icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elen58
3. apr 2011

tak babenky ja som prave docvičila zumbu a teraz dojedam večeru kusok syra a zeleninku,inak dnešny den som zvladla na 100% škoda len že som si to pokazila začiatkom tyždna ja blbec 😠 😠 😠

jojina11
3. apr 2011

@elen58 neboj , to sa spraví, u teba to nie je až taká katastrofa 😉
@macekomam ja som na flikri nebola už dávno, tak neviem, ale aj tak aj v tej súkromke vidieť na tebe rozdiel 🙂

mirmaj
3. apr 2011

ahojte, takže aj ja sa hlásim, konečne sme sa vrátili od našich, boli sme tam od piatku a presne tak vyzeral aj môj jedálniček aj pitie, takže aj ja sa pridávam ku tým ktoré nahlasia zajtra plus a som presvedčená že bude najväčšie z vas všetkých, takže už teraz sa vam ospravedlňujem, že pokazím tabuľku ☹

nanika
4. apr 2011

Dobre ranko, no, mna sa po vcerajsku drzi voda a jeden a pol kuska torty, cestne priznavam :( Obed som len u nasich dojedla po malom a malej, takze taka detska porcia, olovrant som tam mala z misy udenu rolku, kusok syra, vajce a chren. Tortu som povodne dojedala asi 1/4 po olim, ale potom ja krava som si nechala nalozit aj celu :( A doma som zasa dojedla po olim trocha. Ale ako ma lamalo, este tam zostala jedna porcia, tak ak decka nebudu, musim ju vyhodit, lebo som schopna do nej vliezt. Kedze som uz potom nevecerala, tak myslim, ze taka skoda sa nestala, ale asi sa ma z tej roky voda drzi, okrem toho, nasi dost solia :( Nevadi, do pondelka po tom nebude ani chyru ani slychu 🙂 Ked to tak zhrniem, nebolo to take hrozne, pekne som sa cez vikend drzala, ked vezmem do uvahy aj tu celu krtovu tortu, co sa tu zdlabla a dalsia sa u nasich jedla 🙂

nanika
4. apr 2011

No a dnesna vaha 76,4 kg - 1kg, nebudeme si hovorit, ze uz bolo menej, vikendom som to pokazila, nevadi, aj tak dobre 🙂

macekovam
4. apr 2011

@idris ahoj tesim sa ze pridas foto aj ty🙂 potom daj vediet pozriem🙂

macekovam
4. apr 2011

@nanika ahoj🙂 krasny vysledok🙂

tutulka12
4. apr 2011

dobré ráno, dnešná váha 69,8 kg a ja konečne nemám 7 na začiatku !!! 😀 ako sa vytešujem. nemám veľmi čas na MK, danko už je zdravý, dnes ide konečne do škôlky, teovi rastú horné jedničky, teplotuje, mrnčí, je nervný, nespokojný, zle spáva, odmieta jesť...tak s ním bojujem...
blahoželám všetkým ktoré schudli a ostatné hlavu hore, nabudúce bude lepšie...ahojte pekný deň

macekovam
4. apr 2011

ahojte tak ja som prva ktora zahlasi plusko...nie je to +800 ako vcera ale +400...ale co uz ...buduci tyzden bude lepsie🙂 a to som si planovala ze -800 á tyzden🙂 . 😀 😀 😀 uvidim buduci pondelok ci pojde dole raz tolko.....som zvedavaaa🙂pekny den🙂

idris
4. apr 2011

ahojte tak ja som stále na tom istom 🙂 ani viacej ani menej no čo už ale keď budem fit bude dobre
@nanika ty to ako valcuješ vau super no ani neviem ako pochváliť

idris
4. apr 2011

@macekovam + nevadí hlavne že je motivácia 😉

macekovam
4. apr 2011

@idris jasne🙂 ved uz vcera som bola s detmi na bicykli ale taaak ma este to hrdlo stipalo...nestoji to za to.... 😉 aj to bude 🙂

macekovam
4. apr 2011

musim uvolnit pc dietatu...takze papa zatial 😖 😖

nanika
4. apr 2011

@tutulka12 si super, obrovska gratulacia, ze uz nie si 7, jupiiiiiii Aj ja chcem 🙂 Ale co, dockam sa 🙂
@macekovam aj tak dobre, co? 🙂 Ved cm ubudaju, vyplaz na tu paskudu vahovitu jazyk 🙂
@idris aj stabilizovat nejaku vahu stoji kopec sil, nebud preto smutna 🙂 Si kocka 🙂

betty21
4. apr 2011

@nanika gratulujem ti, ja som tiež tento týždeň mínus a som sa už tešila že mi tiež vyjde tak ako tebe tento týždeň, aspoň v sobotu tak bolo ale ohlasuje sa mi môj žlčník a tak som -400 gramov ☹ , ale aj tak je to dobré, len pri tom žlčníku sa bojím zeleninu jesť a preto to je asi takto, neviem vôbec čo mám jesť

idris
4. apr 2011

@tutulka12 super že si už na 6tke juuuu to je aj môj sen 🙂 🙂
@nanika ver mi že sa tomu teším že viem udržať váhu
@betty21 však aj -400 je super a je to zdravé ;) len tak ďalej kočka

Ako tak čítam asi by sme mali zrušiť nedele tie nám všetko kazia xexe :D

nanika
4. apr 2011

@betty21 blahozelam, je to pekne cisielko 🙂 Co tak skusit zeleninu v inej uprave? Robi ti zle surova, alebo je to jedno? Vsetka, alebo len urcity druh?

nanika
4. apr 2011

@idris myslim, ze to vazenie v pondelok nas aspon troska drzi na uzde 🙂

elen58
4. apr 2011

Dobre ranko dievčata dnešna vaha -200g sice to neni žiadna slava ,ale aspon som pokorila to neštastne +
@nanika
@tutulka12
@betty21 dievčata gratuluuuuuuuuuuuuuujem super vam to ide 😀 😀
@macekovam mojko no vidiš neni to tak zle a buduci tyžden to bude 2 nasobok dole 😀 😀 😀

macekovam
4. apr 2011

@nanika jasne...cm su pre mna dolezite... 🙂 🙂 🙂 a tento tyzden na to ze som necvicila -1,5 cm pas a -1cm rameno... 😉

idris
4. apr 2011

@nanika ko u mňa prvý mesiac nedeľa ne-nedeľa šlo všetko super a potom som bola 1tt mimo domu a nedokázala som znova naskočiť na svoje tempo a tak po 2 m sa mi to ako tak podarilo túto nedeľu že som si u svokrovcov nič nedala myslím že na vyše 😀 😀 a keďže mám nový supe bicykel tak som stále vonku a preto sa neviem doliečiť vrrrrrr som ja ale držka

macekovam
4. apr 2011

@nanika no mna urcite🙂 vazenie beriem vazne 😔 😕 fakt....pekne sa vzdy tesim na graf a tabulku a tak sledujem ako mi to ide...no dnes trochu do kopca🙂 😀

idris
4. apr 2011

@macekovam ozaj tie cviky na ramená dávaš podla zoratesu ?? no musím to už aj ja skúsiť používaš aj nejaké závažia alebo len vlastnú váhu rúk ??

ivana82
4. apr 2011

Ahojte, prajem krasne slnecne ranko, mna dnes vaha nepotesila tak ako by mala, ale tak mozem si za to sama, vcera som to trochu pokaslala...takze mam + 200 g.
Blahozelam tym, ktore ste schudli... @nanika Tebe to ide fantasticky, od Noveho roka si na neudrzanie...vela uspechov... 🙂

macekovam
4. apr 2011

@elen58 no ved..neni to tak zle...ale vecer som mala pekne cislo na vahe tak som si myslela ze by som to mohla postagnovat ale nevidalo...ale je pravda ze som pocas superstar pochrumala 3 mrkvy....

tutulka12
4. apr 2011

@nanika
@idris
@elen58 kočky ďakujem vám veľmi pekne, veľmi by som do leta chcela na začiatku 5...ale u mňa to chudnutie ide pomalšie...čo už, som vďačná aj za to, že vôbec idú tie kilá dole 🙂

macekovam
4. apr 2011

@idris len vahu tela a to mi staci uplne 😀 😀 ano len tu zoru a pekne vysledky z toho budes mat...uz po mesiaci 🙂

tutulka12
4. apr 2011

@nanika ty si neskutočná, mať tak tvoje 100% odhodlanie a silu bojovať s kilami, máš môj obdiv 🙂

idris
4. apr 2011

lúčim sa idem striehnuť kedy sami šelma zobudí 😉 pekný slnečný deň želám a veľa -g 😀 😀

katy30
4. apr 2011

Dobre rano. Hlasim +600 😠 . A to bolo omnoho viac. Vcera ma zachranili korcule. Je to poznat,ked clovek nema pohyb.
@nanika sikulka. Vdobrom zavidim tvoju pevnu volu 😉
musim ist maly my tu reve