Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Je tu niekto ..halooo ha ha lo , halooo halo hahaloooo
no tak asi ste všetky preč,idem aj ja
ahojte babulky. Tak uz sme sa vratili z kupeloch, bolo super, stale som na Vas myslela, chybali ste mi, teraz mam co citat. @yennn dakujem, ze aspon tebe som mohla napisat, dufam, ze som ta neotravovala. Hned ako sme prisli, tak som sa postavila na vahu, som myslela, ze som pribrala , ale nie islo aj nieco dole, no uvidime v pondelok.
A to stretko co usporiadavate by bolo super, isla by som aj ja. Rada by som Vas videla. 🙂
No a zasa skapal pes, baby, kde ste stale?!
Ja som mala dnes len kavu z mc donaldu, ziadne hresenie sa nekonalo. Ale mala mi spala za cely den len 45 minut, tak som hotova, uz len cakam na siedmu a idem s nou spat, pa, drzte sa 🙂
Ahojte babule tak ja sa dne držím , Karneval bol strašný, ale vynahradila mi to Zumba 😀 😀 a čil tlačím mrkvu ;) a idem dospať lebo včera som šla neskoro spať tak sa teda držte pa cmuk 🙂 🙂
ahojte chcem sa opytat mozem uz cvicit zumbu aj ked kojim?a aky mate nazor na pitie vody s citronom pocas kojenia....mala by som,ze vraj je to spalovac tukov....
@grenka cvicenie by kojenie nmalo ovplyvnit. Ak je vsak dost namahave, tak niektorym detom nechuti potom mliecko, niektore baby nakoja, cvicia a pred dalsim kojenim cosi odstriekaju, az potom nakrmia. Tak isto si musis odsledovat, kedze babo je este male, ci ti to cvicenie nebude zmensovat objem mlieka, nemalo by stat, ale moze sa stat. Ak ti dieta znesie citronovu stavu v tvojom mlieku ok, ale vela deti sa ti z citrusu vyhadze. Citronova voda nie je spalovac tukov 🙂 Mala by ti troska rozhybat travenie, to je cele 🙂
Dobre ranko, kedze tu mame vikend, tak tu asi nikto nebude stihat pisat :( Ja sa uz od krizy drzim, tak by v pondelok nemalo byt na vahe ani plus, velmi sa snazim 🙂 Nasi dnes skoro vstavali, mlady isiel na vlak, tak sme sa zobudili vsetci, aj ked Ema aj Oli by este dve hodiny pospali, co uz, snad si zdriemnu aj doobeda.
Som zazila soky, v septembri to bolo? Reklamovala som huggies plienky na nete, slubili mi ako ospravedlnenie balenie plienok, potom som im este asi 2x pisala, ze kde teda su a vcera som dostala mail, ze mam ocakavat postu 🙂 Tak som naramne zvedava, po pol roku uz ani neverim, ze cosi pride, uz som ozelela aj postovne do Ciech 🙂
Ahojte dievčata včerajšok bol super až nato že sme si dali kuracie masko s hubami na smotane s ryži,bolo to 150g ale tak vyborne nakoniec som to ani cele nedojdedla bolo to velmi syte,vypila som asi 2dcl bieleho vina,kopec mineralky,kafičko a horke jablčko to tiež som si mohla odpustit bolo to dost sladke,no ale je to raz za čas tak uvidime čo to urobi na pondelnajšej vahe,tak od dneska už budem posluchat ,ja som ale taka dam sa rychlo ukecat no nič moja chyba a ak bude v pondelok + možem si zato sama 😠 😠 😠 😠
@sanym najlepsie doobeda kazdy den do 30g je to v pohode, alebo tak najneskor do olovrantu, vecer by som ich uz nejedla, je to skoro 100% tuk. Maju okolo 2500kj na 100g, tak na to mysli, keby ta lakalo si pridat 🙂 Ale ako zdroj nenasytenych mastnych kyselin a zdraveho tuku je genialny 🙂
@elen58 aaaaaale, nebude 🙂
Ideme na vylet s deckami do Brna, trocha sa poflakat, tak vas opustam, som zvedava, co tam budem jest, normalna restika nehrozi, nemozem pustit tolko bubakov :(
@sanym genialne nie gebialne 😀 😀 😀 ja si tak odvažim 50g orechov najviac mi chutia kešu v poslednej dobe a zajedam to nejakymi datlami alebo hrozienkami... datli si dam max nejakych 100g nech to nepreženiem... som zistila že ked si poviem že nedovažim kašlem na to tak stale si pridavam pridavam, až zjem cele balenie datli a a orieškov a zas mi je zle 😝 ale ked to mam odvažene tak už to je proste tak ako to je a nepridavam... čisto psychologicky aspekt
@grenka podľa mňa Zumbu môžeš keďže tam ide skôr o kondíciu ako o posilňovanie a priame cvičenie. Na mliečko by to nemalo mať vplyv poznám kočku ktorá začala behať maratóny už keď mala malá 1 mesiac a kojila ju do 18 m bez problémov a potom tak ako písala @nanika trošku dostriekať ale to najmä vtedy ak by si mala svalovku 😉
@grenka kojim a chodim na zumbu, malemu to vobec nevadilo.. skor sa mi zdalo že ked som začala cvičiť posilnovacie cviky tak že som mala svalovku malemu tak nechutilo... možno nahoda ale možno nie, neviem a citron podla mna možeš ja jem všetky citrusy, grepy pomaranče citrony a malemu nič nieje.. aj orechy med všetko alergeny, ale kebyže sa stale obmedzujem podla mna tym mu možem sposobiť horšie ako lepšie
@grenka cvicit zumbu mozes,len musis pri tom nosit aj spravnu podprsenku,myslim tym sportovu,ktora ti bude prsia drzat pevne 😅 aj ja ju cvicim,dokonca vzdy po jednej hodine aj malu kojim,lebo to inak nevychadza a zatial v pohode 😉 tu vodu s citronom by som radsej nepila,predsa len to prechadza to materskeho mlieka aj ked minimum a ty mas dost male babo,tak aby nedostalo nejaku alergiu 😉 ale pravdaze je to na tebe,ako sa rozhodnes 😉
Tak dievčata kde ste všetky,cely den tu ani živej duše?Ja som dnes nabehla na svoj režim aj zumbu som dala tak za dnešok sa možem pochvalit,ale ten včerajšok katastrofa som zvedava na pondelok normalne sa bojim čo bude na vahe ☹
čo sa to tu deje však vonku je tak škaredo a tu nikoho niet celé dni. Ale dúfam že sa Vám babule darí a ide to pomaličky dolu ;) ja som mala den na 1 tak som spokojná ... ale idem sa venovať mm papa a peknú nedeľu prajem 😉 😉

AHOJTE babulky ako sa mate , čo nové ... darí sa už si tu chodím pokecať sama ☹