Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika no jogurt by sa mi asi za dve hodky v tom teple asi pokazil.a taku presnidavku by som mohla ??? joj ja surovnu zeleninu vobec nemozem som silny alergik...iba v uvarenom stave aj tom mi ju musi niekto ostruhat... 😝
@katkazabor jasne, prsnidavku mozes a kludne k nej par piskotiek, alebo celozrnnych susienok, v ramci normy 🙂 Tak potom teda nejaku tu bielkovinu, napriklad ten jogurt, aj ked je tam sacharid, treba skusit, mozno budes chudnut aj tak.
@nanika dobre dakujem budem si bravat uvdim ci to budem vsetko zvladat.ved po tom plavani s malou som viac unavena a dokonca som mala svalovicu ako po aerobiku..na ten teraz tiez nemam cas.je to narocne pre mna to plavanie hlavne na dochadzanie kedze byvam v mošovciach a plavanie je v martine..este ze tu byvaju nasi a mozem tu byt zaital.nechcelo by sa mi asi hned naspat letiet..aj mala hned zaspi co je unavena..
@katkazabor ja budem chodit na plavaren uz asi tiez tento mesiac, uvidim, ako sa to bude dat sklbit s mm, vecne pracujucim :(
musim ist..o chvilu cakam navstevu...) zatial papa 🙂
ahojte babulky, tak mrcha ma dnes ráno total položila beh nalačno odložený na štvrtú ak mi bude dobre noooo, včera som bola sama spokojná 30min.beh bez prestávky a ešte mi bolo malo dala som si 15st. kopček rýchlej chôdze 20min. ale bola som mokrá ako keby som plávala 😀 oblečená v bazéne hihii 😀
@macekova fotečky som videla šikulka a treba aj tu trošku ako ty píšeš pochváliť ak budú napr. tri také ako doteraz trošky, porovnanie bude vidno lepšie aj pre teba, ja vidím menšie bruško, strhná 😀 len tak dalej , držím palčeky nech sa ti darí
@nanika fotky ukazali to čo sme už dávno vedeli, že sa ti krásne darí , 😀 gratulujem
@nanika ja chodim s malou na ten kurz...odporucil mi to aj ortoped .malej sa velmi pacilo..boli sme zatial len dva krat..este nas caka 6 plávani..neviem ci budeme pokracovat dalej..je to dost aj financne narocne..
@katkazabor ja som chodila s olim od 6 mesiacov, sa poclapkat, u Emy sa mi to nedalo, kedze dve deti nemas sancu sama ustriehnut :( Tak som zvedava, ci z toho cosi bude, ci nie 🙂
ahojte baby...mohla by som sa aj ja ku vám pridať? mám rovnaký problém, po porode kilá držia ako prilepené...pred tehu som mala 57 kg,priblala som na 73 a z porodnice som odchadzala s 69 kilami, teraz mam (teda som mala) 73 kg, kamoška mi poradila jednu stránku, ako učinne chudnúť...tak som sa začala hýbať (zumbaaaaa) a jesť každé tri hodiny a zdravo..hoci po troch tyždnoch mi už ide surová zelenina ušami.....dnes mám 70 kg, a chcela by som mať zase svoju povodnú váhu..chuť na sladké pominula po troch dňoch pravidelnej stravy....baby mate nejake typy čo jesť a čo určite nie? dáke iné triky...vždy som držala nezmyselné diety a chcela chudnut rychlo ...ale to sa nedá...bola som sprostá..teraz to ide ťažšie dole...a podla čoho viete kolko možte masa a kolko prilohy?? dakujem...budem vdacna za kazducku radu
@jankaku no ved to ti vysvetlujem, ak mas vaznu, ale naozaj vaznu zavislost na sladkostiach, tak osobne by som nedoporucovala stopnut to na nulu, ale veeelmi postupne, pozvolna, aby si to tie sladkosti nevsimli, ze ich obmedzujes 😀 😀 😀 Zacni riadne s pitnym rezimom, potom pridaj zeleninku, a na sladkosti si daj strategicky plan, ako som pisala...
@debbie ahoj dakujem🙂 ako citam aj ty uz ficis na plny plyn....ja som teraz chora takze mam este asi 2 dni pauzu a potom uz vari aj ja zacnem...) a co keby si tak aj ty hodila fotku??? je nas tu urcite veeeela zvedavych....dááááááááááááááj 😎 dáááááj...nech mame s cim zasa potom porovnat.... 😎 😎 😎 🙂
@macekovam Ahoj no idem naplno akože v rámci mrchy ale snažím sa denne aspom kardio,už začínam od začiatku asi sto krát, ale tak hlavné je že som to nevzdala, ked som stále chorá ,necvičím ako asi nik, a to zase odznova začať , uff už som mala sto chutí to vzdať no nieeeeeeeeeeee, plan je aj v diariku ale to psssssst, a foto bude v juni , teraz som nič skoro nedala dolu a pri mrche som ako v piatom mesiaci tehu takže eeee, neboj par fotiek mam tak potom to tradáááááááááááá hihihih,teda duuufam ,lebo si verím že to zvladnem už tento rok konečne.
je tu niekto , o pol hodku odchádzam do hajan , rano ma čaka behanieee nech som fit a potrebujem dať tip na polievočku... ☹
Tak nik tu nieje sama si tu štebotať nemienim , bru nocku 🙂
Dobre ranko, ja chceeeem spat, ze nedela, grrrrr :( Tak a prave ma napadlo, preco je tu cez vikend tak mrtvo. 1. doma sa kazdy tvari, ze nechodi na mk, kym je muz doma ha ha ha 2. je vikend, ze vy niekde slapete dobrotky?! 3. mate aj nieco ine na praci - to potom vypadam ja jedina, ze sa doma brodime po kolena v spine ups 😅 😀
Ale nie 🙂 Vcera som robila dvoch krtov, v chladnicke zostal jeden a kusok. Nebudem klamat, ze som si nedala, mala som za vidlicku od maleho, ano, ano, zasa dojedam a jednu som na drzovku ukradla taku riadnu mm z taniera, cha. Dobre padla a bolo to ako taka droga, som mala chut mu ten tanier uchmatnut cely, ako mi slinky tiekli az po paty, och. Dnes tu celu berieme k nasim, no to som zvedava, ako dnesny den dopadne, asi si na seba navleciem rifle, co ledva zapnem a tak nebudem slapat, nebude kam 😠

@nanika citim sa cela taka plna akoby som bola objedena...asi to bude tou ms..uvidim na vahe ale myslim ze to asi nebude moc dobre..ale aspon sa riadne poucim a nakopnem este viac