Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Krizy nie su od principu zle, ide o to ich prekonat a ist dalej, lebo tu budu vzdy, co uz narobime 🙂 Ale za to, aby sme to vzdali to nestoji, to je zahodenej roboty kopec a casu :( Katikatika, myslim na teba, nech sa ti dari 🙂
caute baby,
dnes som sa rano postavila na vahu a ze minus 900 gramov od vcera 😕 😕 😕 , tak som nechapala postavim sa znova a uz len minus 300gramov ☹ , aj tak dobre 😵 ,ale nezabite tu vahu ked vas takto naserka 😠 😠 😀 😀 😀
@nanika som rada ze si rozhodnuta jej jednu uvalit😉
inak baby nepiste tu o cokoladkach a podobnych veciach ja si potom myslim ze aj ja mozem 😠 😠
a NEMOZEEEEEM 😅 som na seba hrda ako mi to ide, aj do potravin uz idem bez obavy ze si kupim nejaku horalku 😉
@nanika az si tu spominala, ze na stob ked nahadzujem jedalnicek tak ta energeticka denzita ma byt okolo 500KJ? to sa mi dari horsie, inak mam viac menej vsetkych smajlikov zelenych, len zeleniny viac ako 250 gramov za den nedam 😕 😕
@sevzuz tak si daj kysle uhorky, alebo cviklu k obedu, to sa rata tiez 🙂 Prosim ta, kto je tu taky dokonaly, aby isiel stale na 100%, nikto tu nie je robot, ale snazime sa, nie?
V pondelok pride krstny s tatom, budu mi robit elektrinu, musim upiect kolac, to budem zasa slintat ako bernardin :(
A do kelu, ja som niekde zalozila krajcirske metre a o tyzden a nieco je koniec marca, baby, uvedomujete si, ze budeme sumarizovat a ja nemam meter, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@debbie POZNAME POZNAME, ZOžEREM VšETKO SLADKE čO DOMA MAME DO POSLEDNEHO ZRINIEčKA 😠 a ked ma to chyti A my zrovna nič sladke doma nemame tak bežim do obchodu v tom momente.... už sa mi aj take stalo. takže prazdna špajza v mojom pripade nieje učinna prevencia 😅 ked musim tak musim
@sevzuz ja ti fakt uprimne z&avidim že ti to tak ide.... ja to proste tak n 100% neviem.... ten cukor je pre mna tak amala droga
Babule, ja som bohužiaľ presne ten typ, že idem buď všetko alebo nič. Čiže akonáhle sa dostaví nejaký väčší prehrešok, nedokážem to zastaviť a začnem žrať ako divá. Práve to sa potrebujem naučiť, že aj keď prídu horšie dni, treba to prekonať a ísť ďalej.
Ahojte.
Ja som dnes bola trochu posedieť pri "kávičke", tak som si dala grécky šalát a 100% jablkový džús. Mala som to ako skorší obed a ako neskorší som si doma robila tofu s olivovou omáčkou a zemiaky. Ale keď som nahadzovala na stobklub, tak kJ v pohode, snáď sa pre to nemusím zožierať 😀
Tak baby ja si dala na olovrant palacinky 3ks padli len tak ,ale nieje mi to luto proste prišla chut tak sme si urobili a všetci si len tak zalizovali ,na večeru už dam len daku zeleninku,myslim že to je v pohode 🙂
Dobre ranko 🙂 Pre inspiriciu, prave mam rozcitanu Hanka Kynychova Tajemstvi zivotniho stylu aneb tvuj osobni trener a radce , da sa to stiahnut na nete v pdf 🙂 Ak tam bude nieco zaujimave, co by bolo na nieco aj ostatnym, tak sa samozrejme podelim 🙂
dobré ránko. Som stratený prípad, každú noc zožeriem buď 30 dekovú milku, alebo iné sladkosti v uvedenom množstve. Ráno si vždy poviem znechutená sama sebou, že už dosť nočnému žraniu, ale samozrejme, že chuť na čokolády nado mnou vždy zvíťazí. Ako pravá závisláčka utekám každý deň do potravín pre moju dávku. Už sa ani radšej nevážim a alibisticky túto svoju úchylku sama pred sebou ospravedlňujem tým, že veď predsa dojčím, tak sa nesmiem obmedzovať...
ak ja v pondelok zahlasim minus, tak to bude zazrak 😠
@kutlicka ja som fungovala rovnako, ficala som na zaciatku na cokolade a ked si teraz predstavim, ze stacilo, keby som mala nejake normalnejsie jedlo miesto cokiny, tak som uz mohla byt aka stihlunka 😉 starsia dcera ti nemoze pomoct s varenim alebo tak? nech si menej unavena? a nemusis ficat iba na prazdnych cukroch? kojenie pomaha organizmu lepsie spalovat a mozes sa zbavit par kil, ak nebudes jest blbosti 😉 skus sa naucit trosku pravidelnejsie jest, urcite ti starsie decka mozu trosku pomoct aj manzel 😉
caute baby ako vam to ide ? Chodim sem malo sakris ale nie je kedy, ked nemam na sebe prilepeneho maleho tak sa treba ucit so starsim, takze nestiham...inak ja som uz treti den osmickova, ale nechcem to nejak vytrubovat, lebo ja mam problem s takymito hranicnymi cislami...akoby som schvalne skusala ze ked sa napraskam ci si to udrzim, takze nerucim za to ze do pondelka to aj udrzim 😎

ahojte kocky, pozeram, ze kazda mate pestre dni za sebou, no nam tecie do bytu, takze tak, menim pravidelne vedierka. 🙄 😢 na ner vy. co vam budem hovorit. tesim sa na pondelok. buduci tyzden to idem rozbalit v posilnovni, tym rozbalit myslim, ze aspon 4x do tyzdna tam budem varena pecena. drzte mi palce 😎 😎