icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

mia258
27. mar 2011

@macekovam asi 4-5, také polomáčané v čokoláde ☹

@katkav máš pravdu, už sme sa o tom rozprávali, že zbytočne neriskujeme. Prednejšie je zdravie, plávať môžeme ísť aj zajtra 🙂

debbie
27. mar 2011

Ahojte @nanika @adky , tak ja som to zvlááááááááááááááádla bez prehreškov... asi som už nakopnutá na 1OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO% tak grilovalo sa všetko možné dokonca som ja stála za grilom a robila som proschuto a vnom balený syr a bazalka a som myslela že umrem tak to vonalo ale nedala som si !!!!! ani jeden ks ... 😀 Dala som si plný tanier šalatiku a z grilu rajčinku a cuketu a kur.prsíčko nato a kolače boli kupované ale jeden doniesol kamoš to bolo ovocie a na podku cestíčko tenučké tak to som mala 1,5cm platok ale vyjedla som len to ovocie nebolo ani dosladené a za tanier jahôd 😀 😀 😀 jupíííííííííííííííííííí a dnes zase pekne poslucham 😀 už sa mi uľavilo poobede sa ide na korčule 😀

sanym
27. mar 2011

Ahojte. Tak ja sa dobrovoľne priznávam k prvému zlyhaniu - včera som pojedla všetko čo nezjedlo mňa. ☹ 😝 Ale to pozitívne na tom je, že zatiaľ čo inokedy by to znamenalo koniec snaženia a dlhú, predlhú žerku, dnes som sa zobudila a v pohode idem ďalej. To sa mi doteraz ešte nikdy nepodarilo. Zajtra to síce na váhe nebude ktoviečo, ale čaká nás nový štvrťrok. 🙂 😉

macekovam
27. mar 2011

@mia258 no co...keby si si nedala hned dala by si si 2 ine veci a nakoniec by si si si dala aj tie keksy ci nie??? u mna by to bolo takto 😀 ako sa poznam...aspon si to vzala kratsou cestou.... 😉 neboj 5 keksov ta spat na start nepostavi ak uz dnes budes posluchat 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉

hella23
27. mar 2011

@nanika fuuu, tak ja chodim spat okolo polnoci, ale vzdy si dam okolo 21tej nejake ovocie, alebo chrumem pri telke zeleninku...proste musim, lebo ten moj vzdy chrume nieco sladke, alebo slane... 😠

ale vcera som dostala pochvalu od mojej polovicky, ze este nikdy sa nestalo, aby som ja odmietla cipsy 🙂 tak mi to padlo dobre, ze si to vsimol 😀 dnes uz 3 den poslucham...no sama sebe sa cudujem 🙂 od porodu sa mi to stalo prvy krat.... 😲

debbie
27. mar 2011

@hella23 teším sa že sa ti krásne darí, ak by prišli aj krízičky čo vieme že to vždy príde budeš vedieť , že sa to da aj takto krásne zvladnuť ako ti to ide teraz 🙂 a zase sa nakopenš 🙂 držím palčeky

debbie
27. mar 2011

@sevzuz ahoj no ako,bola si v tom fitku??? Dufam že premôžeš strach a obavy a pôjdeš , potom nam to tu porozprávaš a poučíš nás z prvej ruky... 😀

debbie
27. mar 2011

No vidím že som tu zase sama ako vždy idem pripraviť na stôl obedík ..papa večer 😀

hella23
27. mar 2011

@debbie dakujem 🙂 tak vidim ako sa tu vsetky snazite, tak viem, ze nie som sama...spomeniem si na vas baby a na vase vysledky... 😀 tak ked uz som sa pridala, tak sa nechcem nechat zahanbit 😉 a v juni sme pozvani na svadbu, tak musim dat dolu par kil 😝
no vsak aj tebe sa pekne dari...to je este vo hviezdach, ze ked budeme grilovat ci sa mi podari odolat ... 😅

yennn
27. mar 2011

@katkav uhm, presne tak 😉

adky
27. mar 2011

@debbie No klobuk dole Katka !!! Si úúúúúúúúúúúúžasnááááááá !!!!
Oslavu si zvladla bravurne, na 1* ,ja by som isto takym specialitam neodolala,niekedy ano,ale teraz urcite nie,mam povolenu pevnu volu. Patri ti moj obdiv,tesim sa s tebou. Pravom mozes byt na seba hrda 😉

adky
27. mar 2011

@sanym a to je dolezite,vstat a pokracovat s hlavou hore aj dalej , super 😉

adky
27. mar 2011

@yennn ja plne suhlasim s tvojim nazorom. Je zbytocne 2x sa vazit a merat,tiez by som to dala tak,ze zajtra je koniec marca a zaciname s novym cielom, 😉

elen58
27. mar 2011

ahojte dievčata ako sa mame? ja som po obediku,pijem kavičku a čakam kym vstanu drobci inak
@debbie je tak gratulujem ako si to krasne zvladla to sa ti zajtra určite vaha odvdači 😀

elen58
27. mar 2011

@ivana82 Ivi ty nebud smutna ved ty tomu určite na klb prideš a ta vaha bude musiet raz zist dole,len to moja nevzdavaj leto sa bliži a predstav si že chceš byt kočka par kg určite stihneš dat dolu 🙂 🙂 🙂

katkav
27. mar 2011

@ivana82 tak ja som si vsimla, ze ked mam pred ms, tak pms odo mna chce, aby som zjedla viac sacharidov, tak sa snazim jest take viac sacharidove jedla, inak niekedy len hladam, co by som zjedla a zabudam pit, takze si radsej robim caj, aj ked citim sa vtedy viac unavena, bez energie, mozno preto clovek hlada nejaku blbost, co by zjedol. Urcite na to raz prides ako ten pms okafrat, neviem si predstavit, ze by som ho mala dlhsie ako 3 dni, by ma asi porazilo.
@debbie ty mas aku pevnu volu, sice kuracie prsia a zeleninka museli tiez chutit vyborne 😉
@sanym az jeden den zlyhania? za stvrtrok? vsak ty si ukazkova a tie kila, co si za ten cas dala dole, ved ti to ide super.

ivana82
27. mar 2011

@katkav
@elen58 kocky, dakujem za podporu, nieco este vyskusam, no ani dnes som neodolala a uz som si dala cosi sladke 😠 😠 😠 ale aj tak je to lepsie ako po minule dni...este raz diky za rady a podporu... 🙂 🙂 🙂

vejula
27. mar 2011

@sanym ber to pozitivne jednodnove prežieranie je v poho aspon si si naštartovala metabolizmus viac a teraz bude spalovať ako o dušu 😉

sanym
27. mar 2011

@katkav @vejula vďaka za podporu. Ja viem, že to nie je nič hrozné. Ale u mňa predtým také niečo neexistovalo. Vždy keď som zjedla niečo zakázané, okamžite som sa na celé chudnutie vykašľala a nasledovalo nekontrolované žranie. Teraz prvýkrát to so mnou neurobilo vôbec nič, dokonca nemám ani žiadne výčitky (čo predtým tiež nebolo) a idem ďalej. Som presvedčená o tom, že je to vďaka tejto téme a vám všetkým žienky. 🙂 😉

zuza80
27. mar 2011

ahojte žienky.Boli sme pár dní bez pc, preto malá odmlka. a navyše aj prehrešok bol, čokoládka,ale keby len kúsok bolo by ok, ale skoro celá... no čo už...tiež čakám svoje dni, tak som taká žravá. už neviem,čo by som zbodla. no idem si vás radšej prečítat.

idris
27. mar 2011

Ahojte žienky tak ako sa máme ?? Ja som bola včera na Zumba párty no 3 hod a mala som dosť večer som odpadla do postele ale bolo super prepotzila som 3 trička 4 gatky a 2 podprsenky vypila vyše 2l vody 😀 Ja som momentálne vo fáze udržiavania lebo dole mi to nejde tak aspoň nech to nejde hore 😅 😅 teraz 2 tt tu budem pomenje lebo som u mamy a tam ide strašne pomali net a neotvára mi to stránky 😠 😠

jojina11
27. mar 2011

ahojte babule, všetkým vám prajem pekný večer, idem dočítať aj včerajšok, mám resty 🙂

jojina11
27. mar 2011

tak prečítala som poctivo všetko nedočítané, baby a keď pozerám na počet strán, že "600" no páni, ale píšeme ako draci, tak pardon ja teraz nie, ale vy všetky ostatné, to je super, aj dievčatá ,ktoré , len tajne čítajú, a neprispievajú a nie su v tabuľke, aspoň majú čo a určite to pomôže aj nám všetkým ostatným,
registrujem, že sme sa zasa rozrástli, takže vítam vás všetky nové dievčatá a želám veľa síl a chuti do chudnutia a hlavne nech tie kilá navyše idú preč aby ste boli všetky také, aké si prajete byť.
Ja som na sebe zistila, že celý týždeň priberám a chudnem až v sobotu 😀 no neviete prečo? Nemôžem sa ani vyhovoriť na pms dokelu, a potom ideme v nedeľu k svokre poobede a tam koláčiky a všeličo, no ja nevydržím a vždy aspoň okoštujem, moja pevná vôľa v tomto ohľade je na bode mrazu, no katastrofa, tak som zvedavá na zajtra,
včera som sa zasa dorobila v záhrade ako pes , do odpadnutia, ale mala som tam zo sebou fľašku vody/ nie vodky 😀 / a tak som sa snažila aspoň piť.
Všetkým vám ešte raz prajem pekný a pohodový večer 🙂

sevzuz
27. mar 2011

@debbie
ahoj este som nebola v tom fitku uvidim ci na to niekoho nahovorim zo svojho okolia lebo sama tam FAKT nejdem, to je na mna vela. Jasne ze by som potrebovala poradit s cvicenim a s vecami okolo, ale som taky "sralko".

KOnecne sa mi pohlavaha dolu dufam ze je to tym ze som si dala na elipticale pri cviceni pozor na tepovu frekvenciu, a znovu mi to pojde dolu to kilo za tyzden,l ebo na to ze som viac menej len zacala s chudnutim je pol kila pri mojej vahe a kazdodennom cviceni malo.

K teme zravky pri PMS to ja nemavam a som za to stastna. 😵

@katkav tusim ty si to tu spominala ze aj ked schudneme vzdy budeme ako abstinujuci alkoholici. Ano pridavam sa k tomuto nazoru aj ked sa zacnem normalne stravovat vzdy budem tuzit posladkom. Ale dnes uz viem ako to vyrovnat plus minus tak si budem moct aj nieco dopriat. Na to sa taaaak tesim 😵 😵 😵

nanika
28. mar 2011

Dobre rano. Akceptujem navrh vazenia len dnes - teda oficialne hlasenie. Takze ak je dnes oficialne uzavretie stvrtroka, hlasim svoju aktualnu vahu 77,4 kg miery prsia 96, pas 82, zadok 103, stehno 58. Celkovo som za tri mesiace schudla 12,4 kg a na cm prsia -10cm, pas -13cm, zadok - 12cm, stehno -3cm. Som spokojna, mala som niekolko skaredych kriz a aj tak je vysledok potesujuci, proste stoji za to sa zatnut a ist. 🙂 Svoj ciel som nesplnila o 1,4 kg, ale nevadi 🙂

Takze tento tyzden som dole 1,4 kg 🙂
Ciel si davam dostat sa pod 70 kg, to by bolo do 1.7. fajn 🙂

macekovam
28. mar 2011

ahojte...tak ja som za tieto tri mesiace schudla 5,7 kg...svoj ciel som splnila a prektocila som ho o 1 kilecko... 😅 bol realny a budem sa ho pridrzat..🙂na cm som stratila prsia 10cm,pas 7 cm,boky 4cm,stehno 4 cm...rameno 4 cm...nic som zbytocne neprehanala 😅 len som si tak v pohodicke chudla a som spokojna 😉 baby dakujem vam ze sem prispievate...radite...specialne podakovanie parti katkav a jennn za tabulku 😀 a tiez nanike za ochotu pomoct ..nanika diky ze nie si skupa na slovo🙂🙂🙂 velakrat si mi pomohla 😀

macekovam
28. mar 2011

@nanika paradne vysledky....kedy hodis foto???

tutulka12
28. mar 2011

@nanika blahoželám a obdivujem ťa! ide ti to super, aj keď si mala teraz slabšie obdobie, výsledky máš skvelé 😉

ja som už písala miery @katkav a tiež som spokojná, lebo mám všade mínusy, aj keď nie také veľké ako @nanika, ale tak ja som mohla sumarizovať iba marec, keďže som s vami začala chudnúť až počas posledného februárovho týždňa 😀
rozmýšľam, že na tento mesiac vyskúšam vypustiť aspoň sladkosti a slanosti, keď už si v jedení doprajem všetko, tak aspoň tohto prehrešku sa načas vzdám a uvidím či mi to pôjde rýchlejšie...snáď vydržím bez toho žiť 😀 😀

pekný deň baby 😎

fúha to si mám stanoviť cieľ do 1.7.??? hmmm tak čo ja viem...no 65 by mohla na váhe svietiť, keďže sa 16teho júla vydáva sestra, aby som bola za peknú 😀

tutulka12
28. mar 2011

@macekovam gratulujem aj tebe to ide skvele! 🙂

katulkaaaaaa
28. mar 2011

dobre ranko,baby ja sa tak tesim ze som sa k vam pridala,za tyzden co sa s vami radim tak som schudla 1,20kg....a predtym som mesiac stala na vahe...takze u mna supeeeer 😉