icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
27. apr 2011

@strasska ahoj...to phyllium....mam ho doma uz dllllho a vtedy som mala pocit ze nepomaha...ale pomaha🙂

macekovam
27. apr 2011

@sevzuz teda ty si tehoska??? 😲 😲 😲 😲 😲 to som sa tu nedocitala🙂 tak GRATULIJEEEEEM uprimne🙂

mia258
27. apr 2011

@sevzuz ona celkom vie variť, len je lenivá. A dobre vie, že držím diétu, tak keby mi aspoň niečo normálne doniesla a nie hamburgery 😔 A ešte k tomu sa naštve, že to nedám zjesť malej? Úplne na hlavu...
Mňa na tej hádke najviac trápi, že priateľ ďalší deň ráno odišiel znova mimo mesto (netuším na ako dlho) takže nie je šanca to urovnať a porozprávať sa. Nerada nechávam veci nevyriešené, ale cez telefón to tiež nie je ono 😒
Už som sa prebrala, váhe sa vyhýbam ako čert krížu 😀 Dúfam že do pondelka sa mi podarí nejako to urovnať a aspoň stagnovať.

sevzuz
27. apr 2011

@macekovam si nevsimla v sukromke som to pisala, som to nechcela tak dat na verejnost ale teraz uz normlane, a zachvilu si aj pas zmenim ale to este chvilu vydrzi🙂 😀
a dakujem 🙂

@mia258 vobec sa nad svokou nepozastavuj, osem mesacnemu dietatku dat hranolky fuuuha cista hlava, cista mysel, ciste nohy ...... jednoducho uplne prazdno v hlave 😀
hmm tak to by mne vyhovovalo u nassomja ten co sa snazi vyhnut rieseniu lebo podla mna je z toho len dalsia hadka, ked neriesime hadku tak ideme normalne dalej, ale u nas su to take zabomysie vojny o nicom tak to nema vyznam sa vracat k hadke, ale u vas je to asi ine ked to potrebujes riesit 😔 drz sa.
inak ti nezavidim byt cele dni s malym dietatom sama ked je priatel mimo na viac dni to ja by som zdravu stravu asi nezvladla, klobuk dolu 😉 si sikulka

macekovam
27. apr 2011

@sevzuz ja citam teraz len tu...nejako nestiham...ale citam...v sukromke som nebola 2 mesiace...a odpisujem tiez len ked sa ma to tyka🙂a dnes sa ma to tyka...🙂ale to si nejaky 5.tyzden ci viac???ale stravujes sa ako teraz...nie?? ja si myslim ze je to v pohode strava aj pre tehulku...

sevzuz
27. apr 2011

@macekovam no vychadza nam to na decembera som asi 7-8 tt neviem presne este som nebola u dr. objednal ma az na pondelok 2.5 ☹.
A ano snazim sa stravovat rovnako, ved tehotenstvo si to prave vyzaduje🙂 Tak tajne dufam ze vela nepriberiem,ale aj v prvom tehu som pribrala malo 😉 Dokonca sasnazim aj cvicit na tom elipticale co mam doma kazdy den 35 min. A vaha stale klesa 😉 @nanika mi v sukromke hovorila, ze tehotenstvo zrychluje metabolizmus, tak mozno budem musiet navysit KJ ked budem velmi chudnut 😅

sevzuz
27. apr 2011

baby idem, pridem vecer,musim ist rychlo nieco uvarit, maly budeo chvilu vstavat🙂

macekovam
27. apr 2011

@sevzuz ale ved cvicit by si nemusela...aj tak by si chudla....len tak z casu na cas sa trosku vysantit....neboj chudnut budes aj tak.... 🙂

strasska
27. apr 2011

@sevzuz jeeeeeeeeej gratulujem 😉
@macekovam dakujem, skusim aj ja 🙂

sevzuz
27. apr 2011

@macekovam hmm ja viem ze nemusela 😉 ale mna to strasne bavi,a vtedy sa aj drzim zo stravou ked povolim z cvicenia povolim aj zo stravy, ja musim mat pevny bic 😠 😅 😅 😅

@strasska dakujem 😉

macekovam
27. apr 2011

@sevzuz inak aj ja som cvicila...do 3,mesiaca ale potom mi povedali bude chlapec a nejako som sa bala...nie zeby dievca bolo menej to nie ale chlapec bol premna ako zazrak... 😅 😅 😅

macekovam
27. apr 2011

@strasska skus a ak cvicis daj denne zaklad 30 brusakov a uvidis ako bude dobre...

anickamaros
27. apr 2011

ahojte citam vas no neprispievam iba obcas ale musim sa pochvalit za mesiac som schudla 5 kg pomocou cvicenia a ziadneho obmedzovania v jedle no okrem sladkeho ale inak papam vsetko a kedze som vegetarian tak ja to moc nenajem spekulujem takze verim tomu ze sa to da len treba chciet dufam ze pojdem s vahpu aj nadalej dole
drzim vam palceky v chudnuti vsetkym 😵

lucka527
27. apr 2011

ahojte baby ja som sa po porode zacala a uplne naplno venovat cviceniu a zdrave strave a oplati sa fakt perfektne som schudla a vypracovala sa ... len treba strasne pevnu volu .taktoto je foto par mesiacov poporode 🙂

sevzuz
27. apr 2011

@lucka527 hmm super vyborna postava a mas aj nejaku foto pred tehu,alebo po porode, nech mame s cim zrovnavat

lucka527
27. apr 2011

@sevzuz hmm nemam foto v tomto compe ked najdem tak dampo porode som mala cca 65 kil a teraz 49 uz az malo vazim 😅

sevzuz
27. apr 2011

@lucka527 no pre mnohe z nas je 65 kg cielova vaha, tak asi tolko

lucka527
27. apr 2011

@sevzuz no ja len tolko ze clovek ked ma pevnu volu a poctivo cvici tak sa vsetko da a je jedno z akej vahy zacinas alebo pri akej chces skoncit ...

sevzuz
27. apr 2011

@lucka527 jasne da sa, ale cvicenie sa na chudnuti podiela len 15-tmi %. Zvysok je zdrava a vyvazena strava, su tu aj take kocky ktore kedysi nejedli nic a aj cvicili a stale to neslo dolu. v tejto teme si hlavne radime ako zdravo jest 😉 , mnohym babam sa dari chudnut len zdravou a vyvazenou stravou a a skoro vobec necvicia 😵

ale jasne ty si na sebe super zamakala 🙂

katulkaaaaaa
27. apr 2011

@lucka527 wau skvela postava 😉 porad ako cvicis,kolko krat do tyzdna,mas trenera?ja som si dnes kupila korcule tak verim ze mi pomoze taky pohyb

lucka527
27. apr 2011

@katulkaaaaaa 🙂 dakujem no ja som cvicila vylucne v posilovni lebo doma som sa nevedela prinutit absolutne... chodila som 4 krat do tyzdna vacsinou trenera som nemala chodila som behat na pas a potom klasika vsetko na strojoch akurat brucho jedine brusaky pomahaju 😉 no len teraz som uz dlhoo nebola vyse pol roka prestahovali sme sa do holandska a nemam kde nechavat malu ☹ male chodim pravidelne na bycikel aj korcukle su super 😉

lucka527
27. apr 2011

@sevzuz no nemyslim si ze len 15% to je ..ano strava je dolezita ale aj cvicenie a velmi lebo ved co z toho ze schudnes ked ti ostane sice schudnuta ale ovisnuta nespevnema koza ... ja som sa riadila tymto http://chudnime-lacno.meu.zoznam.sk/vzorovy-jed... 🙂

mirmaj
27. apr 2011

@lucka527 postava naozaj krásna a je čo obdivovať, len nejako mi nesedia tie dátumy na foto s vekom tvojej dcerky.kedže teraz ma 16 mesiacov, predpokladám že sa narodila buď 12/2009 alebo 1/2010 a dátum na foto máš 8/2009 takže v tom čase si bola pravdepodobne tehotná nie???,

ivanka85
27. apr 2011

@mirmaj mozno mali zle nastaveny datum vo fotaku

lucka527
27. apr 2011

to je len zlydatum na fotaku mala sa narodila 12/2009 a foto je z leta 2010 cca 8 mesiacov po porode 😉

katulkaaaaaa
27. apr 2011

@lucka527 tak to teda vyskusam ten jedalnicek 😉

lucka527
27. apr 2011

@katulkaaaaaa je to zdrave a velmi chutne a u mna zabralo na 120% 🙂 🙂 🙂 drzim palce a kolko teraz vaziis?

katulkaaaaaa
27. apr 2011

@lucka527 dufam ze aj u mna zaberie,lebo ja schudnem tri kila a nic...nieco robim zle a neviem prist na to co 😕

jojina11
27. apr 2011

ahojte dievčatá, nemám čas čítať, malá je chorá, stále je mi na rukách , tak som tu len tak na skok, aby ste si nemysleli, že som na vás zabudla, 🙂

lucka527
27. apr 2011

@katulkaaaaaa skus uvidis ja som bola spokojna a potom tam mas aj udrziavaci jedalnicek chudnuci drzis do vtedy kym nemas pozadovanu vahu a tak nabehnes na udrziavaci... ja som s touto strankou spokojna fakt jednoducha stranka a nenarocna