icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
21. feb 2011

@adky no vsak vtedy bude urcite platit, ze od prijatych kalorii odratas kopu kalorii, co spalil pohyb a pojde to jedna radost 😉 to bude mat kazda z nas aspon kilove ubytky tyzdenne 😉 aj do plaviek bude treba trosku schudnut 😉

katkav
21. feb 2011

@nanika ja mam doma vlakninu, ta je tiez na to a ta sa moze pri kojeni....aj ked si ju nedavam dennodenne, ale iba raz za tyzden 😉

betty21
21. feb 2011

@adky čím to je???? 😀 😀 😀

katkav
21. feb 2011

groka hlasi -0,8 kg a vsetky vas pozdravuje 😉

adky
21. feb 2011

@katkav no,to bude parada-uz nech je teplo,u nas je dnes taky mraz,ze hroza 😠

adky
21. feb 2011

@betty21 neviem,asi je to vo vzduchu 😀

yennn
21. feb 2011

@nanika nie nedohodli sme sa s @adky - ona iba podlahla nasim tlakom, co sme si ju s @debbie doberali, ze jej tusim neverime, tak musela hodit jedno plusko, aby jej graf zacal konecne vyzerat doveryhodne 😀 😀 😀
Adi nie, zatial nie som moc namotivovana, zial. Som v riadnej depke, ale to je zase suhrn viacerych faktorov, vratane zacpy, lezie mi to na nervy, chcela by som byt v poriadku uz.

A hanbim sa, lebo je to tusim najvacsi prirastok k akemu sa tu kto kedy priznal

yennn
21. feb 2011

@katkav ta vlaknina ktoru spominas, co je to zas? To je nejaky pripravok?

yennn
21. feb 2011

ja uz asi dnes dam čipok ☹

adky
21. feb 2011

@katkav no,ja nemam stare stihle veci,ale mam nove stihle veci-nakupujem si dopredu,ked nieco pekne vidim v obchode,lebo viem ze raz do nich vleziem-tak nech je to cim skor....mam take krasne jarne vzdusne nohavice a nie a nie sa do nich vtrepat-resp. vtrepem sa,ale ani nedycham aby som ich nepotrhala 😀

elen58
21. feb 2011

@jojina11 ahoj Joji držte sa a Vladuške prajeme skore uzdravenie,to ma tak mrzi tie detičky maličke to je len trapenie pre nich aj pre rodičov ☹

betty21
21. feb 2011

@adky asi 😀 😀 😀

nanika
21. feb 2011

@yennn na mna nemas, tych 8 kg, co som spratala za necele dva mesiace 🙂

adky
21. feb 2011

@yennn bohuzial,nie je to preto,ze ste si ma doberali,je mi luto ze mi neverite,ak vas napada ako vam mozem dokazat,ze fakt chudnem tak ako chudnem-sem s tym napadom - ja nemam co skryvat ☹

elen58
21. feb 2011

Baby yennn @katkav @adky o vas sa nebojim aj ked je to tento tyžden + vy to raz dva doženiete buduci tyžden budu take - až sa budeme divit 😀 😀 😀

yennn
21. feb 2011

@nanika to ani neviem ze si dala +8 za dva mesiace 😲

yennn
21. feb 2011

@adky co si pipi, hadam si nemyslis ze ti vazne neverime?? 😀 😀 😀 Len sme sa zamyslali, ako je to vobec mozne, takto neoblomne si ist za svojim cielom 🙂 Slovo "zazrak" som uz urcite v suvislosti s tebou povedala, takze nebudem sa opakovat 😉

adky
21. feb 2011

@yennn lenze rypete do toho uz dost dlho,az ste presvadcili aj mna 😕

katkav
21. feb 2011

@yennn to je taky prasok, predavaju ho v lekarni, zmiesas s troskou vody, zapijes poriadne vodou a pomaha to.

katkav
21. feb 2011

@adky za chvilku budes moct dychat normalne, aj ti volne budu 😉

adky
21. feb 2011

@elen58 no az som zvedava ci to bude tak ako prorokujes,ale posnazim sa 😀

adky
21. feb 2011

@katkav no,sestra ma 70 kil a su jej ako uliate (ale ma inu stavbu tela-ked mala 85 kil ako ja teraz-vyzerala na viac) ....ja chcem ist tiez na 70 😎

katkav
21. feb 2011

@elen58 vdaka za podporu 😉 uz som sa na seba nastvala, takze som nastartovana, snad sa mi vaha v pondelok odvdaci 😉

katkav
21. feb 2011

@adky tak potom, ked budes mat 70, budes vyzerat na 55 😉
ja mam jedny rifle v skrini, ktore obleciem az budem mat 70 kil, neviem sa ich dockat 😉 ja mam dost tazke kosti, takze ja by som pod 65 kil ani nechcela ist, lebo pri 62 vyzeram anorekticky, postava typu lollipop 😉

adky
21. feb 2011

@katkav tak na vianoce by si sa do nich mohla vpratat-ak sa posnazis,urcite to bude stat za to-cely ten rok 😉

katkav
21. feb 2011

@adky ved uvidime, dufam, ze do Vianoc uz bude na ceste Tomaskov surodenec 😉 ale bolo by to super. Ty uz budes mat dovtedy 55 😉

adky
21. feb 2011

@katkav eeeej 55,ja budem rada ked si tu 70tku udrzim-uz nastalo 😎
Cize chystate pre Tomaska surodenca,hej? Tak to sup sup-hor sa do chudnutia,aby si po porode nebola opat trojciferna 😎

yennn
21. feb 2011

@adky moja to dufam nemyslis vazne, ze moje podpichovanie ta vazne spochybnilo 😔 😢 Ja uz budem ticho. Prepac nechcem ti nijako liest na nervy, netusila som ze prekracujem hranicu trpezlivosti. Stava sa... 😉
Si perfektna, krasne ti to ide, a ja predsa z vlastnej skusenosti viem ze to ide aj takto rychlo. Aj ked - nikdy som nemala take dlhe obdobie bez prehreskov ako ty. A to je prave to co obdivujem. Len tak dalej. Dufam ze tych +0.4 strasieš do stredy a zase buduci pondelok nam nejakym kilovym ubytkom dokazes, ze si stara_dobra_odhodlana_nezastavitelna_a_neodklonitelna adky 😀 😀 😀

katkav
21. feb 2011

@adky no ved ja mam ciel 85 kil do jula, tak snad sa mi to podari, bolo by super, keby bolo menej a paradne by bolo, keby pocas tehu islo tak cca 8 kil najviac hore. Vsak uvidime, snad sa mi cez leto podari dat nieco dole 😉
ty budes mat do Vianoc urcite menej ako 70, to sa mozeme stavit 😉

adky
21. feb 2011

@yennn kde je ta stara_dobra_odhodlana_nezastavitelna_a_neodklonitelna adky ??? Nevidela si ju niekde? Mne sa nejako stratila,uz dlhsiu dobu ju nemozem najst 😠 Zisla by sa mi-nech ma opat nakopne a namotivuje 😀
Tak,nepisala som ti to,ale citila som sa tu taka ...ako by som to presne vystihla....nechcena? mala som pocit,ze moje chudnutie beriete s rezervou 😨