, pokým malá spí, zatiaľ sa majte, všetko som dočítala 🙂

nanika
12. feb 2011

@jojina11 mne sa zda, ze sa tu na chvilku objavila par dni do zadu. Super, ze si mozes porobit, mne kym mala chvilku rano spala, tak som stihla urobit palacinky, inak cely den nic nestiham. Neviem, ci bude spat poobede, ale zatepluju rovno za nasim spalnovym oknom, tak pochybujem 🙂

elen58
12. feb 2011

@yennn prajem skore uzdravenie a drž sa ,verim že to neni nič prijemne tie kilečka dole určite potešia,ale nie za takuto cenu a trapenie ☹

elen58
12. feb 2011

Ahojte dievčata no trošku som počitala čo sa udialo,ja som po obede a zachvilu pridu narad deti ešte spinkaju,už mam upratane,dokonca aj som cvičila aj ked dnes s dakou nechutou neviem čo sa stalo,dako ako by to nebolo ani moje telo 😀

debbie
12. feb 2011

ahojte žienky je tu niekto????

yennn
12. feb 2011

@nanika tak taketo informacie, ze sa bude tazsie chudnut, sem radsej ani nedavaj 😀

yennn
12. feb 2011

@debbie mojka kde si bola poslednych par dni? Vidis aj kocky sa zhanaju po tebe uz 😉

jojina11
12. feb 2011

@nanika ja, že stíham? práveže nič, dnes je doma mm a preto je s ňou on a ja možem variť a tak, normálne nemám urobené vôbec nič

dnes mi malá odmietala jedlo od rána, ani mlieko, ani jogurt ,vyživu, proste nič, na obed mi zjedla varenú ryžu a o piatej som jej dala miláčik, aspoň niečo,medzi tým som skúšala dávať mlieko mámd Hipp a doteraz nebol žiaden problém, večer sme sa okúpali a ja som jej urobila Sunar , ten nový s probiotikami, mala som doma vzorku, ten mi vypila, tak teraz neviem, či jej to mlieko prestalo chuťiť ,alebo čo,uvidím, čo bude zajtra

jojina11
12. feb 2011

@yennn ahoj ako ti je

katusradus
12. feb 2011

ahojte baby neviem ktorá z vás písala,že má ZUMBU zo share rapid,môžte mi hodiť link,chcem si stiahnuť,ale neviem ktorú je ich tam vela,dakujem pekne

adky
12. feb 2011

@yennn prepac,slubila som ti tu fotku v tom tricku cislo 38 😀 Zabudla som to sem pridat,aj ked som sa v nom odfotila este v ten den ako si pytala aby som to sem dala-tak davam 😎 Este asi cca 5 kil (hlavne z brucha) a bude mi suprove 😀

akika722
12. feb 2011

@adky bože ja s teba umrem 😲 😲 😲 😲 😲 mi padla sanka 😲 😲 😲 😲 😲 😲 PERFEKTNE

adky
12. feb 2011

@akika722 hej? 😀 dakujeeeeem 😀

akika722
12. feb 2011

@adky kolko si už dala dole? 😲 to ako robíš? 😲 😲 😲 priznaj sa 😅

pandrholka
12. feb 2011

@adky perfektnééé 😲 😲 😲 ....úplne iný človek....keby som nevidela tvoje foto ani by som neverila, že si ešte pred pár mesiacmi mala toľko kíl....klobúk dolu 😉

adky
12. feb 2011

@akika722 tak dala som dole uz 25 kil a robim to tak ako my vsetci 😀

yennn
12. feb 2011

@adky ty si medicínska záhada! Ako môžeš mať o 2-3 kilá menej ako ja a vôbec sa zmestiť do trička o veľkosti 38, nieto este takto v nom dobre vyzerat?! Perfektneee! Ale ked budes mat 70kg , to aku velkost budes nosti? 😀 😀 😀