Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika ale ty si uz riadna kocka 🙂 ja bohuzial nie ☹
@katarinasifrova prosim ta, ved aj ty budes, len treba troska na sebe pomakat, kazdym kg si blizsie a blizsie 🙂
Mna prave maly naklepal v pexese, ze 4 pary som mala, on zvysok, no, aspon v laske snad stastie budem mat 🙂
ahojte, tak ja sa uz tiez hlasim ako 7-mickova 😉 konecne ma ta 8 pustila, bojovala som s nou 3 tyzdne, ale na moju utechu som prekonala aj velku noc aj svadbu, takze sa tesim.
gratulujem k uspechom vsetkym, aj + ktore nezatajili 😀
Ahojte kocky...no u mna to je dnes bieda...vaha je 71,7kg co znamena +300g... 😠 ale co no nepokazim si krasny den 😀 ta veeelmi cakana mrcha sa na nej asi trosku podiela...
@macekovam @z.vrablova @fabula @sevzuz @katkazabor@katarinasifrova @adky kocky ste sikulky, mate naozaj krasne ubytky 😀 😀 😀 gratulujeeem 😉
@nanika @katkav no co mi to do buduceho tyzdan dame v pohode dolu 😀
@z.vrablova chystam sa k lekarovi buduci tyzden, lebo mm stale robi a slubil mi, ze si vyberie dovolenku a pojde aj s dcerkou so mnou 😀 vidi, ze som z toho na nervy...ako ja mam 35-42dnovi cyklus mrchy...ale uz mi meska mesiac a par dni, tak mam brucho ako balon 🙂 a potom s vahou vobec neklesam...
babulky prajem vam vsetkym krasny den....ja ho dnes cely s malou stravim vonku...mozno par gramov zleze zo mna dolu 😀
no ja som 6 mesiacov po porode teda po cisarskom a 3 mesiace som kojila ale stale mi zostalo 8 kg navyse a neviem co s tym:(((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😠 😠
@strasska na vysmech sa vykasli, ja som trosku navnadila aj mm, ale ked vcera zacul moju odpoved, ked sa ma pytal, ci chcem banan a ja na to, ze tam je vela cukru 😅 😀 a ovocie jem doobeda, tak povedal, ze tak nechce dopadnut 😀 😀 😀 tak som mu vysvetlila, ze ja tomu nepodlieham, ale paci sa mi na tom stobe, ze dostavam pomaly taky prehlad, co v com je...ako si co doplnat...samozrejme som len na zaciatku a len sa ucim, ale mna to celkom zatial bavi, aj napriem mojmu tohtotyzdnovemu zlyhaniu..jedine, s cim sa mi nechce frckat, je vyratavanie polievok...mam spisane, coho kolko som vcera do polievky dala, ale nevyratala som si to...a neviem ani ako presne...lebo vsak ja si naberiem polievky za dva zufky a ako to vyratat? Ale ine si tam davam...hlavne si pridavam svoje, lebo viem, ze to jest budem denne. Cottage syr som doteraz nejedla, ani neviem preco a pritom mi velmi chuti 🙂 Syry zboznujem, tak som na zaciatok vypustila brie a este mam v chladnicke emental, kt. zboznujem do polievok..tak toho sa budem musiet vzdat, ale uz som doplnila nahrady ako gouda a eidam - ale eidam kupovat asi nebudem..nechutil mi moc a aj sa mi pokazil, kym som sa k nemu dopracoval, sa na seba hnevam, za toto plytvanie 😠
Treba to brat trosku s rezervou a nepodliehat tomu az tak a potom sa clovek nestane otrokom semaforikov, ale pre mna je to teraz este velka pomocka 🙂 lebo sa viem vdaka tomu odsledovat. Ja si to tiez nahadzujem, ked sa zadari a potom sa snazim doplnit, co chyba...ale povacsinou este presvihnem vzdy nieco...no nie rapidne.
Najradsej by som uz chcela mat zo dna na den svoju vahu spat, ale radsej pojdem takto pomalym krokom, ako keby sa mal dostavit jojo efekt a kedze kojim, aj tak nemozem toho moc navymyslat...
@nanika chces nabehnut na ryzovu ocistnu kuru? Uff ja s ryzou nie som moc velka kamoska...a este keby som ju mala jest bez soli a trosku oleja..a naturalnu...hoci je zdravsia, tak to zapazim po par dnoch...Ale segra ju mala dokonca ju mam aj niekde tusim odlezenu, lebo mm ju robil tiez, ale tu skratenu verziu - obmena kazde 3 dni a jemu to chutilo aj to vydrzal a aj zhodil vtedy.
ZELENAM SA!!!!!Konečne ale bola to fuška 😝 😝 No na obed soja. A tofu som u nás dneska nezohnala,ale neva nejako som to dopasovala,aj ked na večeru mám kombináciu ako ...polotučné mlieko a don ešte za lyžicu sojoveho v prašku,ale inak to nešlo 😝 A baby ked nahadzujete tak rátate obsah tuku,alebo tuk v sušine??A mlieko nahadzujete ako ml,alebo ho vážite a hádžete gramy?Ja som vážila.A tvaroh si kupujete klasický kocku hrudkový alebo tie mäkké??Dakujem za odpovede 😉
@macekovam jooj ja som velmi spokojná aj s 2 kg 🙂 🙂 cccvždy lepšie ako nič,no a kedže zajtra mám mesiac čo chudnem,tak som sa dnes aj premerala a z bokov mám -4cm 😎 😎 takže nohavice včera neklamali
Moja premena zatial 😉
http://www.upnito.sk/0/zz5jzqsqtah7jnpu2yp67duk...
Ked som tie foto takto spojila tak to strasne dobre vyzera 😀 Aj ked na tu foto vlavo sa mi kus blbo pozera 😕
@janca13 supis 🙂 V ml, pri kazdom jedle by malo byt napisane, ci su to g, ci ml 🙂 Tvaroh podla chuti, mne chuti hrudkovy, tucny, kupujem v tescu, vyrabaju poliaci, hodim neskor foto, chutou prekonal aj Rajo, ked uz moj muz zbadal rozdiel, tak klobuk dole 🙂 To som nepochopila, ze ako ratat obsah tuku, pozri si normalne na syre, nahadzujes ho podla tuku v susine, pozri si na priklad mas 45% eidam a ma celkovo tuk 26g 🙂 Tym sa netrap, riad sa udajom vyrobcu tuk v susine. Stob ti to narata podla obsahu cekoveho, nie podla susiny 🙂 Nemusis ist zasa na doraz, aj oranzova je dobra, ak sa ti nieco nedari doplnit 🙂
aku to drzite dietu? :-O já zírám...

@katarinasifrova co ja by som za take minus tento tyzden dala 🙂
@adky oj ty jedna sikovnica 🙂