Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika
@debbie
@katkav @yennn @adky @akika722
@jojina11
Ahojte žienky, takže úbytok 0,7 kg, ale nie som hrdá, pretože to mohlo byť aj viacej, nebyť tých nervákov, chorôb a čo ja viem čoho. Nedodržiavala som v podstate nič a tak som šťastná, že to nie je prírastok ale úbytok, ale aj tak som na seba nahnevaná, lebo mohli byť ďalšie 2 kg dole...
Čo je fajn, je že ma úbytok zase naštartoval, medzi tým, sa aj strecha na dome začala dokončovať, ale malý zostal ako čertík, skoro nič neje, stále ma len hryzie a keď som chcela prejsť a ponúknuť mu UM Nutrilon, tak pochopil potvora malá, že ak pristúpi na túto variantu, môže sa stať, že už neuvidí didku a tak rázne zamietol všetky moje snahy...ale ja už fakt neviem, čo robiť s tým kúsaním do bradaviek, pije pije, alebo cucá cucá a zrazu cvak, minule mi normálne automaticky vyletela ruka a dostal na plienku... ☹ ☹ ☹ ☹ no a to je myslím že strašné... však možno ani on to nechce, ale je to bolesť ako ďas a strašne sa hanbím, že som ujela... no ale keď to nečakáte a zrazu cvak....aúúúúú
No vidím, že min. týždeň som neprekonávala jediná krízu... avšak čo robiť aby som stres prestala zajedať ???
Myslím, že tu vedie moja cesta k stabilnej váhe, ale ako sa na ňu dostať ?
Pekný dník všetkým kočky 🙂
ja mam -0,5kg😉 tesim sa 😉
idem VAs docitat, ale uz teraz gratulujem k ubunutym kg, ste sikulky a tie co maju nebodaj plusko, nezufajte kazde rano vychadza slnko a vy sa mozete kazde rano "napravit"😉 drzim palceky
Dobre ranko dievčata vaha -400g ,sice žiadne velke čislo ale ja už len tak doladujem tak vaha 57,6kg napriek všetkemu možem byt rada že to neni velke + dopriat som si teda dopriala ,všetkym vam gratulujem čo ste dačo schudli a ktore stojite alebo ste pribrali tak ved vy to nabuduce doženiete. 😀 😀 😀
@nanika
@katkav
@macekovam
@ivana82
SAKRA baby, co robite???? 😠 😠 😠 😠 😠
Sa vschopte taketo stalice nam tu budu hadzat pluskaaaaaaaa 😠 😠 😠 takto to daleko nedotiahneme 😢 😢 😢 😢
Vikend ste si uzili s jedlom naplno a teraz uz do BOJA, hlavy hore, vy to zvladnete, ja Vam verim, podte chudnut mi ostatne potrebujeme podporu od VAs skusenejsi 😉 😉 😉
Hihi,baby,tak ja sa dnes tiey pridavam k pulsku.....0,8 ....a som opat osmickova 😀 mam 80,4 - ale viem,ze za 2 dni som opat sedmickova,dam to dole. Vcera som si spravila povolnejsi den-planovane,bola oslava,kopec ludi,kopec dobrot,co uz....ani cez tyzden som sa nedrzala na 1.....ale tentoraz uz budem 😎
@elina313 mne sa to tiez stalo, ze som vyletela, hlavne ked to spravil na zaciatku a on pri mne skusal kazdy novy zubok. Vzdy ked kusol, strcila som mu malicek do kutika pusinky, otvorila pusu a chvilku mu nedala, potom sa prisal uplne krasne, uz nekusal a to som musela spravit parkrat, on si uvedomi, ze kusol a ked chce mliecko, bude sa snazit uz to nespravit.
Nemusis chudnut kazdy tyzden 2 kila, ani nechci tak vela schudnut naraz, lebo budes sklamana a demotivovana, ze ti to tak rychlo nejde 😉
@nanika
@macekovam
@katkav
@ivana82 dievčata ja viem že tento tyžden to je špatne ale verim že buduci si to krasne vynahradite a nam vytrete len oči a tymto sa vobec nemusite hanbit ani trapit ani si mysliet že nam budete kazit tabulku,ved dnes sa to stalo vam a o tyžden to može byt zase dakto iny ,hlavu hore dievčata a od dneska naplno a
@macekovam tebe mojko prave možno je to tym že sa ti tvoria svaliky cm krasne ubudaju a vaha občas vyskoči hore doležite je že sa citiš skvele a sama vidiš na sebe vysledky 😀 😀
Dobré ránko. Dnes mám 53,9 kg (úbytok 1,1). 🙂 Celkom to nechápem, pretože tento týždeň som okrem cvičenia nedodržiavala absolútne nič. Cez víkend padla za obeť celá študentská pečať. 😒 Aj moji chalani sú zasa chorí, tak som zvedavá čo so mnou stres porobí tento týždeň. Dúfam, že mi to váha nevráti až teraz. Pekný dník všetkým, idem opatrovať marodov.
@elen58
@sanym
@sevzuz
@elina313
ste uzasne, viem, ako to vie potesit. Ale ako pisem, dufam, ze u mna je uz kriza zazehnana, najprv ten zapal prsnika a teraz odstavujem, sa zbieram niekde z dna mojho ja, otrasne. Ale uz fakt stacilo, dnes som nakopla novy cyklus v stobe a ide sa dalej 🙂 Dnes a zajtra slender, potom mam zasa muza fuc, a potom su sviatky, no uvidime 🙂

@macekovam mi hovor, vo stvrtok ma byt 24 stupnov 😉 vsak by som uz asi mala vyhrabat spod postele vsetko letne oblecenie 😉 mozno ma to motivuje, lebo tam mam veci, co mi minuly rok boli male a ked mam dole viac ako 7 kil, tak to by mi uz mohli byt dobre 😉