icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

idris
24. feb 2011

@adky v pohode môže sa aj tam ;) ak budú baby za to

idris
24. feb 2011

@tinika gartulujééééééééééééééééééééé velmi moc , teším sa s Tebou 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a keď budeš rásť budem sa ešte viac tešiť 😉 😉 😉 😉

pandrholka
24. feb 2011

@katkav korunky neprinesie 😀 ...čo nevieš, že máme evriká 😀 ....no ani moja váha nič moc, odkedy som sa prestala kontrolovať na stobclube 😠 ...hmmm tak pri takom dobrom chlebíku by som ani ja nezostala len pri jednom krajci 😅

katkav
24. feb 2011

@pandrholka ozaj? odkedy? ja chodim do tesca stale s patkorunou, ktoru davam do vozika...som v soku 😉 sa mi zdali tie nakupy take lacne 😀 😀 😀 vsak aj ja asi nabehnem naspat na stobklub, lebo nejak to vazne, niekde robim pravdepodobne chybu, bud jem prilis malo, alebo je zlozenie zle, neviem, ja na to pridem, ked som si vazila, tak islo krasne pomaly 2,5 kila za tyzden dole a teraz hore, stojim, nem paci sa mi to, musim to zmenit 😉

blondinka42
24. feb 2011

baby ja som bola vzdy chuda jak lata,a mala som problem pribrat ale po porode mi ostalo 6 kg navyse ktore som doteraz zial nezhodila a este som aj pribrala....tak vzdy som chcela pribrat,tak mi treba....teraz by som chcela zasa schudnut 😖

pandrholka
24. feb 2011

@katkav vieš, že ani neviem?!?!?...no ja mám pocit, že jem tak ako vtedy keď som si to rátala, ale asi to tak nem bude, bo by to šlo isto lepšie...chcem sa úplne od veci opýtať...malý mal dnes na návšteve svoju krstnú a tak sa unavil, že mi zaspal o pol piatej, mala by som ho asi zobudiť, či?!?!?...bo šak treba ho prezliecť, prebaliť a hlavne napapať a to nehovorím o tom, že by mi stával kedy?!?!...o tretej ráno 😀

katikatika
24. feb 2011

@katkav no inak asi to bude aj v tom veku - mam uz 35 prec a dve deti, ael ak schudnem, tak to uz bude navzdy, lebo tretie dieta nechceme 🙂

katikatika
24. feb 2011

@adky ty si ale vtipalek! Sranda ako nemozes vediet, ako si schudla, ale mas pravdu, tajomstva treba uchovavat.

katkav
24. feb 2011

@pandrholka a poobede ti nespinkal? ja by som ho asi nechala tak, nech sa zobudi sam, lebo potom bude asi mrzuty, ked ho prebudis, nie? lebo mne maly tiez tak sem tam zaspi ale to len na chvilku, potom je chvilku hore a ide spinkat normalne a rano sa zobudi tiez ako obvykle.
Musim si cez vikend nakupit a budem vazit 😉 uz som rozhodnuta.

pandrholka
24. feb 2011

@katkav no dnes mal rozhádzaný režim..od pol šiestej mi džavotal v postielke pak doobedu pospal len pol hodiny, okolo dvanástej zaľahol a len čo sa za mnou o štvrť na dve zavreli dvere sa vraj zobudil...už sme hore...volala prababka na pevú a zobudilo ho to 😨 ...asi sa aj ja veru pustím od pondelka na váženie ak nebude úbytok 😠

tinika
24. feb 2011

@idris 🙂) vdaka 🙂 jo a potom ja budem jak slon a vy modelky 🙂) a ked vy pojdete druhe kolo tehu ta ja s kym budem chudnut?

idris
24. feb 2011

@tinika stále niekto bude s Tebou 😉 😉

katkav
24. feb 2011

@katikatika poslem ti IP 😉 vsetky chudneme priblizne rovnako, len niektore z nas hresia viac, ine menej, niektore mame za sebou milion diet, tak to ide pomalsie, niektorym rychlejsie.

adky
24. feb 2011

@katikatika NIE,tak som to nemyslela,chudnem presne tak ako vsetky baby ktore su tu,len mam svoj vlastny system,ale jedalnickou som do tejto temy hadzala neurekom,len neviem presne na ake strany 😀

katkav
24. feb 2011

@pandrholka vidis a mas po probleme, prababka ho vyriesila 😉 tak bol len unaveny, vsak ho skus prichystat do postielky a ked tak cudne dnes spinkal, urcite zaspi zase normalne a nebudete o tretej hore.
Ja si musim ist aj nakupit, lebo nejak dosla zelenina, tusim iba mrazena je 😉 Ved uvidime, co povie vaha v pondelok. Inak tebe urcite povie kilo dole, ty ju mas tak nastavenu 😉 😀 😀 😀

adky
24. feb 2011

@blondinka42 Vitaj,precitaj si par stran z nasej temy,hlavne tie zaciatocne,su tam rady,stravujeme sa racionalne 5x do dna papkame zdravu stravu,pijeme aspon 2 litre cistej vody ...info o racionalnej strave najdes aj napr. na stranke www.chudnutie-ako.sk 😉

macekovam
24. feb 2011

@katkav ale kdeze.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,,pani,,sestricka🙂

pandrholka
24. feb 2011

@katkav veru mám po probléme...no len o tomto čase už máme nočný spánok, dúfam že tak do hoďky zaspí...ja k obedu jem len mrazenú zelinu...teraz majú moje obľúbené mrazené zeliny v akcii tak zajtra vyšlem manžela keď pôjde z práce....no určite nebude kilo dole, budem rada ak bude menej aspoň o trošičku...cítim sa tak hrozne plno 😒

katkav
24. feb 2011

@pandrholka aj ja mam nieco este v mrazaku, ale nejak som zacala varit od minuleho tyzdna klasicke jedla, tak preto mi asi vaha nejak nejde dole 😉 ale ona raz pojde, do leta urcite nieco odide, s tymi kilami sa musim rozlucit 😉

katkav
24. feb 2011

@macekovam a budes byvat aj s manzelom a malym v BA? drzim palce a ides studovat vseobecnu sestru, ci aku?

debbie
24. feb 2011

@idris bude dobré ak dame limit s fotkami 😀

pandrholka
24. feb 2011

@katkav to sú aké klasické jedla?!?!?...jakože napr. perkelt, knedlo vepřo zelo?!?!? 😀 ...tak už búvame 🙂 ...isto sa pekne postupom času so svojimi nadbytočnými kilečkami rozlúčiš tak ako aj my ostatné 😉

tiffanka
24. feb 2011

@solange ja som tiež rozmýšľala na zumbou...ale som to včera pozerala na youtube, tak som sa aj nasmiala, že aké som drevo 😀 ...proste mi to nešloooooooooooooooo 😠 Ale veľmi potrebujem nejaký pohyb...lebo mám o šesť kíl viacej ako pri návrate z pôrodnice. Ešteže sa nosia vetrovky, ale už nie dlho.. a mám problém, čo na seba...čo mám robiť?

nanika
25. feb 2011

@katkav ja odporucam ten slatinsky celozrnny, teraz ho ma tesco v katalogu, neviem co stoji, tusim 89 centov, je fakt 100% celozrnny a je chutovo vynikajuci, ze ani rodina nezbada, ze je celozrnny 🙂 len ci ho budu mavat aj mimo akcie :(

macekovam
25. feb 2011

@katkav budem byvat sama na ubytovni...niekde ju tam vraj maju...vseobecnu uz mam teraz by som mala ist na anesteziologicku....deturence budu doma s tatkom dovolenkovat bez mamy🙂

nanika
25. feb 2011

@macekovam Drzim prsteky, pri deckach je studovat o zivot. Ja si pockam, az dostuduje mm a potom snad uz budem robit a urobim si aj ja aspon bc, lebo dnes je uz taka doba, ze titul sa berie ako samozrejmost a ked ho nemas, pozeraju na teba, akoby si bola menej clovekom :(

nanika
25. feb 2011

@katkav to byvas niekde pri svagrovcoch, ja som sa v tom hopla bola pozriet, cez tyzden je od 9-11 spolu za 1,5 eura pre decka, tak budem obcas chodit vtedy. Utorok chcem ist na zapis do skolky a uz teraz sa modlim o zazrak, nech mi Oliho vezmu, aj ked som na rd. No ale ako hovorim, bol by to zazrak 😖

Mne ta vaha tiez viazne, musim byt na seba prisnejsia a zaclenit viac zeleniny, ale teraz sa skor snazim stravovat viac kaloricky, lebo si uvedomujem, ze cas dojcenia sa mi uz krati a nechcem potom jest len 5000 kj za den :(

katkav
25. feb 2011

@pandrholka robila som madarsky gulas, lebo som nevedela, co uz varit. Dakujem, dufam aj ja, ze sa tych kil zbavim. Len teraz doma nemame ziadnu zeleninu, tak budem musiet ist na nakup, nech mam co jest a nejem len blbosti.

nanika
25. feb 2011

@katkav vela zdaru, tu je vraj -12 a uragan, tak dobre nakup, ja nevytrcim dnes paty z domu 🙂 Muz bol v skolke, ze mozete nechat ziadost, ste 78 v poradi a hlavne ze prihlasky podavajte od 1.3. 😠

katkav
25. feb 2011

@macekovam oooh, takze budes uspavac hadov? 😀 😀 😀 a to ako dlho budu bez mamy? vsak na vikend budes chodit domov, ci nie?