Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky napodobne..ale nechapem to..čo za skrat...včera ráno všetko ok,ranajky cottage a veeela zeleniny a desiata??to už bolo všetko čo som videla...a pritom ms mi má prísť za týždeň ☹ ...aj dnes ráno som si povedala že už dosť...ale prišiel obed a bolo po snahe 😠 ale zajtra to musí byť už dobre...ja už nechcem vypadať ako predtým... 😢
@damiankad mne ma tiez prist menzes az o tyzden aj nieco....takze nechapem 😖 Ale od zajtra idem s tebou do toho- pekne,cisto,bez takych extremne velkych prehreskov,ja vyzerat ako predtymnebudem,tym som si ista,ale take somarinky ktore robim tieto 2 dni mi krasne spomaluju chudnutie 🙄
@adky aj mne a robia mi zle na trávenie...a cítim sa 100kilová..normálne mám zase nafúknuté brucho 😖 ,jeeej kočka..tak sa navzájom podporíme snád to zajtra zvládneme..teda určite to zvládneme...musíme....zajtra daj vedieť ako si na tom... 😉 ja sa budem snažiť uz naplno....lebo tieto dva dni..katastrofaaaaa
@damiankad dam vediet,urcite - ja som niekedy tiez mavala problemy s travenim.ked som nechudla-to bnola katastrofa,kazdy den som mala krce a presedela som cely vecer na wecku ☹ Ale odkedy chudnem,tak za 8 mesiacov chudnutia ma bolelo brucho mozno len asi 2 krat - to je pokrok 🙂 Takze s anemozem teraz pokazit a pribrat 😀 To urcite nie,zajtra sa pokusim ist nie na 90,ale na 99% - snad to vyjde, 100% asi tazko-na tolko som nesla asi este nikdy,ale 99 by snad mohlo byt 😀 Nech ocistim trosku svoje telo a svedomie za tie 2 dni 😝
Ozaj táto téma pomaly,ale isto zaspáva ☹
@adky
@damiankad zajtra to uz bude ovela lepsie a cez vikend najlepsie 😉 kazda nahlasime krasny ubytok v pondelok.
Dnes sme boli zase na jazerach, tak som sa snazila trosku si zaplavat, maleho strazil mm a krstna, takze som aj plavat mohla, len som zistila, ze mam kondicku v cudu, zumbovanie je asi slabe 😢
mne ide ms o tyzden, tak mozno preto mam take hrozne chutky na vselico...hruza
@katkav tak kilo za 3 dni dama si taaaazko dole 😀 ale posnazim sa,len to plusko tamnejake asi bude 😒
Ja som so zumbou uz davnejsie prestala-mna to nejakonebralo,neviem rpeco je taka vychvalovana,ja na nej nic zvlastne nevidim 😕 Ale super ze si si zaplavala,aj ja chodim plavat s @z.vrablova , zatial mi to nejde tak ako jej,ale snad sa ja j aniekedy dopracujem na 40 dlzok za 50 minut a takmer bez prestavky ako ona 😀
@adky 40 dlzok za 45 min s 3 min prestavkou... 😀
@michele11 Ahojte tento problém zo šatníkom mam aj ja kedže mi nejdu kilečka dole tak ako by som chcela najradšej a najklepšie sa cítim v športovom oblečení, tepláky a tričko a ked mam niekam vyraziť do spoločnosti vidim na sebe že mám problem lebo nemám si čo na seba obliect a vo svojích starých veciach sa cítim neprijemne lebo sú mi obtaiahnuté....hrôza asi musím kupovať nové oblečenie a to by som nerada.
@z.vrablova no dokonca 😀
ahojte baby...ano @adky...mas pravdu..tema zaspava....aj ja si to myslim a neviem ci zaspava ke spravne slovo...ja to citim trochu inak...ale radsej to sem nenapisem....
dobre rano...tak sa som sa dnes zobudila s bolavou hlavou a nejako zle vidim...dufam ze sa nedostavi migrena...mavam ju tak raz za pol roka 😅 zda sa ze aj ja budem mat zasa plus...to uz nie je normalne...raz minus a potom zasa plus... zasa minus a potom plus...uz mi z toho pomaly sibne....ide mi to nejako straaasne pomaly dole...plan asi nemam sancu splnit...to by musel byt zazrak nejaky....aj by som sa pomodlila keby som vedela ze nastane 😀 😀 😀 😀 😀 ale cvicim ...tak dufam ze bude dobre...
@macekovam
@adky tak baby, ale su prazdniny, vonku je krasne, ved sme vedeli, ze nikto nebude sediet za pc a pisat...ze tu bude velmi biedna ucast 😉 a myslim si, ze od 1.jula to tu bude este horsie, lebo uz bude aj dovolenkova sezona. Inak Adi, na zumbu som nezanevrela, stale ma to bavi, len mam pocit, ze kondicku mam dost slabu, co by som si myslela, ze by mohlo byt trosku lepsie a pri plavani som teda videla, ze to tak nie je. Ja budem hlasit v pondelok asi tiez plusko a ako sa @yennn vyhrazala, ze nespravime tabulku, tak neviem, neviem, ci sa nam podari tych 25 kil, ak budeme hlasit pluska....asi nebude tabulka potom 😀 😀 pekny den vsetkym, ideme este von, kym je vcelku pekne.
@yennn @katkav dame + 25 kg ? 😀 No keby kazda pribrala pol kila tak by to bolo mozne,ale aj smutne-ved sme chudnuca,nie priberacia skupina. Och,musim si vstupit od svedomia a pekne chudnut. Ono to,ze som uz pred koncom- tak mi nejako povoluje pevna vola,pretoze uz teraz som so svojou postavou na 90% spokojna (tych 10% nespokojnosti tvori brucho 😀 ).... a to musim este doladit 🙂
joj baby, vobec sa mi nedari. odkedy pracujem, nestiham cvicit a vecer som uz taka unavena, ze sa mi vobec nechce. dobre je aspon to, ze nepriberam, ale chcela som aj schudnut :(
AHOJTE 🙂 😉
@adky
@macekovam
@katkav baby nebláznite táto téma nesmie zaspať!!!! ☹ Ved koľkým babám už pomohla schudnúť a cítiť sa zase super a koľko báb bude ešte prežívať popôrodnú depku z KG a je neskutočne úžasné ked vás ma kto pochváliť a nakopnúť.Ja by som to bez vás určite nedokázala!!! 😉 Začala som s vami 11.4. a už som vám tu nechala 7kg a dneska ráno ked som skočila na váhu a zistila som že mám popôrodnú váhu tak som bola tak vytešenáááá 😀 😀 😀 😀 a som rada že to mám komu povedať a ked sem večer prídem kuk a uvidím koľkým z vás sa to páči ved to tak zohreje pri srdiečku 😀 😉 😎 😎 Takže nedovoľme aby táto téma HA-HA-HAJALA 😀 😀 😀 j
co to tu citam... 😲 nezufajte, tento tyzden plusko, dalsi obrovske minusko.... Ja budem urcite minuskova, po minulom tyzdni, nastastie... 😉
Neklesajte´s naladou, ide vikend, tak sup-sup do prirody, sportovat,....
@adky @katkav @macekovam @janca13 baby aj ja si myslim ze tema zaspava... ale verim ze ako pise katka, je to len tym ze sme vsetci vonku... ja som napriklad ani vcera ani dnes nemala moznost ani len zapnut pocitac, takze nie je to nejakym mojim nezaujmom... Sak pockajte, po lete sa to zase rozbehne... Ved aj my sme sa minuly rok nakopli az zaciatkom oktobra, pamatate?
Kati - ved aspon budeme mat volny pondelok, ked nebude -25kg, nie? Teda aspon mne to nejaku hoďku ušetrí, ak sa tabuľka neuverejní 😀 😀
PS: práve som spapala kura ala kačica, čo mi poradila @debbie - ale nebojte sa, žiadna knedla. Normálna kuracinka udusená v kapuste a čo tam po tej polke piva ktorá tam šla, nie? Takže pokladám za zdravú večeru, no nie?
@yennn tak tak, dame si prazdniny...ale mozno vsetky ostatne baby pochudnu po kile a budeme mat co robit.
Ja pivo nelubim, ale vraj je dobre na oblicky aj na travenie, takze to si mala urcite mnam veceru 😉
dnes som sa snazila posluchat, aj ked ma vcera svokra tak vytocila, asi sa pridam do skupiny, moja svokra uz nevladzem 😖 ale kaslat na to, uz som to rozchodila.
idem kukat slnko, seno, jahody, to sa predsa musi, taka klasika 😉
Ozaj baby a prinasam jeden namet do diskusie.... Dnes som bola cvičiť a tam bolo zopár báb, ktoré sa začali baviť o tom, ako schudnúť, lebo že sa im nedarí. No perlili jedna cez druhú - jedna tvrdila že papá pekne 3x denne a po 18.00 uz neje, druhá jej zakontrovala ze uz veceru by vobec nemala, a ze 3x denne sa moze napapat len veeelmi malo. A ked som sa im snazila vysvetlit nieco o 5x denne male davky, tak sa to stretlo s pohoršením a krútením hlavou a gúľaním očí do stropu a ked som skonstatovala ze aj to "po 18.00 nejest" nie je spravna informacia, zalezi na tom kedy clovek ide spať.... tak sa normálne pomaly zvrtli na opätku, že toto oni počúvať nebudú ☹ A keďže reálne boli každá oveľa štíhlejšia odomňa, tak ma potom ešte isto ohovárali, že bláboly tu vyprávam, a kvôli tomu som isto tučná, že "žerem" 5x denne a ešte aj večer o deviatej šunku 😒
(žiaľ nestihla som im povedať že som týmto spôsobom schudla -24 kg)
Najviac ma potom sralo to, že čo ja krava som sa vôbec do tej diskusie montovala, bolo mi to treba? Už som dosť stará na to, aby som sa konečne naučila že nemám rozdávať rady ľuďom, ktorí o ne nestoja.... Však? 😀
@yennn ja som tak kedysi jedla spekacky varene v pive, cibula tam tusim este v tom bola a horcica....ale pivu som na chut neprisla 😉 ty sa chces asi dobre vyspat, co? ked maleho opijas?
ale ani ja nie som bez viny, na chalupe som si dala jeden stamperlik vajecneho likeru a maly vylizoval poharik, vid foto, aj si trosku odpil a asi mu to chutilo.
Baby, papáte niektorá natieku zo cícera? ak ano ako na nu??cicer je už doma..ale recept...ee..dakujem 🙂
@yennn ale tomuto veri vacsina ludi, ved to vecneee "cica nezer", znie vsade, modelky su chude, lebo "jedia iba salat"....si chudy ako z "koncentraku"....to sa da tiez docielit iba hladovanim....vsetko famy a ludia im veria....z toho plynie, ze vela ludi si mysli, ze ked budem hladovat, budem chudnut...je pravda, ze prijem treba znizit, aby isli kila dole, ale ved aj babatka ucime, aby jedli pravidelne a tie tucne nie su, takze asi sa ma predsa len jest pravidelne. idem cumiet do bedne

@damiankad ☹ presne tak,aj ja s tym este dnes bojujem,je to sice lepsie,al vobec nejdem na tych mojich 90% ako som bola zvyknuta 😒