icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

mima88
14. feb 2011

@nanika dakujem 🙂

yennn
14. feb 2011

dámy tak ku nám došlo to sneženie až teraz

yennn
14. feb 2011

@mima88 ved ides lyzovat, tak daco aj spáliš, a nie málo. Tak možno by som do toho neskákala rovnými nohami, keď len začínaš ... niečo si daj, ale pokús sa nájsť hranicu, a najma skús len doobeda, do večera tak spáliš. A keď nebudeš pažravá tak by si pri lyzovani nemala pribrat. Ja bezne na lyzovacke obedujem (pardón za provokáciu) vyprážané rezne, guláše či klobásky pečené... a nepriberiem. S letnou dovolenkou uz je to horsie 😉

yennn
14. feb 2011

@katkav aj tvoj graf sa po novom roku zacina napadne podobat na ten @adky 🙂 Dobre si sa rozsupla. Paraada.

katkav
14. feb 2011

@yennn si zlata, dakujem za podporu 😉 mam taky blby pocit, ze ked prestanem kojit, tak to tak uz nepojde 😉 hold, asi budem musiet kojit, kym bude maly pubertiak 😉 vies, co by ma nastvalo, keby som buduci tyzden mala 100.1 😉 to by ma asi porazilo, ale tak uvidime, za chvilku pridu moje oblubene dni, ked vyzeram ako nafuknuta zaba, takze asi zazrak cakat nemozem 😉 nevadi, hlavna vec, ze ide vaha dole a nestoji, ako kedysi, aj ked viem, ze aj take tyzdne ma asi cakaju 😉

darsy
14. feb 2011

Ahojte,tak ja sa nechvalim,.ja mam o 300 g k plusu 😠 ,ale moja vina,viem.Akurat som dotlacila zeleninovy salatik s kuracimy prsickami a cr,mnam,to bola dobrota.
Hlasim v Hlohovci nesnezi ale obloha nam za chvilku padne na hlavu,aka vyzera byt tazka.
Vsetkym schudnutym gratulujem,ste supeeeeeer

yennn
14. feb 2011

@katkav moja musíš byt trpezlivá, ak tam ta 9 nebude buduci tyzden, neujde ti - pocka si ta na ten dalsi tyzden 😉 A s tym kojenim - no asi budes musiet 😀 😀 😀

debbie
14. feb 2011

ahojte babulky , tak valentínsky obedík od ocinka absolvovaný, bože som aj zabudla aké to je ked vam čašník donesie jedlo podakujete a nemusíte umyvať riad ... 😀

katkav
14. feb 2011

@yennn snazim sa byt trpezliva, ale su to pre mna soky, nad 100 kil si drzim uz par rokov bohuzial 😉 normalne si za chvilku budem moct zase navliect snubak, to budu soky 😉

@debbie 😀 vsak si sa mohla ponuknut ujovi casnikovi, ze pomozes hihi 😉 super, ze ta drahy rozmaznava, tak to ma byt. 😉 viem presne, co myslis...ja ked si ideme takto sadnut, tak si vzdy spomeniem, ako sme v praci chodili na obedy a tak 😉 ale do prace sa este nehrniem, Tominko takyto malicky uz druhykrat nebude, tak si to uzivam 😉

yennn
14. feb 2011

@katkav ak si mala nad 100 uz par rokov, tak naozaj o to obzvlast musis byt trpezliva. Ide ti to pekne. A ako vravim, ak nebude tento tyzden, bude nabuduci. Ale bude, uz je to len krocik! Takze vydrzat. So snubnym prstenom viem ako to myslis, mam tu istu skusenost, a uz ich obleciem, je to perfektne! 😀

katkav
14. feb 2011

@yennn ja som v soku aj tento tyzden, lebo ukazkovo som urcite nejedla ani nepila 😉 vsak uvidime ako to pojde dalej pekne dole 😉 do leta sa budem urcite citit lepsie 😉

yennn
14. feb 2011

@katkav urcite ano, s kazdym kilom sa clovek, aj telo citi lepsie 🙂

debbie
14. feb 2011

@yennn dietu idem kupiť , ja aj malá aj mm milujeme cottage 😀

yennn
14. feb 2011

inac babulky ja co nosim rifle cely mesiac, alebo mozno dva... tak boli mi take akurat, ze v bruchu relativne stiahnute, bol tam trochu slabsi zips tak furt mi ho brucho vytlacalo a mala som furt otvoreny zips, a ked to bolo zapnute, tak mi to tak trochu vytlacalo sadlo ponad .... a dnes uz mi zips neotvara, a tiez som sa na wecku ponahlala a som si uvedomila ze som stiahla gate bez rozopnutia 😉

yennn
14. feb 2011

@debbie dufam ze to nebolo len v tych co chodia do schranok, daj vediet, ked tak by sme nieco vymysleli . A tie recepty vyzeraju fakt zaujimavo, na mnohe mam normalne chut.

mia258
14. feb 2011

Ahojtee 🙂
Tak hlásim úbytok 0.5kg, takže mám presne 70kíl a úbytok 3cm z pásu (?) 😉
Minule ma "len" pol kila zarmútilo, teraz som rada aj za to, lebo som mala 2 žravé dni 🤐

nanika
14. feb 2011

@mia258 krasne a tie 3 cm, noooo povedzme, ze v dobrom zavidim 🙂

nanika
14. feb 2011

No, ja nebudem spamovat kastlik tabulkovy, tak dakujem tu, ste zlate kocenky 🙂 @yennn @katkav
Celkovo je to obrovsky uspech a hned ma presla aj ta chut na krtkovu tortu, ale verim, ze si ma zajtra zasa najde, ak nepadne nocnej navsteve mm chladnicky 🙂

mia258
14. feb 2011

@nanika ani neviem či je to veľa či málo, ani neviem kde presne (na akých miestach) som sa naposledy merala. Takže to je len odhadom.
Ale keď som šla dnes doobeda von, tak rifle mi boli na páse veľké 😵
A bola som hrať stolný tenis 😀 Mia spala neďaleko a klopkanie loptičky ju asi uspávalo 😅

jojina11
14. feb 2011

takže opravujem môj úbytok, len -0,2 , musím si zapisovať, čo nahlásim , lebo som zabudla, že aké číslo som hlásila minulý pondelok, ale už si začnem, sľubujem, ale aj tak som rada, pomaličky, ale isto to ide dolu a to je hlavné 🙂

katy30
14. feb 2011

@jojina11 ubytok mame rovnaky 😵

jojina11
14. feb 2011

@katy30 🙂

tinika
14. feb 2011

@yennn boze vysvetlite mi ako som si sama mohl poslat spravu ja tava, a to som tebe chcela rano poslat tu vahu :((( tak nič bud taka dobra a do bud. tyzdna mi tam mozes doplnit aj dnesnu 72,1kg, ked som tak rano zblbla, cela stastan ze som si spomenula sa povazit aj ti nahlasit, to bude asi tou chorobou vdaka

sonya16
14. feb 2011

ja som tiež naštvaná ani neviem na koho, na čo, ja plus 800g, ale to bude hádam zajtrajšou mrchou, lebo ináč neviem, kde by mohol byť pes zakopaný, ale je to desne demotivujúce a deprimujúce 🙄 😖 prosím troška povzbudenia 😉

tinika
14. feb 2011

@sonya16 neboj moja, ked mrcha odide, ty budes mat vačši ubytok a to potom bude raddosti 🙂 ked sa to spoji s tvojim beznym ubytkom 🙂

sonya16
14. feb 2011

mal tu niekto takú skúsenosť? že najprv plus a potom krásne mínus??? 😎

nanika
14. feb 2011

@sonya16 bude aj lepsie, ak to skoci bez zjavnej priciny, tak to potom musi skocit aj opacnym smerom 🙂

maya30
14. feb 2011

@sonya16 u mna je to normalne, ja mam bezne jeden den napr. +0,7 a na druhy -0,8 a doteraz som neprisla na to cim to je, minuly tyzden som v pondelok nahlasovala +0,5 a v utorok rano som mala o 0,7 menej...na porazenie 😒 ale tiez to bolo mrchou 😉

yennn
14. feb 2011

@tinika no sak to! Kukam jak blbec, ale nic som nenasla ☹ , az potom tento tvoj odkaz 🙂 Zapisala som ti. Modrou - aby si vedela ze meskas 🙂

tinika
14. feb 2011

@yennn dakujem joj sa zlostim na sebe, ja rano prve čo ked som vstala rovno na vahu a sup k pc nahlasit a taku somarinu urobim 😀 😀
a este mi aj zle teraz nejako doslo neviem z čoho bleee sa vzivam do role kamosky čo je v 2m. tehu a jej blivno 🙂 😀 😀