Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky to si myslim, ze je realne, 15 kil za 4 mesiace, plus ked bude leto, tak bude viac pohybu, takze je mozne, ze schudnes aj viac 😉 3 roky 3 mesiace 3 tyzdne a 3 dni prejdu rychlo, treba chudnut aj do siat 😉 ako ti ide ucenie na prijimacky? ja som pocas prveho tehu pribrala iba 6 kil a teraz uz mam menej ako pred tehu, menej ako som mala v roku 2008. Ja mam teraz ciel 92 kil, tolko som mala v case zasnub, aj okolo svadby 😉 a 80 kil som mala, ked som sa zoznamila s manzelom pred 7 rokmi, tak snad sa k tomu cislu pomaly priblizim. 😉
ja to vidim tak, ze do leta budes mat 65 kil 😉 a pozor na to, predpovedala som ti aj zasnuby, takze moje hlasky sa plnia 😎 😀 😀 😀
@katkav nekojim uz strasne dlho, kojila som bohuzial iba 3 mesiace aj to nie cele, snazime sa, no... nejako nejde uz pol roka, s jednou vynimkou ☹ , ale tak potesila si ma, a ked sa druhe nepodari, tak pojdem snad do nejakej prace, tak aj 10 kil je super...joooooooj, nech ta moje telo vypocuje a odpadne zo mna tych 25 kil... 😉
@yennn @adky @ivana82 a neviem kto ešte...na tú zápchu je dobré psyllium je to vláknina...ak má človek problém s WC-ckom tak ako som ho mala aj ja tak sa užíva ráno, večer cca 10g....ja to volám, že sú to také piliny, ktoré zalejete vodou, mierne premiešate a vypijete a zapijete ďalším pohárom vody...odkedy si to dávam tak s prepáčením seriem ako blázen, nie je lepší pocit ako sa ráno zobudiť prejsť sa trošku po byte a ísť sa poriadne vykadiť 😀 ...odporúčam
@ivana82 to si pamatam. ☹ No mozno by si sa mala nastartovat na chudnutie a odlozit babatko na chvilku na stranu, nech idu kila dole, aj by si myslela na nieco ine a mozno by sa babatko zadarilo hned (to tak byva, ked clovek tomu necha volny priebeh) 😉 alebo druha varianta... ked schudnes tych 25 kil, tak sa zadari aj babatko 😉 takze sa len treba pustit do toho 😉 mozno do marca sa vela nepodari schudnut ale do leta bude urcite vidno zmenu 😉
Ahojte bojovníčky, tak ja hlásim 75 kg, čiže -0,8kg...uf,ale bolo to aj s prehreskami kedze som mala pred ms ☹ ...dufam, ze uz budem odolavat 😅 . a gratulujem vsetkym, co maju ubytky alebo prirastky..ved aj to musi byt a aj na mna urcite dojde kriza,ale aj tak ste super ako sa nevzdavate a nedate sa odradzat prirastkom 😉
@katkav to je zlate 😀 Mam svoju dobru vesticu 😀 No uvidime ci 65-az som zvedava na tvoju predpoved-bude z teba nova Sibyla? 😀
Nooo,uz to nie su3 roky, 3 mesiace,3 tyzdne,3 dni ....uz len 3 roky, 3 mesiace, 3 tyzdne a 6 dni 😀 (ak spravne pocitam 😀 )
V sobotu idem skusat take univerzalne saty-su mojej sesternici,velkost sice 46,ale ona sa vydavala ako 55 kilova--vzadu maju snurky-daju sa pekne poviazat a prisposobia sa na kazdu postavu,tak som zvedava ako budem vyzerat 🙂
ahote kocky. V sobotu sme sa vratili z nemocnice. Teraz s vami nebudem chvilu chudnut. Mam nasadenu prisnu dietu 😔 .
@katkav nie,datum este nemame,ale a valentina to boli 3 roky,3 mesiace,3 tyzdne a 3 dni-teraz je to uz menej,nie? 😀 Ja si kupujem saty od sesternice-su krasne http://www.facebook.com/photo.php?fbid=11515822...

@katkav no,ja som do konca marca mala ciel 75 ....do leta by som mohla mat 70-to je 15 kil dole za 4 mesiace-nie je to az take nerealne,ze? 🙂 Ty si ani pri prvom tehu nepribrala vela,ze? Alebo si pisala,ze mas presne tolko ako pred tehu? 106? Neviem ako to bude po chudnuti,ale ty chudnes lezerne-pomalicky,takze by si nemala vela nabrat 🙂