Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, ja nič nestíham hlavne nestíham jesť 5x denne ☹ Tamarka už štvornožkuje a dokáže sa postaviť, takže stále len dávam pozor aby niekde nespadla, takže pokiaľ nespí tak som rada že sa napijem vody, a poobede spí len vonku v kočíku takže vtedy zabudam aj na vodu kedže si ju neberiem zo sebou 😒 ale pokúsim sa polepšiť. Pôstne predsavzatie stále dodržiavam a už to aj celkom dobre znášam total bez sladkého a nemám ani nejaké abstinečné stavy 😀
@adky
@tutulka12 mať takého precvičovateľa aj mňa by zumba uričte bavila 😀 tiež by mi ani nevadilo keby nahodou bol gay 😀 😀 ja som už mala tu česť sa stretnuť s lesbami, dokonca s párom a nikdy by som nepovedala že su lesby, myslím že na babach tak nieje tu orientáciu vidieť ako na mužoch, naozaj 😉
kočky pozrite čo som našla, podľa mňa to nie je možné 🙂 http://www.janinblog.com/
Skúšali ste niektorá chudnúť takto: http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/chudnite-so...
@betty21asi 😉 to nie je mozne...uz sme to tu raz spomynali....
@yennn , no veru včeraj ší deň bol parádny, ale aj ten dnešný, zasa som sa narobila ako kôň 😀 ale stálo to zato, nemusela som už potom cvičiť, ale zajtra budem, ak si ešte teda voľačo v záhrade nevymyslím 😀 sa poznám, ked ma to chytí, robiť až do odpadnutia 🙂 pitný režim dnes len na 50% neviem kto to tu spomínal, že dieťa štvornožkuje a už vstáva a tak dáva naň pozor, no ja som na tom tak isto, dnes môj chrústik na seba prevrátil stoličku, tak má značku na líčku 😠 ale myslíte si, že si zapamätala? kdeže, o hodinku už robila to isté 🙂
všetkým vám prajem pekný večer 🙂
Ahojte babulky, konecne som sa sem dostala, skusim vas dnes dopisat, aspon, ze ste ma setrili 🙂 Doma sme chory, Eme sa vcera predral prvy zub, takze sme to stihli do roka, hura. Ja mam krizu ako fras, neviem, co bolo spustacom, asi ta domaca kriza s manzelom, aj ked sa mi zda, ze sice je uz asi za nami, ale nie je prediskutovana, co ma este caka... Takze sa cestne priznavam, zeriem uz treti den a vaha ide hore. Neviem sa zastavit, stale myslim len na jedlo, do toho ma choroba obchadza, tu je take usmoklene pocasie, nejako nevladzem dalej. Dufam, ze kriza prefrci tento tyzden a uz bude klud, nerada by som nabrala tazko schudnute kg naspat :(
Tak a teraz idem reagovat postupne, mozno pre vas uz aj od veci 🙂
@sanym mojka, tesi ma, ze si si splnila takto v predstihu uz tvoj marcovy ciel, blahozelam a z celeho srdca doprajem 🙂
dobré ránko, my máme za sebou ďalšiu náročnú noc kvôli zúbkom...polku noci som moje malé chúďatko prehojdala na rukách, masírovala som ďasienka, čičíkala a hrala sa s ním...potom našťastie zaspinkal....ale hlavu mi ide rozhodiť a ešte keď vidím to počasie, síce ešte neprší, ale je to na spadnutie...idem sa obliecť a Dadka odviesť do škôlky a potom sa budem hrať s Teom, keďže mám popratané a aj navarené zo včera. pekný deň 🙂
@evabb35 ja len otvaram oci nad tym, co dokazu ludia urobit, aby schudli. Neviem, nepaci sa mi to a mam vazne pochybnosti, ze je to vyzivovo ok. Ak niekto potrebuje schudnut par kg po porode, nepoviem, ale vtedy zaberie aj hociktora dieta, lebo ta zena ma bud vyborny metabolizmus, alebo vie, ako jest tak, ze nepribera. Ale u cloveka, ktory nevie jest a kvoli tomu pribera, to nie je absolutne riesenie. Budes sa tak stravovat do konca zivota?! Ja si to teda predstavit neviem a co je to do kelu za zivot, to je infuzia, to je des :(
Dobre ranko prajem, kto potrebuje ostrihat vlasy, mame leva 🙂 Potrebovala by som nejaku dobru kadernicku v Petrzalke, nepoznate?
ahojte....konecne mam chvilu aby som s vami pokecala.

@adky závidíš čo? sa musíš rýchlejšie prezliekať, lebo on si ide asi vždy po hodine pre vodu 😉