Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
groka hlasi -0,8 kg a vsetky vas pozdravuje 😉
@nanika nie nedohodli sme sa s @adky - ona iba podlahla nasim tlakom, co sme si ju s @debbie doberali, ze jej tusim neverime, tak musela hodit jedno plusko, aby jej graf zacal konecne vyzerat doveryhodne 😀 😀 😀
Adi nie, zatial nie som moc namotivovana, zial. Som v riadnej depke, ale to je zase suhrn viacerych faktorov, vratane zacpy, lezie mi to na nervy, chcela by som byt v poriadku uz.
A hanbim sa, lebo je to tusim najvacsi prirastok k akemu sa tu kto kedy priznal
ja uz asi dnes dam čipok ☹
@katkav no,ja nemam stare stihle veci,ale mam nove stihle veci-nakupujem si dopredu,ked nieco pekne vidim v obchode,lebo viem ze raz do nich vleziem-tak nech je to cim skor....mam take krasne jarne vzdusne nohavice a nie a nie sa do nich vtrepat-resp. vtrepem sa,ale ani nedycham aby som ich nepotrhala 😀
@adky moja to dufam nemyslis vazne, ze moje podpichovanie ta vazne spochybnilo 😔 😢 Ja uz budem ticho. Prepac nechcem ti nijako liest na nervy, netusila som ze prekracujem hranicu trpezlivosti. Stava sa... 😉
Si perfektna, krasne ti to ide, a ja predsa z vlastnej skusenosti viem ze to ide aj takto rychlo. Aj ked - nikdy som nemala take dlhe obdobie bez prehreskov ako ty. A to je prave to co obdivujem. Len tak dalej. Dufam ze tych +0.4 strasieš do stredy a zase buduci pondelok nam nejakym kilovym ubytkom dokazes, ze si stara_dobra_odhodlana_nezastavitelna_a_neodklonitelna adky 😀 😀 😀
@adky no ved ja mam ciel 85 kil do jula, tak snad sa mi to podari, bolo by super, keby bolo menej a paradne by bolo, keby pocas tehu islo tak cca 8 kil najviac hore. Vsak uvidime, snad sa mi cez leto podari dat nieco dole 😉
ty budes mat do Vianoc urcite menej ako 70, to sa mozeme stavit 😉
@yennn kde je ta stara_dobra_odhodlana_nezastavitelna_a_neodklonitelna adky ??? Nevidela si ju niekde? Mne sa nejako stratila,uz dlhsiu dobu ju nemozem najst 😠 Zisla by sa mi-nech ma opat nakopne a namotivuje 😀
Tak,nepisala som ti to,ale citila som sa tu taka ...ako by som to presne vystihla....nechcena? mala som pocit,ze moje chudnutie beriete s rezervou 😨

@adky no vsak vtedy bude urcite platit, ze od prijatych kalorii odratas kopu kalorii, co spalil pohyb a pojde to jedna radost 😉 to bude mat kazda z nas aspon kilove ubytky tyzdenne 😉 aj do plaviek bude treba trosku schudnut 😉