icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

sonya16
20. feb 2011

jaká bude hanba postaviť sa na váhu zajtra mne? V piatok akcia z práce, nič som poriadne nejedla len pila, že "pitný režim" len s obsahom promile, upss, a potom tá sobota vyzerala, celý víkend som sa liečila 🙂) ach jaj

akika722
20. feb 2011

ahojteee..zajtra rano padnem od hamby niekde ☹ dnes sme oslavovali 3 ročky--no odolajte ☹

debbie
20. feb 2011

Ahojte babulky tak ako ste celý týž.poslúchali??? Ja sa priznám bol aj prehrešok 😀 , nebolo te denne tak dufam že zajtra sa poteším , čo mi vaha ukáže. 😀
Ste tu , či pozerate superstar 😒

debbie
20. feb 2011

@akika722 jééééééééééééééééééé no teeeda to bola oslava dodatočne GRATULUJEEEEM 😀 Ved už budeš poslúchať 😉

akika722
20. feb 2011

@debbie dakujemééééééééééééééééé
nooo...ide to so mnou akosi dole vodou..pomoooc 😢 neposlucham vobec 😢

debbie
20. feb 2011

@akika722 treba sa sem chodiť viac ukazať a namotivovať napr. @nanika je dobre nakopnutá a riadne to váááálíííí hihihihi ale aj mnoho iných no ona je tu vždy ked mam kríízu a dokažem sa nakopnúť už len tým že čítam jej príspevky a jej energiu hihihi 😀 😀 😀 😀

akika722
20. feb 2011

@debbie budem sa snažiť veeeeeeeeeeelmi

inač..začala som tu dietu od zuzuh..akože super,ale za tyždeň len na zeleninu -30eur 😲 poctivo som všetko važila a ak som prekročila čo len 30g hned + na vahe ☹

a vobec nechapem typu reči:zjedla som 30g mäsa a 20g hurky ked absolutne nechape kolko to je 😲 a potom že tu prehrešok tam prehrešok a minus kg každy tyždeň...
nechapem..nič proti nikomu,bože chraň...
chcem isť na vyšetrenie so štitnou lebo nechaaaaaaapem ☹

akika722
20. feb 2011

ale to tu stichlo 😅 😅 😅

nanika
21. feb 2011

@katkav Ale Katinka, co si budeme hovorit 🙂 Ved ty chudnes, ty sama vies najlepsie, ako ti to ide a co tym chces dosiahnut, co tam po rodine. Ja viem, ze je to demotivujuce :( Ja napriklad verim, ze moja mama sa so sestrou na mne dobre smeju, ze chudnem :( Mama tak trocha mozno aj zavidi, lebo tusim ani po tehu so sestrou uz neschudla a potom mala este mna s bratom a stala co si pamatam sa mota okolo 80 kg a ma okolo 160cm. No a sestra, uz som pisala, ze anoreticka-bulimaticka atd, asi sa zacne za chvilku bat, ze uz nebude jedina stihla z rodiny. No a brat vravi, ze tiez chudne, ale to chudnutie je asi take, ake sme si presli aj my kedysi, naposledy obed a potom uz neje a stale len vymysla... Takze ak schudnem a verim, ze sa mi to aj podari, budem prvy exemplar z rodiny, ktory zdravo schudol a je stihly 🙂

nanika
21. feb 2011

@akika722 chrobak, ale no 🙂 Oslava bola urcite super a nebyva kazdy den. Pozeram, ze bola aj zeleninka, sunecka, takze sa dalo vybrat aj zo zdravych veci a tortu si urcite musela ochutnat, to by som decku neurobila, ze ho poriadne neoslavim 🙂 Bude dobre, uz je oslava za tebou a pekne posluchaj, mozno si z toho vazenia v strese a potom ani ta vaha nie je taka, aka by sa ti pacila. Nevaz a tu dietu ber len ako inspiraciu, ked nevies, co si dat. Ved uz si cosi od zaciatku aj pochudla, preco citim v tvojom hlase rezignaciu?! Nebude kazdy tyzden ruzovy, pozri na mna, @debbie pise, ze aka som nakopnuta, ale poslednou dobou sa tu len vyplakavam a frflem 🙂 Ale ako @yennn hovori, kriza nekriza, treba ist dalej, ked sa to predsa vezme v globale a nie tyzden po tyzdni, musi byt poteseny aj ten, co mu za mesiac vaha ukazala "len 3 kg" dole, ved to je nieco uzasne, predstav si tie 3 kg opacnym smerom. Uz nepribratie a udrzanie sa na vahe, ked som predtym slapala o dusu je taky obrovsky uspech, ze az.

nanika
21. feb 2011

Dnesna vaha 80,5 kg tj -900g 🙂

macekovam
21. feb 2011

AHOJTE🙂 vaha - 700 g....🙂 na to ze dnes prisla aj mrcha dobre ..nie???ale na obvodoch prsia koli nej +3cm a pas +1 cm...ale aspon ze ju mam...mam sa na co vyhovorit🙂 .) 🙂som vcelku spokojna 😎

nanika
21. feb 2011

@macekovam prima, jasne, na take cislo ani vyhovorku netreba looooooooooooooool

ivana82
21. feb 2011

@nanika blahozelam, krasny ubytok 🙂

Dobre ranko vsetkym, moja vaha dnes otras, ze skoro cele kilo viac ako minuly tyzden, no viem, kde je chyba a inak mam vela inej prace, tak tu nestiham tak casto chodit a citim to, ze stracam motivaciu, ani aerobik som tento tyzden nemala, ani na bicykli som nebola, hnevam sa sama na seba, no mam pri jednej praci deadline, ktory musim stihnut a teraz vsetko ostatne (okrem maleho) ide bokom....ale viete, co je dobre? uz citim aj to skoro kilo co som pribrala, a prekaza mi to, takze je to na dobrej ceste. Tak drzte aj mne palce, aby som sa tych kil zbavila co najskor...inac, babulky, ktore ste rano nahlasili ubytok, mate moj respekt, ste uzasne...u mna je dnes psychika na bode nula, alebo mozno aj pod nulou....uvidime, ako sa budem drzat dalej...zatial pekny den... 🙂

macekovam
21. feb 2011

@nanika cely tyzden mi to stalo na -200...aj napriek cviceniu...a dnes rano najskor ukazalo -1100 asi 2 krat a potom ,,len,,-700 😀 sa tesim...ale ty si dala tiez pekne cislo na to ze si sa bala ci to vobec pojde dole tento tyzden...

nanika
21. feb 2011

@macekovam na co na tu vahu skaces 3x? Ved si dala dole viac ako kg, preco hadzes do fora, ze "len 700"? Ze ty chces mat este lepsie cislo buduci pondelok ;)

nanika
21. feb 2011

@ivana82 Ivi, ja to chapem, ked je psyche v prdeli, tak tak potom vyzera aj vsetko ostatne :( Myslim na teba, nech aj u teba tento tyzden vyjde slniecko a potvorska robota niekde zalezie 🙂

nanika
21. feb 2011

Sklanam sa pred kazdou z vas, ktora si najde v pondelok na vahe plus a ide dalej, poctivo nahlasi vahu a ozve sa, podla mna, ste vacsie hrdinky, ako vsetky tie, co nohlasia minus. Mate byt na co hrde, aj ked sa prave nie velmi dari.

ivana82
21. feb 2011

@nanika @macekovam tiez som si to povedala, ze naco tam skace tolko krat, no ja som taka ista... 😀 😀 😀
dakujem za podporu, dufam, ze tento tyzden dokopem to najhorsie a potom to budu uz len opravy a korektury, takze snaaaaaad to pojde lepsie a budem sa moct vratit k lepsiemu stylu zivota, lebo toto...je hrozne, ani prechadzka nehrozi... 😠 😠 😠

adky
21. feb 2011

@nanika no Gratulujem,o chvilku porazis 8 a budes 7mickova-blahozelam a tisko zavidim 😀

adky
21. feb 2011

Ach baby,ja mam dnes o 0,4 viac ...mam 85,2 ☹ 😒 😠 😖

nanika
21. feb 2011

@adky adkyyyyyyyyyyyyyyyyy ty hambacka 🙂 Prepac, musim sa smiat 🙂 Co toto je? Sa vaha pokazila? loooooooooool

ivana82
21. feb 2011

@adky budem teraz za skodoradostnu - konecne doslo aj na teba... 😉 ale nie, nehnevaj sa 🙂 ta co to??? 🙂 nic sa neboj, o tyzden si v pohode a hodis tu na nas minus 2 kila rovno, co??? 🙂 nech sa dari 🙂

nanika
21. feb 2011

@adky neviem, to cislo som videla uz snad od stvrtka, piatka a nehybe sa, dufam, ze to neskoci opacnym smerom, lebo ja sa tej 7 asi nedozijem :(

macekovam
21. feb 2011

@nanika 😀 😀 😀 no ked mi to potom ukazalo menej tak sa drzim na to 😀 😀 😀 a o to to vari bude lepsie buduci tyzden 😎

macekovam
21. feb 2011

@nanika tak nech tam je cim skor ta 7 😵 😵 😵

sanym
21. feb 2011

Dobré ránko. Tak dnes mám o 1,6 kg menej ako pred týždňom. 😵 Keďže sa vážim len v pondelok, musela som si normálne pretrieť oči či dobre vidím a odvážila som sa aspoň desaťkrát kým som uverila. A ešte k tomu dnes prišla mrcha, takže som nafúknutá ako žaba. Spolu som za 7 týždňov s vami dala dolu 9,9 kg. 🙂 Veľmi sa teším, že som v tejto úžasnej téme. Bez vás by som to určite nedokázala. 🙂 Samozrejme všetkým, z ktorých tento týždeň čosi ubudlo gratulujem. 😉

macekovam
21. feb 2011

@adky asi mrcha ma v tom prsty🙂neboj nic...

macekovam
21. feb 2011

@sanym gggggggggg 😉 ratulujeeemmmmmmmmm

mirmaj
21. feb 2011

ahojte ja hlásim 85,4 takže -700g 😉 gratulujem všetkým k úbytkom 🙂