Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika ano tu. nemusela som ani praktizovat to vkladanie do postielky, lebo to sme my ovladali od 6tich tyzdnov. malinka spavala krasne celu noc od 6tyz takmer do pol roka a potom bac. vsetko bolo opacne, budenie sa aj 10 aj 15krat za noc. nevedela som, co sa deje. zubky atd. no a konecne az po vyse pol roku je to zase ok
idem niečo porobiť, pokým malá spí, zatiaľ sa majte, všetko som dočítala 🙂
@jojina11 mne sa zda, ze sa tu na chvilku objavila par dni do zadu. Super, ze si mozes porobit, mne kym mala chvilku rano spala, tak som stihla urobit palacinky, inak cely den nic nestiham. Neviem, ci bude spat poobede, ale zatepluju rovno za nasim spalnovym oknom, tak pochybujem 🙂
Ahojte dievčata no trošku som počitala čo sa udialo,ja som po obede a zachvilu pridu narad deti ešte spinkaju,už mam upratane,dokonca aj som cvičila aj ked dnes s dakou nechutou neviem čo sa stalo,dako ako by to nebolo ani moje telo 😀
ahojte žienky je tu niekto????
@nanika ja, že stíham? práveže nič, dnes je doma mm a preto je s ňou on a ja možem variť a tak, normálne nemám urobené vôbec nič
dnes mi malá odmietala jedlo od rána, ani mlieko, ani jogurt ,vyživu, proste nič, na obed mi zjedla varenú ryžu a o piatej som jej dala miláčik, aspoň niečo,medzi tým som skúšala dávať mlieko mámd Hipp a doteraz nebol žiaden problém, večer sme sa okúpali a ja som jej urobila Sunar , ten nový s probiotikami, mala som doma vzorku, ten mi vypila, tak teraz neviem, či jej to mlieko prestalo chuťiť ,alebo čo,uvidím, čo bude zajtra
ahojte baby neviem ktorá z vás písala,že má ZUMBU zo share rapid,môžte mi hodiť link,chcem si stiahnuť,ale neviem ktorú je ich tam vela,dakujem pekne
@adky perfektnééé 😲 😲 😲 ....úplne iný človek....keby som nevidela tvoje foto ani by som neverila, že si ešte pred pár mesiacmi mala toľko kíl....klobúk dolu 😉

precitala som si knizku o spani deti, prisla som na nu tu na MK na fore ohladom spania/nespania deticiek. ako vravim, nieze zaujimave citanie. ale funguje to. dnes ideme mat na obed kapra🙂 tesim sa. ja si dam kapra na vode a salat nie, nebojte sa 😀 inak uz peciem bez toho, aby som vobec ochutnala a nic to so mnou nerobi. a som stastna, ze manzelovi a rodine chuti 😀 drzim vam palce 🙂