Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte tak znovu som sa nastartovala a ze budem si pisat co jem a vazit...a teraz som preratala ze len 4300KJ 😕 😕 😕 @katkav kati tak si mala pravdu ze jem velmi malo 😕 este by som dnes mala prijat 2700KJ,len co jest takto vecer este?ani nejsom hladna
@adky wauuuu az teraz som nasla fotky,skvele si nasa velka motivacia 😵
ahojte dievcata, rada by som sa k vam pridala, ak mozem 😉 to chudnutie po porode je nejake zlozite .... nemam sice o vela viac ako pred tehu, iba asi 2 kila, ale celkovo je to dost, tak budem rada, ak tu naberiem nejake mudrosti co s tym spravit....bude to tazkeee lebo ja mam jedlo taaak strasne rada 😎
@janca13 tak to veru hej a ked priratam podojedane obedy po drobcoch,kasicky 😝 jaj ale ten moj muzicek ma rad same fajnotky a ja mu vyvaram a na rozdiel odomna sa moze naladovat aj o polnoci a stihly je ako prutik,to je cista provokacia 😀 ale na tej samponovej story sa zasmial aj on 😀
@katulkaaaaaa dnes to uz moc neries, co by si este zjedla, das si zajtra trosku vacsie ranajky, pridas trosku k obedu a budes tam, kde treba 😉 a v pondelok bude krasne minusko 😉
@katka6211 jasne, ze sa mozes pridat. Mozno tie 2 kila das dole len tym, ze zacnes spravne pit, pijes dost? 2-3 litre denne? alebo sa vodicke vyhybas? drzim palce, nech ich mas rychlo prec.
pre zaujimavost http://predplatne.mfdnes.cz/priloha/plakat_hubn...
konecne viem co co obsahuje 🙂)
@adky Adi k tvojej otazke ohladne zlcnika - no priznaky su rozne - najcastejsie (ako to nazyvaju lekari) "ostra bolest pod pravym rebrovym oblukom tiahnuca sa oblukovito od stredu az ku chrbtu". Mna ale bolelo uplne inac a stale som im nechcela verit ze je to zlcnik, az teraz, ked je vonku, tak naozaj uz nemam problemy. Mna bolelo v strede medzi prsiami, takmer akoby az vlavo, vzdy na pohotovosti najprv mysleli ze srdce.
No moze byt aj bolest brucha a zvracanie. Snad nehovoris o sebe? ☹
ahojte baby idem pozrieť čo ste písali a je tu niekto ešte
katkav ja praveze pijem vela, a najcastejsie len cistu vodu, ziadne sladke vody...no mne by sa zislo aj viac ako tie dva kila, ale nejak mi to nejde...niekto zo stresov chudne, ja som pribrala 😠 😠 😠
ahojte moje babulky, dnes uz majstri finisuju, zajtra som tu ako na koni, chybate mi 🙂
@katka6211 tak mozno papas prilis malo, to vacsinou byva problem kazdej z nas. Clovek si mysli, vsak jem malicko a zdravo, musim predsa chudnut, ale tak to nie je. Ak jes prilis malo, telo setri a brani sa, tym padom bud stojis na vahe, alebo priberas. Treba jest pravidelne, kazde 2-3 hodinky a jest dostatocne, tolko kolko ti pri tvojej vyske a vahe treba...skus sa pozriet na www.stobklub.cz, co ti vypocitaju, alebo www.chudnutie-ako.sk, urcite zistis, v com je chyba.
@yennn niee,nehovorim o sebe,ked sombola v nemocnici s trombozou a emboliou tak ked uz som bola len na doliecopvani,na internom oddeleni,mala som spolubyvajucu,bola cela zlta,mala bolesti brucha,stale zvracala-zle jej urcili diagnozu,mysleli si ze ma zltacku a necely tyzden ju trapili na infekcnom oddeleni-az neskor prisli na to,ze su to zlcnikove kamene,bolo jej dost zle ☹ Len som nevedela presne ako ju to boli 😖 Ale dakujem za odpoved 😉
@katulkaaaaaa dakujem,som rada ze mozem byt motivaciou 😉
Ahojte dievčata všetkym prajem krasny den,u nas včera pršalo doslova lialo a dnes to nevypada o nič lepšie v pondelok som si bola zabehat ale dnes neviem, či sa podari opravdu to vypada na dažd.Inak vítam nove dievčata a prajem vela schudnutych kg s tymto forom
@stvura
@katka6211 hlavne pevne nervy a chut do boja s kg prajem ,ale určite to pojde len treba vydržat 😀 😀 😀
Ahojte baby, dnes som uplne nahodou objavila tuto temu, tak som si precitala poslednych asi tak 10 stran...ale nedocitala som sa na akom principe presne chudnete 😀 zhrnul by mi to niekto prosim, kludne aj do IP, ak by som mohla velmi rada by som sa k vam pridala...chudnut v pravom slova zmysle moc nemozem, nakolko kojim, ale potrebujem bezpodmienecne schudnut a hlavne zistit, kde robim chybu :( Ja ani nejako extra vela nejem a rucicka na vahe ukazuje stale viac snad...
Po porode mi zostalo 5 kg navyse...tie sa teraz navysili o dalsie 2-3 kg...ako kedy...Rada by som sa vsak dostala na moju niekdajsiu vahu na nejakych 57-58kg, lebo teraz som na 67-68kg :((( Som z toho dost nestastna, no stale si hovorim, ze kym kojim, moc toho nemozem porobit...a to pohybu mam dostatok, nakolko mam dietatko, kt. sa nerado vozi v kociku, tak pouzivame manducu al. satku a aj tak sa ma tie kila drzia ako kliest 😠
Poradte prosim, co s tym.
Dakujem a gratulujem vam baby, co tak krasne chudnete..videla som tu cisla ako 30 kg...no klobuk dolu a mate moj obdiv.
@livia333 tak vitaj medzi nami samozrejme že sa možeš pridat,inak chudneme tu na principe ješ 5-6x denne zaleži podla toho kedy chodiš spavat,pijeme 2-3l tekutin,najlepšie čista voda alebo nesladene čaje,treba jest celozrnne pečivo,vynechat sladkosti alebo aspon obmedzit ak dake ješ ,ovocie len doobeda a poobede už radčej nedavaj,kopec zeleniny a na večer už len daku bielkovinu a zeleninu (maso,vajce,ryba,syr)bez prilohy len zelenina k tomu,neviem či som napisala všetko ak nie baby ma doplnia určite ti poradia aj ostatne 😀 😀 😀
@adky ja sa ospravedlňujem, ja som tu totiž úplne nová a "múdra" som si prečítala iba prvú stranu a reagovala, lenže tu už skoro 640 strán a tie som teda nečítala, ale z vašej reakcie som pochopila, že sa vám podarilo výrazne schudnúť a veľmi blahoželám, keďže ste si to sama priala.
@juliska182 jeeej,dakujem,ano uz 30 kil je dole a idem dalej,nech konecne dojdem do ciela 😎 🙂
@mia258 no lebo mínus kg nemam tolko ale tak ide to a to je hlavné ,nie 😀
@elen58 no to hej ,a konečne to vidim na niečom lebo vaha noooo... 😀 svaly su ťažie hihihi
@tunylyk nezufaj,tak ked ta stretne o tri mesiace ,ťa nespozná aká nová sa sem šik mamina nasťahovala .....hihihi a ty jej povedz že po pôrode už hihihihi 😀
@adky mojka dik , netušila som že to takto vidno ,ma to potešilo veeelmi 😵 😵 😵

@lusana perfektne 😀 Budem pouzivat jar a za 2 tyzdne som vo finale 😀