icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

mirmaj
11. apr 2011

@katkav no neviem či všetky ešte spia lebo im detičky dopraju no unas to tak nie je 😀 my sme hore od 5:30 😝 tebe som už váhu nahlasila, ale priznám sa teda aj verejne 😲 mám +600g oproti min. týždňu, ale tak nejako som to očakávala že to neustojím kedže som oslavovala meniny a mám aj ms 😒
@yennn @ivana82 a musím sa priznať aj mojím 2 pôstným spolubojovníčkam že aj moje pôstne predsavzatie sa stratilo a porušila som ho na plnej čiare, takže od dnes idem zasa nato 😉
@adky a tebe GRATULUJEM si naozaj úžasná a tie fotky hovoria za všetko 🙂

mima88
11. apr 2011

ahojte, tak ja dnes hlasim +300g ☹ ..uz to nie je ako kedysi a zrejme robim niekde chybu....ale samozrejme boli aj nejake prehresky..ja som si skor vsimla, ze zravky mam pocas plodnych dni a nie pred ms..asi som nejaka cudna 😨 Ale my tu vahu poraziiiiime, ved leto bude kraasne teplucke a my budeme kočky, vsak zienky 😉 . Priznam sa uz mam niekedy stavy, ze to vzdam,ale vzdy si poviem, ze ja na tej vahe 6-tku uvidime aj keby neviem co bolo 🙂, tak prajem krasny slnecny konecne neufucany den 🙂 a gratulujem vsetkym

elina313
11. apr 2011

@katkav
Ahojte kočky, hlásim úbytok -1,9 kg :D jáááááááááááááááááááááj som happy 🙂

ivana82
11. apr 2011

@mirmaj aj ja som si to dnes rano povedala...zatial drzim, ale tak vstali sme o pol osmej a je devat hodin 😀 😀 😀 ale ranajky uz mam v sebe...sice rozmyslam, co by som este zdlabla, no odolavam...posledny tyzden som teda na odolavanie nepomyslela, lebo stale som podlahla...neboj, ododnes sa na to znova dame na 100 %...uvidime, dokedy to vydrzi 🙂 drzim palce

elen58
11. apr 2011

Dobre ranko vam prajem dievčata vaha - 900g takže rovnych 58 kg,dnešnym dnom som s vami dievčata dala dolu 10kg som taka štastna a aj priatel ma prekvapil a dnes mi objednal krasne športove nohavice a športovu bundičku ktomu uplne ma tymto prekvapil a urobil mi velku radost 😀 😀 😀 😀

yennn
11. apr 2011

dobre ranko babulky, ja sa priznavam, znovu hlasim velke plusko. Ja sa od januara furt motam okolo toho isteho cisla - jeden tyzden je to plus, druhy tyzden minus, dalsi zase plus.... ☹
To ze nezvladam stres, a kompenzujem si to v kuchyni, je mi uz davno jasne ... len momentalne neviem co s tym 😔
A este mi napadlo.... ten prvy kvartal, ked sa mi tak dobre darilo, tak som este dost kojila... teraz uz prakticky vôbec. 😔 Mozno je to aj tym.... 😔

Kocky hlaste sa u mna ktora je dnes taka entuziasticka a plna elanu a energie - napisete dnes prispevok namiesto mna 😀 PS: myslim to vazne! 😎

yennn
11. apr 2011

@elen58 velké blahoželám 😀

jojina11
11. apr 2011

ahojte, všetkým vám prajem pekný deň, takže sa priznávam k +300, a to som skoro celý týždeň išla váhou dolu až do štvrtka a potom to všetko odvial čas a išla som pekne hore 😠 ,včera som dostala menzes a návšteva svokrovcov a neudržala som sa, takže čo už, idem ďalej, viem , že pomaličky sa dostanem tam kam chcem,
@elina313 gratulujem mojko, normálne sa s tebou teším

inak baby nebola som tu celý víken,som zvedavá ako to všetko aj s dneškom dočítam 😀

jojina11
11. apr 2011

@elen58 zlatko gratulujem, to si už v cieli,či nie?

jojina11
11. apr 2011

@yennn Jani nevadí, veď sa to raz uprace k všeobecnej spokojnosti, mysli na to ako,ťa tu všetky máme radi a dúfam, že sme ti aj oporou, pretože, ty si to fakt zaslúžiš 🙂

elen58
11. apr 2011

@jojina11 no hej ešte tu tyžden s vami pobudnem a urobim daku rezervu ale už sa pomaly pripravujem na odchod ,sice budem čitat ako sa vam dari dalej aj občas napišem ako sa držim ja ale už proste mam čo som chcela 😀 😀 😀

ivana82
11. apr 2011

@yennn presne toto iste, som mala v kvartale po novom roku aj ja...stale som sa motala, a zatial sa zial Bohu aj motam okolo 88 kg...stale sa vsak len vyhovaram, ze to pojde, ale nejde to, moja pevna vola si dala odchod odo mna... 😔 😔 😔

jojina11
11. apr 2011

@elen58 joooj ako dobre 😀

elina313
11. apr 2011

@elen58 och to je od neho strašne pekné a milé, že ťa takto odmenil za Tvoju snahu- gratulujem, ja dúfam, že takúto váhu budem mať na svoje narodky 14.7 🙂

yennn
11. apr 2011

@jojina11 joji velmi pekne ti dakujem za tvoje mile slova 🙂 Ale myslim si ze si to nezasluzim, uz som neni davno to co som byvala, uz sem bohuzial ani nemam moznost cez den chodievat, aby som vas podporila. A ani sa mi nedari...
Su tu ine kocky, ktore si takuto chvalu zasluzia od teba 😉

yennn
11. apr 2011

@ivana82 tak ale beriem to ako dlhodobu stagnaciu, co je tiez celkom fajn v porovnani s tym ze nebyt vas tak to vzdam uplne a asi by som pribrala riadne. Takto naozaj len prezivam z tyzdna na tyzden a doslova vyckavam na nejaky novy impulz...

jojina11
11. apr 2011

@yennn nebuď taká skromná, viem , prečo som to napísala, viem , že to nie je len môj názor, aj keď sem chodíš pomenej, má to svoj dôvod, ale chodíš, robíš tabuľku, proste už len pomyslenie na to, že si tu, to je dôležité pre nás všetky

ivana82
11. apr 2011

@yennn citam to, čo pises a akoby si mi hovorila z duse, nebyt Vas tu a obcas aj tych provokacnych poznamok, ze stale mam pluska...tak to ma nakopava, aby som sa neprezierala ako kedysi a aspon stagnujem...keby nebolo Vas, tak mam okolo stovky urcite a to neprehanam, lebo sa poznam 🙂 takze baby velke DAKUJEM 🙂

yennn
11. apr 2011

@jojina11 dakujem 😉

yennn
11. apr 2011

@ivana82 uplne presne 😖

yennn
11. apr 2011

@ivana82 len aby sa niekto pri tejto stagnacii mojej niekolkomesacnej nerozhodol vyhodit z tabulky 😝

ivana82
11. apr 2011

@yennn teba? myslim, ze nebyt Teba a este niekolkych babeniek, ktorym to ide ako po masle, tak to tu zakape...no proste teraz sa akosi nemozem nakopnut, ale vcera sme sa s muzikom rozpravali, ze by chcel zacat cvicit, tak dnes mame na plane, ze skusime Zoru, tak uvidim, co z toho bude...ci vobec nieco... 🙂

elen58
11. apr 2011

@elina313 hej tiež si myslim že je to od neho pekne ale zaslužim si to určite ved som to robila aj koli nemu aby som sa pačila a mala postavičku ako pred tehu a tebe moja gratuluuuuuuuuuuuuujem tiež pekne čisielko si dala dolu a určite sa to aj tebe podari len treba chcieta a ono to pojde samo🙂

adky
11. apr 2011

BAbule !! Dnes mam 79,6 ....prekonala som 8micku a mam 7deeeeeem , taka som stastna,za tyzden som schudla ale 2,3 kg 😕

adky
11. apr 2011

@yennn uf,to muselo byt strasne zistenie ☹ V snahe spravit pre seba a svoj organizmus nieco sa ti telo odmeni chorobou ☹ Ak sa mozem opytat-ako sa ozyvaju zlcnikove kamene? Priznaky? To su pri tom bolesti brucha a vracanie?

ivana82
11. apr 2011

@adky blahozelaaaaaaaaam, moja, super, tesim sa s tebou...aj fotocky su uzasne, vidiet obrovsky pokrok, trpezlivost, sebazaprenie a na konci toho vsetkeho je kraaaaaaasny vysledok...si super...tesim sa naozaj s tebou 🙂 🙂 🙂

adky
11. apr 2011

@betty21 isteho casu som cvicila,aj doma aspon trosku a aj som chodila na zumbu,teraz mam od zumby trosku pauzu,ale chodim na dlhe prechadzky s malou,aj na 6 hodinove "vylety" vsetko peso-aj to pomaha a dost 🙂

adky
11. apr 2011

@ivana82 dakujeeeeeeeeem krasne,ja sa tiez neskutocne vytesujem 😀

adky
11. apr 2011

@katy30 aj ja tebe gratulujem, -0,7 je krasne cislo.....a dakujem tvojmu manzelovi,take nieco vie povzbudit 😀 😝

adky
11. apr 2011

@mirmaj dakujeeem 😎