Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie uz som ju Janke poslala, ona asi pise sprievodny liebesbrief 😉 aby sme aj tento tyzden posluchali. To fitko musi byt super, ja som tiez kedysi strasne rada chodila. Ale tak ja sa teraz tesim na korcule a doma mam fit loptu a zumbu, tak to musi na teraz stacit 😉 este chcem schudnut kilo a pol a budem mat dole prvych 10 kil a potom sa odfotim, ci bude rozdiel 😉 snad hej 😉
@katkav ja som neznášala a ani nemusím fitko no už to mam ako drogu a hlavne ked mam výsledky o to viac ked schudnem na číslo ,ktoré budem chcieť udržať končím s fitkom ako denne tam nebudem ,budem papať zdravo a raz max.dva krat za týž. si pôjdem zacvičiť alebo zaplavať a leto jasné bicyk...
@debbie ja som tam rada chodila, ked som mala postavu modelky, lebo som sa snazila si ju udrzat, plus som sa vzdy citila super, ked som si dobre zacvicila. No teraz by som sa tam asi hanbila ist, s touto vahou a na Slovensku. Ja som chodila v Anglicku a to bolo cisto zenske fitko a ked tam prisla nejaka 120 kilova baba, tak som na nu nepozerala, ze co tu ta chce, ale som si hovorila, ze super, ze s tym nieco ides robit kocka 😉
Neboj, do konca roka sa tam dostanes, ku svojmu vysnivanemu cislu 😉 inak ty uz sa asi pomaly chystas spat do prace, vsak? no aka budes kocka dovtedy 😉 dobru noc moja, lebo uz nevladzem, idem este vyvesat pradlo a spat, tak sa tesim na vlastnu postel, si nevies ani predstavit 😉
baby,,davam si zaväzok ☹ čitať vas pravidelnejšie ☹ dochadza motivcia a som na seba nasra.á poriadne aka som neschopna 😠 😔
@akika722 ale ved ja viem ako sa cítiš zlatko , ja to mam tiež ak nie horšie, no hlavu hore maš krásne detičky a šunečky tiež pôjdu tak si ja hovorím ,no nejde to zo dna na den... pomaly a postupne a naveky pozri si dake video s babami čo je v sukromke ako ťa to nakopne , chce to čas nič nejde lusknutím prstami.... ☹ škoda ,viem no ak by to bolo jednoduché dať dole 10kíl nevažili by sme si to .....
@debbie ja viem..lae ideme von,navlečiem sa do niečoho a je mi z toho zle ked sa niekde uvidim..aj ten moj ksicht ☹
pozerala som videa..neuveritelne..dodalo mi to znovu silu...a znovu to odišlo..asi si to musim viac x kuknuť 😔
ja už nechapem..nič nechapem...v podstate lietam cele dni,nemam na seba poriadne čas,len večer a bud stojim na vahe..alebo...centimeter som stratila a nemam odvahu kupiť novy ☹
zblaznim sa zo seba ☹
@akika722 asi by si mala ubrať zo sledovania sa ,užívať si krásne dni slniečka s detmi a uvidíš pôjde to.Vieš ako sa to hovorí , všetko začína v hlave , skus metodu tuším @yennn mi vravela že to robila ,pred zrkadlom si hovorila aká je krásna a neviem presne ako dalej , no na mna to nezaberalo. Ja mavam tiež také čierne dni ale vždy príde rano a je zase niečo , prečo sa mi oplatí pokračovať a veriť že raz nebudem musieť riešiť čo na seba aby netrčali faldíky 😕
dobry vecer🙂
no tak baby davam do pozornosti UZASNU dietu co bola min. mesiac v Novom Case ako s 5000KJ schudnut a moja mama si to chcela zobrat ako barlicku ze prida par KJ navyse a ma jedalny listok.
No ale mali by sa spamatat v NC, taketo jedalnicky davat do novin, FUJ su tam dni ked sice splnaju KJ ale co natom ze tuky su 200% a bielkoviny so sacharidm po 40% 😠 😠 😠 😠
Dobru noc 😅
Bre ranko babenky...ako sa tu mate? co robite a najma co papate v takyto skaredy cas, ako je u nas...prsi, prsi len sa leje...keby bolo tak ako vcera, trojhodinova prechadzka doobedu, maly zaspal a chrnel rovne tri hodinky...to bol den...ach, jaj, to dnes nebude velka zabava....a co vy? co sa dnes chystate robit so svojimi drobcekami? 🙂
@akika722 co si pipi? Musim povedat, ze patris k najkrajsim babam, ktore poznam a ty takto?! Co mam potom povedat ja? Keby som mala aspon peknu tvar, ked uz mam telo ako huspenina, ale houby, vecne vyhadzana, sucha, sama vraska a to mam tridsat! Kolko mas ty? 24? Bozinku dievca, ved si mozes este splnit kazdy sen, ktory ta napadne, cely zivot mas pred sebou, v 24 mozes zvitazit nad svojou vahou, preco podrazas samu seba? Ved si naozaj krasne storenie a istotne aj z vnutra, neviem, nepoznam ta. Tak sa nepozeraj do zrkadla, ked ta to irituje, ja si skor myslim, ze pri detickach teraz nie si vo svojej kozi a melies z posledneho a potom ta napadaju capiny. Troska zvolni a viac oddychuj, ak sa da, hlavne teraz nechudni, v takom citovom rozpolozeni sa to neda a budes padat hlbsie a hlbsie, ze sa nedari. Mojka, myslim na teba, nech sa co najskor poskladas zasa do kopy 🙂
@ivana82 dakujem moja 😵
@nanika dakujem moja..si zlata..som sa aj zasmiala..že "co si pipi? Musim povedat, ze patris k najkrajsim babam, ktore poznam a ty takto?! " ked ja sa citim fakt hnusne..ale pri dočitani mi až slzy vyšli 😔
ja neviem či je to na mna už moc alebo čo,po 4rokoch doma...neviem moja,fakt neviem...
ani k lekarovi nemam čas isť...stale len deti,domacnosť-teši ma to,ale moja psychika fakt-0bodov
Pozerala som tabulku, baby, sme uzasne, co si budeme hovorit.
Ako som vcera dopadla na slendri? Bolo to ok a dost namahave, fakt, ked clovek na sebe maka, tak je to citit, mam telo otapene, akoby som vcera rylovala zahradu. Mm bol z deciek nervny, takze som bezala celu cestu k autu, lebo som parkovala az pri Kauflande a potom rychlo domov. Pofrflal a isla som spat. Rano som vstavala o pol piatej, pri vykopavani mm z obyvacky do spalne sa muzovi podarilo pokazit rozkladaciu cast gauca, hucal ako pilinak, jasne, moja vina, aj situacia v Libii je moja vina, ako vsetko na tomto svete, ze :( zobudil Oliho, takze som ich mala na krku pred piatou oboch. Potom ma vysmaril od pocitaca, ledva som si sem sadla a vlastne az teraz sa za nim zavreli dvere. Takze 3 hodiny v kuse som pocuvala, ako som zle syna vychovala, ako je vsade bordel, ze sa tu po kolena brodime v spine a podobne veci. Je mi na vracanie, vyplakala som sa v kuchyni a som uplne vyvedena z rovnovahy. A to budem za chvilku volat do slendru, aby som sa objednala. Ked si predstavim, ze toto budem teraz zazivat 3x do tyzdna, verte, ze som vyliecena z akejkolvek cinnosti mimo dom minimalne na dalsie tri roky.
Ahojte žienky, tak ja mám chvíľku času kým Milka spí ako táto noc hrozná 😖 😖 ..
@akika722 Ani nedepkuj a vážne sa teraz nesnaž chudnúť keď máš takéto čierne myšlienky. A zrkadlo schovaj keď to pomôže, ja na tom nie som o nič lepšie stále len niečo riešim, a váha mi stojí a stojí a stojí no ale na všetko treba kľud a pohodu 😉 😉 😉 keď chceš mám jednú dobru knihu ako si zdvihnúť sebavedomie ako riešiť problémy môžem požičať mne veľmi pomáha si ju z času na čas prečítať 😉 😉
@akika722 mojka, ale to neznamena, ze ma pravdu! Chlapi si neuvedomuju, ze co raz vypustia z ust, uz sa spat vziat neda a tebe to v mozocku zostane zapisane uz naveky :( Aj ked to dajme tomu nemysleli, tak ako to povedali, alebo sami vedia, ze to tak nie je. Ale boli to, ze... Ale co som chcela. Pozri, minuly rok som to este riesila jedlom, tento rok mi to teda za to nestoji. Schudnut znamena mat o jeden problem menej a ja chcem mat cisty stit. Neboj, za nejaky cas pojdes spat do prace a bude lepsie. Ja sa len modlim, nech Oliho zoberu do skolky a uz vtedy mi padne kamen zo srdca. A doma sa ucim pomalycky pustat jednym uchom dnu a druhym von. To je vsetko o nich, nie o nas, ja sa nemam za co hanbit, ty snad ano? No vidis. Tak sa troska usmej, bude aj lepsie 🙂

hallooooooooooooo je tu niekto 😒