Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte baby, ja len z rychlika, lebo mala dostala v noci teploty... takze - 500g, som veeeeeeeelmi potesena, drzala som sa, aj ked vcera som na desiatu neodolala kolacom...ale aj tak som so sebou spokojna
Pekny dnik zelam 😉
ahojte dievcata 😉 dnes ubytok podla vahy u maminy -500g,ale som rada aj za to,dufam,ze ked v stredu skocim na moju,ze ma neporazi 😖
Dobre ranko baby. Vahu nehlasim,lebo neviem,tu na dedine je rucickova-ukazuje 79-pochybujem ze je to moja skutocna vaha,cez sviatky som sa prezierala 😠 Domov dojdem az vecer,az vtedy sa odvazim na mojej digitalnej.
@katkav -perfektneeee !!! Si uzasna,aj napriek takym dobrotam tolko schudnut? Mas moj obdiv 😎
@nanika - aj male minus,je minus a pri svitakoch je to obzvlast uzasne,super 😎
@jojina - mam pocit ze na tom s pluskom budem podobne ako ty 😒 Ale nevadi,ved su sviatky,po nich,cize hned od zajtra zaciname opat,nie? 🙂
@strasska @monika.c super,aj ja chcem take miínus 😀
@adky dakujem 😉 od stvrtka sme chodili dost daleko do kostola, plus som s malym behala okolo kostola, takze som mala extra fitness, plus mi ms prisla skor a vcera ma bolelo brusko, takze som velmi nehodovala, asi by som toho zjedla viac bez ms bolesti 😉
kocky, este mame 9 tyzdnov do konca kvartalu, tak s tymi kileckami hadam este poriadne zatocime, no nie? 😀 😎
@yennn ahooooj váha 81,9 a miery také isté pekný zvyšok dňa ti želám
Ahojte 😉 No baby ste úžasné že sa vám podarilo zhodiť aj napriek tomu že sú sviatky 😉 U mňa sa tá váha ani len trošku nepohla a to som sa vo štvrtok tu chválila aký super úbytok mám ale tak mi treba ked som zas bola nenažraná!!!!!No ale zajtra zas tvrdý štart!!
Ahojte. Som rada, že som sa tu aspoň na pár minút dostala.
Váha 65 (-0.5kg), takže dokopy som s vami dala dolu celých 9 kíl 😵 😵 😵
Najviac ma mrzí, že by to mohlo byť aj kilo, celý týždeň som sa držala super, ale sobotu-nedeľu som doslova žrala všetko sladké 😖 Dala som si čokoládové vajíčka, na to tyčinky z lístkového cesta, potom lekvárový koláč, ... 🙄
No nič, začínam odznova, dnes ideme na celý deň k svokre, príde celá ich rodina, tak dúfam že do mňa nebudú pchať tie ich ultra mastné/tučné jedlá 😔
@katusradus posli mi aj miery do IP, ok?
@katusradus aha uz som si precitala tvoju spravu este raz, miery take iste 😉
Inac babulky ahojte. Ani som sa nepozdravila. Tak som si nahadzala udaje, co mi zatial prisli, ale nie je toho vela. Neviem ci babulky nie su doma, alebo len zabudli ze je pondelok, kedze sa dnesok tvari ako nedela 😀
Ja som si zapisala dobrovolne +0.5 kg aj ked vlastne neviem, pretoze stale nebyvame doma a nemam sa ako odvazit. Dokonca som nemala ani moznost si pričuchnút k veľkonočným dobrotám, ale spravila som si zase veľkú noc po svojom, keď už je taká netradičná - včera sme boli na pikniku v prírode (salaš za stupavou - odporúčam, je tam krásne, a hospodársky dobytok čo si len spomenieš, tam voľne pobehuje 😉 ). Keď sme si s kamarátmi rozložili deku a proviant, tak sa naším piknikom doslova prehnalo stádo kôz a oviec, pričom chlapi zachraňovali deti, a ženy zachraňovali jedlo, a to môj manžel tvrdil, že ovce sú bylinožravce. No ha-ha-ha! Žrali čo videli 😀 😀 😀
Posielam foto, aby ste mi verili. To, po com stupaju, je nasa podlozka pre deti, a tam boli vsetky tie misky, tanieriky, pohariky, kosiky a pod 😀
... a tiez posielam dokaz o tom, ze po nociach, ked ja som tu, a manzel doma (snad sam 😉 ), sa neprejedam (iba trosku), ale riesim nieco celkom ine, vid. foto. No viem nie je to ziadna amerika, ale do dochodku casu dost. Moja tvoriva dielnicka 😉 Toto su moje prve tri pokusy...
PS: inac bohovska psychoterapia, clovek pri tom nemysli ani na starosti, ani na jedlo, odporucam 😀
@elen58
@nanika baby veľmi pekne vám ďakujem, po dnešku by som to ubž určite vzdala, ale ste moja veľká opora,
Ela boli sme a pochodili sme si do kopca , bolo tam kopec ľudí, tak sme sa predierali, ale boli sme spolu a to bolo to hlavné, dnes máme druhé výročie sobáša, tak sme tam boli my a naši kmotrovci, bolo pekne, trošku prehánky, ale to sme už boli zo zoo na odchode, boli sme sa najesť, a potom sme išli domov,takýmto spôsobom sme vlastne oslávili to naše mini výročie 🙂
Ahojte. Ja som našťastie katke váhu hlásila ešte v sobotu, lebo včera a dnes sme boli mimo a veruže keby hlásim dnes iste by to nebolo pekné číslo. Dopriala som si zo všetkého, ale dospela som k zaujímavému zisteniu. Nejak ma nelákalo sa prežierať a ani môj žalúdok nebol nadšený keď som doňho dostala niečo nezdravé. Mne tá naša zdravá strava oveľa viac vyhovuje. Celé roky som čakala na tento pocit. 😵 Takže zajtra sa vraciam k dobrým predveľkonočným stravovacím návykom. 🙂 Dúfam, že do budúceho pondelka sa váha vráti tam kde bola. Inak sme stále chorí, Maroškovi sa dnes dosť pohoršilo, takže zajtra asi klušeme k lekárovi.
@yennn šikula si 😉 A to stádo 😀 😀 😀 sa tu rehocem ako tá koza.
Tak mi sme akurát prišli domov od svokry. KONEČNE! Nervy mám úplne v ...
Doma sa mi tak podarilo rozbiť/vysypať/vyliať všetko čo som chytila do rúk.
Priznávam, zjedla som 2 čokoládové koláče. Nič viac, tak sa do mňa samozrejme celá rodina pustila 😖 Pchali malej do úst čokolády aj keď som im to zakázala, kašlali na mňa. Veď čo, ja som len jej matka... 😢
Samozrejme som teraz ja tá najhoršia, kalórie mám niekde v nebíčku a to som ešte ani nevečerala.
Tak som sa vám vyplakala a môžem ísť zobkať zeleninu 😅
@yennn Och,neuveris-dosla som domov asi o siestej vecer,brucho prepchate od najedenia,postavila som sa na vahu a ukazovala 80,3 - ciye o deko menej ako pred tyzdnom-a to som sa vazila vecer ! JA neverim, 5x som sa na vahu postavila,ale ukazovala stale to iste-po 4 dnoch obzierania sa (doslova a do pismena/ ved som jedla aj o deviatej vecer,sama sunka,klobasa a kolace.......teraz vecer som sa poslednzkrat napchala udeneho,od zajtra idem cisto,dufam ze po tom najedeni aj zajtra ukaze vaha take krasne cislo ako teraz vecer 😀 Ake povestne restartovanie metabolizmu? O tom som este nepocula 😕

@nanika dakujem 😉 myslim, ze musim pridat viac pohybu a pojde mi to takto pekne kazdy tyzden 😉 inak dufala som, ze to pojde este nizsie, ale tak bolo udene a sol spravila svoje, drzi vodu, potvora 😉 tak ale su sviatky, tieto som zvladla lepsie ako Vianoce, vsak vtedy som pribrala, co som schudla za 2 mesiace. Inak dnes je 6 mesiacov, co tu s vami chudnem, aj dosla som na to ako schudnut az pred 3 mesiacmi, ale hlavne je, ze sa tesim, ze je dole 9 kil. Este 30 a budem kocka 😀 😀 😀