icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
7. apr 2011

@katkav potom daj fotecku🙂 😎

macekovam
7. apr 2011

@debbie no to je teda sprava... ale aj tak si myslim ze mechanicky ta ustve skoooor...ides tak rychlo ako vladzes nohami prehadzovat...a hentam motor taha za teba ty len bezis...ale teda rady by som na takom behavala....ten mechanicky som predala bo bol straaasne narocny beh s nim... radsej prirodou...hore kopec,rovina,dolekopec a znova hpre kopec...taky mam teren...)

zabka1611
7. apr 2011

@jojina11 Ďakujem....ach..ja mam problem jest 5krat denne...s malou sa pravidelne budime o 9tej tak ranajky nestiham a poslednu dobu byvam dost unavena tak sa mi skor stavat ani nechce ☹ ☹ ☹

hella23
7. apr 2011

@zabka1611 ja som bola na tom rovnako ako ty, ale posledne dva tyzdne sa snazim jest aspon spolu s malou...ona papa aj tak dost casto 🙂 a je zarucene, ze zjem menej :D
@jojina11 aj ja to vravim 🙂 aspon to bude mat nejaky efekt 🙂

idem nieco navarit asi parenne buchty tym mojim milacikom a sebe zeleninove rizoto 🙂 mnaam 🙂 a potom do zahrady a asi umyt okna...uz ked je malej lepsie, tak sa postara o nu tatino a ja sa mozem rozhybat 🙂 mozno tie kila pojdu dolu rychlejsie :D pekny dnik

akika722
7. apr 2011

@katkav 😀 😀 😀
@elina313 hurááááá,no vidíš 😉 ja sa dnes "opíjam"vodou..a na obed robim cestoviny so špenatom a pre mm zapekane zemiaky +rybie prsty.. 😀
@jojina11 dik moja 😵
a že ahojteeee..dala som 2,5hod.pechadzku rano,teraz varim a idem umyť podlahy,potom po obede pre Paťka a večer mame navštevu...

katkav
7. apr 2011

@zabka1611 to nevadi, ze vstavate tak neskoro, ale 5 jedal ti do vecera urcite vyjde. Vsak aj malicka urcite papa patkrat za den, ranajky, desiatu, obed, olovrant, veceru, tak musis jest vtedy kedy ona a zaroven si myslim, ze urcite medzi jedlami nema vacsi casovy odstup ako 3 hodiny a tak sa ma jest, pravidelne, priblizne kazde 2-3 hodiny a vypit cca 2 litre ci uz vody alebo cajikov (nie cierneho) a kilecka pojdu dole uvidis 😉 Inak unavena mozes byt aj z toho, ze malo pijes. Ved skus takto jest tyzden a uvidis, co to spravi.

zabka1611
7. apr 2011

@katkav no ked ja mam problemy so stitnou, tak unavu mam aj z toho...beriem lieky no posledny mesiac som casto zabudala ale teraz uz nebudem lebo som prisla na to ze aj to mi pomaha pri chudnuti...tak uvidime...ideme si dat teda polievocku a potom bude mat mala obednajsi spanok...nech mam cas si aspon zacvicit 😀

elen58
7. apr 2011

@yennn presne tak ešte tak 2kg teda už snad menej nebudem prezradzat pondelok je daleko 😀 😀 😀

elen58
7. apr 2011

Ahojte babulky všetkym prajem krasny dnik,u nas ma byt nadherne okolo 20-24 stupnov tak odpoledne stravime vonku s detičkami.Dnes som si urobila radost objednala som si sukničku a top na leto 😀 😀 😀 a ešte mam v plane kupit nove topanočky doslova sa tešim na leto baby viem že sa to netyka temy ale už dlhodobo zapasim s padanim vlasov nema niekto daku radu pojdem sa dat ostrihat daky kratky strih,pretože čim mi dorastu padaju ako besne ,pripravkov som skusila habadej bohužial vždy to pomohlo len na chvilu aj kožnu som absolvovala ale žiadna slava poradte ak viete? ☹ ☹ ☹

elina313
7. apr 2011

@akika722 aká si ty šikovná žienka 🙂

akika722
7. apr 2011

@elina313 podla mm nie 😵

elina313
7. apr 2011

@akika722 počula som dávnejšie na toto jeden vtip - pokúsim sa o reprodukciu :
Príde manžel domov, otvorí dvere a ... po schodoch sa valí voda, deti nahé,ufúľané behajú po kuchyni, po stenách stopy od čokolády, lepkavá dlážka, príde do spálne a vidí, manželka leží naposteli a číta....
A pýta sa jej.... čo si robila ???
Miláčik no dnes, NAOZAJ NIČ !!! 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝

akika722
7. apr 2011

@elina313 ano 😀 😀 😀 ten vtip už pisala @yennn 😀 😀 😀

elina313
7. apr 2011

@akika722 no vidíš, tak si to už dávno mala vyskúšať :D :D :D

akika722
7. apr 2011

@elina313 😅 😅 😅

debbie
7. apr 2011

Ahojte babulky ako sa mate .... 🙂

debbie
7. apr 2011

@akika722 Ahoj zlatko som rada že si to vzala tak ako to bolo mnou myslené...a neurazila si sa mi ..... 😀

akika722
7. apr 2011

@debbie čosíííííííííí..ja sa len tak lahko neurazím 😀 😀 😀 a ani nemam dovod 😕 😀
pijeeem 😀 😀 vodu,čistu 😵 a vo velkom...a netoči sa mi hlavaaa 😀 😀 😀

debbie
7. apr 2011

@akika722 supeeeeer ja kavičku a čajíík 😀

akika722
7. apr 2011

@debbie noo..kavičku samozrejme aj ja 😀 😀 😀 bez nej by som už ležala tu pod stolom 😅

debbie
7. apr 2011

@akika722 aj si cvičila , ja som bola rano na rehabko, a idem na pás poobede až , mm ide na pol tretiu dr. tak ked sa vrati .... 😀

Baby viete čo ma vie nas..ať rano som sa važila o 7.30 a potom po ranajkach a olovrante a vyšše 1,5l vody v sebe som sa zase o 12.00 prevažila a -300g ako rano .... kto mi toto vysvetlí , ja sa nevažim denne a už vôbec nie dva krat za den,len som bola na to zvedava ked tu to už niekto písal ,baby tak ako je to možné ??? 😲 😲 😲

akika722
7. apr 2011

@debbie ešte som nestihla. "cvičím" pri hrncoch a popri malom 😅 ale dam si ešte jednu 2-3hod prechadzku a ak odíde navšteva dam sa do toho 😉
nerieš,bud rada že -300g 😀

debbie
7. apr 2011

@akika722 no riešim lebo chem to pochopiť, vieš prečo som bez aktivity a naladovaná o 300g lahšia a ked cvičím aj nalačno sa prevažim je + 😖

debbie
7. apr 2011

@akika722 prechádzky su super ..... 😀

jojina11
7. apr 2011

@zabka1611 Neboj, to sa všetko spraví, ani ja som nejedávala pravidelne, nevedela som si to ani len predstaviť , ale všetko je to fakt len o zvyku, tak to naozaj funguje

akika722
7. apr 2011

@debbie zakon schvalnosti 😀 😀 😀
ja milujem prechadzky.najmä po obchodoch s handrami 😅 ale teraz eéé..take velke handry nemaju 😒

jojina11
7. apr 2011

@akika722 aj ja dnes čakám návštevu , sa mi ozvali pred hodinkou, tak som bežala niečo kúpiť, nech mám na stôl a s Vladkou pôjdu von kmotrovci ,už tiež volali, že chcú, tak im doprajem

sevzuz
7. apr 2011

Ahojte
@debbie ja to mam rovnako s tym vazenim, od pondelka cakam minus a nic. len ked sa naranajkujem, tak nevem ktora vaha je ta spravna. Asi sa nase "telicka" spamatavaju ze dostavaju take kvalitne jedlo 😀 😀 😀 😀

akika722
7. apr 2011

@jojina11 ja im robim mini pizze z listkoveho cesta..ale ja 🤐 🤐 🤐 mne sa zda listkove moc mastneeeeee

jojina11
7. apr 2011

@akika722 ako ich robíš, mne sa teraz už nechce naháňať, keby som to bola vedela včera ,tak by som bola niečo skuchtila, ale takto narýchlo, to teda nie