Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@mirmaj no máš pravdu, ja by som brala radšej štvrtok hlásiť. lebo neviem akým zázrakom mne váha do štvrtku vždy klesá a od piatku stúpa 😀 😀 😀 😀 . ale určite ma to pondelkové hlásenie brzdí. len teraz sme začali chodiť na chalupu a tam mám problém dodržiavať ako pitie tak aj pravidelné jedenie ☹
@tutulka12 ruku na srdce keby si sa chcela len rozlucit nebudes sa tu rozpisovat ako ta tu nieco "serka"na dvadsat riadkov, podla mna sa z tvojej strany dalo odist bezkonfliktne, ale sposob akym si napisala svoj list na rozlucku ocakaval reakciu 😠
este dobre ze si ta sem prisla zastat posila 🙂, nebolo treba nikto ta neukamenuje za to ze odchadzas z temy odislo uz vela kociek a bez problemov 😉 je len na Tebe ako chces chudnut, podstatne je ze chces a ze ti to ide 😉
a k teme lucka, ako som sa uz vyjadrila capnut z nicoho nic fotku v spodnom pradle na verejne forum babam s kt si ani nepisem.... to je fakt (neviem kto to napisal) ako keby do temy som holohlava niekto co robil reklamne fotky pre loreal hodil foto svojej koruny krasy 😖
@nanika HLAVU HORE si dusou tejto temy, bez Teba by sme mnohe boli v...... a nie o niekolko kil lahsie. 😵 😵
mne ked si prvykrat pozerala na jedalnicek si mi odpisala do IP-cky si ma normlane nasr..a ale tak ma to rozbehlo 😀 😀 😀 😀, jednoducho som potrebovala presne to co si mi napisala a nie mazat mi med okolo huby 😅
Dnes si napriklad ja osobne myslim, ze na mna by mozno platila aj metoda nejest po siestej a dodrziavat pitny rezim, lebo teraz to funguje, ale co bude po porode neviem, ja som v zivote nedrzala nijaku dietu a preto moje telo pravdepodobne nema zhumplovany metabolizmus, a hlavne ja nemozem povedat ze priberiem aj zo vzduchu pretoze ja presne viem z coho som pribrala to mnozstvo kil☹
Mne sa na tejto teme paci hlavne ta neuveritelna podpora, sudrznost a priatelskost ktora tu vladne, kazda kocka ochotne poradi a pomoze a hlavne take nepisane heslo, ze tie kila pojdu prec ci skor ci neskor alebo rychlejsie alebo pomalsie to je individualne 🙂 🙂 🙂
A dufam ze zajtra znovu v tejto teme zasvieti slniecko 😵 😵 😵
hej hej... mali by sme ísť spať všetky, žiadna veru nevstáva o desiatej 😎 Tak šup šup babulky, rada som pokecala ale teraz už vyspinkať sa do krásy! 🙂 Dobrú nôcku.
ahojte dievcata...🙂 konecne mame novy den....mne sa vcera moc nedarilo....normalne som bola vcer mimo ze som malo jedla....muz ma vysmial🙂 ze este sa rozplac🙂tak som si aspon dala pozor na dostatok bielkovin....neviem...myslite ze vadi ak mam v strave malo tukov???,
@akika722 no feng shui by ti dalo 🙂 nohami k dverám a ešte aj skrine !! 😀 😀 😀 😀
ale čo narobí človek v týchto malých bytoch... hurá späť do nášho domu 🙂 my zas máme iný extrém... môj muž je megaloman...70 m2 obývačka, 45 m2 iba kuchyňa ! no proste celý dom má do 250m2 neviem to presne baby... našťastie nie je dokončený... ale pre boha kto to bude upratovať ???? Ja som neni na upratovanie... ja len aby bordel nebol a som rada, keď to mám za sebou...ale zase ten dom na udržanie postavy zas neni tak úplne odveci .... 😝 😝 😝 😝
@yennn ako sa Ti darí so Zorou ?
Ja som to pozerala a to správne dýchanie a držanie tela vyzerá poriadne náročné... už si cvičila ? ako Ti to išlo ?
@macekovam ... na tuky si davaj pozor, su v strave naozaj velmi dolezite.... ked mne chybaju dam si za hrst orechov, alebo moje oblubene slnecnicove semienka... alebo radsej vsad na polotucne vyrobky namiesto nizkotucnych, ak s tym mas problem...
... ja sa ani nejdem na vcerajsiu "hlavnu temu" rozpisovat.... len na margo.... ja som za akukolvek temu, kde sa mozem otvorene "vykecat" vdacna... ak by som denne obtazovala manzela ako sa mi dari, ci nedari, ako mi to chudne, co som zjedla, co mi nejde ... neviem neviem, ci by sme este dnes boli rodina... presne preto taketo fora funguju... 😉 (podobne ako maju svoje fora pocitacovy experti... 😀)
@z.vrablova ahoj...tiez to riesim orechami...len ma zaujimalo preco tuky potrebujem pri chudnuti....ale uz mam aj odpoved 😉

@debbie ale tento 😔 mi nesedi... skor mi pripomina pokoru