Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, tak ja dnes hlasim +300g ☹ ..uz to nie je ako kedysi a zrejme robim niekde chybu....ale samozrejme boli aj nejake prehresky..ja som si skor vsimla, ze zravky mam pocas plodnych dni a nie pred ms..asi som nejaka cudna 😨 Ale my tu vahu poraziiiiime, ved leto bude kraasne teplucke a my budeme kočky, vsak zienky 😉 . Priznam sa uz mam niekedy stavy, ze to vzdam,ale vzdy si poviem, ze ja na tej vahe 6-tku uvidime aj keby neviem co bolo 🙂, tak prajem krasny slnecny konecne neufucany den 🙂 a gratulujem vsetkym
@mirmaj aj ja som si to dnes rano povedala...zatial drzim, ale tak vstali sme o pol osmej a je devat hodin 😀 😀 😀 ale ranajky uz mam v sebe...sice rozmyslam, co by som este zdlabla, no odolavam...posledny tyzden som teda na odolavanie nepomyslela, lebo stale som podlahla...neboj, ododnes sa na to znova dame na 100 %...uvidime, dokedy to vydrzi 🙂 drzim palce
Dobre ranko vam prajem dievčata vaha - 900g takže rovnych 58 kg,dnešnym dnom som s vami dievčata dala dolu 10kg som taka štastna a aj priatel ma prekvapil a dnes mi objednal krasne športove nohavice a športovu bundičku ktomu uplne ma tymto prekvapil a urobil mi velku radost 😀 😀 😀 😀
dobre ranko babulky, ja sa priznavam, znovu hlasim velke plusko. Ja sa od januara furt motam okolo toho isteho cisla - jeden tyzden je to plus, druhy tyzden minus, dalsi zase plus.... ☹
To ze nezvladam stres, a kompenzujem si to v kuchyni, je mi uz davno jasne ... len momentalne neviem co s tym 😔
A este mi napadlo.... ten prvy kvartal, ked sa mi tak dobre darilo, tak som este dost kojila... teraz uz prakticky vôbec. 😔 Mozno je to aj tym.... 😔
Kocky hlaste sa u mna ktora je dnes taka entuziasticka a plna elanu a energie - napisete dnes prispevok namiesto mna 😀 PS: myslim to vazne! 😎
ahojte, všetkým vám prajem pekný deň, takže sa priznávam k +300, a to som skoro celý týždeň išla váhou dolu až do štvrtka a potom to všetko odvial čas a išla som pekne hore 😠 ,včera som dostala menzes a návšteva svokrovcov a neudržala som sa, takže čo už, idem ďalej, viem , že pomaličky sa dostanem tam kam chcem,
@elina313 gratulujem mojko, normálne sa s tebou teším
inak baby nebola som tu celý víken,som zvedavá ako to všetko aj s dneškom dočítam 😀
@jojina11 joji velmi pekne ti dakujem za tvoje mile slova 🙂 Ale myslim si ze si to nezasluzim, uz som neni davno to co som byvala, uz sem bohuzial ani nemam moznost cez den chodievat, aby som vas podporila. A ani sa mi nedari...
Su tu ine kocky, ktore si takuto chvalu zasluzia od teba 😉
@yennn citam to, čo pises a akoby si mi hovorila z duse, nebyt Vas tu a obcas aj tych provokacnych poznamok, ze stale mam pluska...tak to ma nakopava, aby som sa neprezierala ako kedysi a aspon stagnujem...keby nebolo Vas, tak mam okolo stovky urcite a to neprehanam, lebo sa poznam 🙂 takze baby velke DAKUJEM 🙂
@yennn teba? myslim, ze nebyt Teba a este niekolkych babeniek, ktorym to ide ako po masle, tak to tu zakape...no proste teraz sa akosi nemozem nakopnut, ale vcera sme sa s muzikom rozpravali, ze by chcel zacat cvicit, tak dnes mame na plane, ze skusime Zoru, tak uvidim, co z toho bude...ci vobec nieco... 🙂
@elina313 hej tiež si myslim že je to od neho pekne ale zaslužim si to určite ved som to robila aj koli nemu aby som sa pačila a mala postavičku ako pred tehu a tebe moja gratuluuuuuuuuuuuuujem tiež pekne čisielko si dala dolu a určite sa to aj tebe podari len treba chcieta a ono to pojde samo🙂
BAbule !! Dnes mam 79,6 ....prekonala som 8micku a mam 7deeeeeem , taka som stastna,za tyzden som schudla ale 2,3 kg 😕

@katkav no neviem či všetky ešte spia lebo im detičky dopraju no unas to tak nie je 😀 my sme hore od 5:30 😝 tebe som už váhu nahlasila, ale priznám sa teda aj verejne 😲 mám +600g oproti min. týždňu, ale tak nejako som to očakávala že to neustojím kedže som oslavovala meniny a mám aj ms 😒
@yennn @ivana82 a musím sa priznať aj mojím 2 pôstným spolubojovníčkam že aj moje pôstne predsavzatie sa stratilo a porušila som ho na plnej čiare, takže od dnes idem zasa nato 😉
@adky a tebe GRATULUJEM si naozaj úžasná a tie fotky hovoria za všetko 🙂