Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte babyzne ako sa máte? Ja mám dnes výčitky svedomia lebo som ujedla 3 malé čoko guľky no a k včerajšu sa tiež nevyjadrujem.. musím naštartovať správne stravovanie, lebo to flákam posledné dni. Stále mám chuť na sladké to som min mesiac vôbec nemala 😠 😠 a nie a nie sa dostať na 70 tku a to tu máme čo chvíľka koniec marca, ale teším sa na zajtra bude karneval a večer Zumba 😉
Ja mám dnes druhé Vianoce, došiel mi balík zo Slovenska od kamošiek, so slovenskými vecami 😵 Taká som šťastná, že mi ani čokoláda nechýba 😀
Aaale baby, nezúfajte, jeden malý prehrešok ešte nič nie je 😉
ako vysoko ty si bola cez sto a chceš sedmičku a ja .... prečo vysoko rúúúbem ☹ bola som osmičková
@mirmaj ja som vsetky fotky prehodila na sukromne, takze sa daju vidiet len pod prihlasenim zienky sikovne. Ak sa tam niekto zada ako priatel, kto ma pristupove heslo na zienky a oznaci si svoje fotky ze viditelne pre priatelov, tak vidi tie oznacene fotky pod svojim vlastnym prihlasenim. A to som si vsimla, az ked som vsetky fotky skontrolovala a pohadzala pomylene na sukromne 😅 Ak si ich nemala oznacene ako sukromne, tj, pod fotkou si nemala cerveny stvorcek, si uz opravena 🙂
bre ránko tak ja som včera neodolala a zjedla jednú čokoládu 😔 ☹ ☹ ale viete ako som sa dobre vyprázdnila už dlho nie 😅 😀 😀 😀
Dobre ranko dievčata ,tak ranajky su už zjedene dnes sme vsatvali s Kubikom skoro o 6h a tatka s Vaneskou si ešte pekne chrapu.Dnes ma čaka naročny den kedže ideme do tej pizzerie myslite že by som si mohla dat tak 2 kusky pizzy,alebo mam radčej dat niečo ine ja sa tak tešim a zaroven sa bojim nerada by som pribrala ked mi to tak pekne ide dole poradte dačo? 😒
@elen58 ja neviem, mas dve moznosti, bud si objednas nejaku zeleninovu, alebo so sunkou a jedz pomalicky a ked sa zasytis, skonci. Alebo si objednaj, aku chces, ved to je len raz za cas, ale sa dohodni sama so sebou, kolko z nej zjes a zvysok nechaj zabalit pre muza domov 🙂
Ja mam dnes kavu s byvalou kolegynou v Auparku a idem tam aj reklamovat novu zubnu kefku, kupila som cez net a je na dve veci :( Tak sa to snad coskoro vyriesi a vymenia mi ju, ved som ju len vyskusala a je hlucha ako poleno :( Dokupim nejake pecivko a rychlo domov, chcela by som emu zvyknut ukladat okolo dvanastej.
ahojte dievčatá, no ja mám za sebou návštevu s malou u doktorky, od včera teplotuje a začala pokašliavať, tak sme na sirupoch od kašla a vitamínoch, zatiaľ, a uvidíme,
do rána som toho moc nenaspala,. Vladka spala medzi nami, nebolo jej dobre, veľmi plakala, no a teraz už zasa spinká, hádam sa dáme do poriadku čoskoro, na zdravé jedlo nemám ani pomyslenie, už aby bolo toto sychravé obdobie preč a nech tu už máme slniečko 🙂

@nanika Jani nerozumiem tvojmu poslednemu prispevku, vysvetlis mi o co ide? Mozno to chapem zle, ale nerada by som aby niekto iny pozeral tieto nase fotky, okrem nas tu z fora, tak ak je to tak, ja by som svoje vymazala